Kaatach!

Idag hade vi bestämt med Theos vän från dagis att vi skulle ses på ett lekland i tyresö. Mannen skjutsa oss dit. När vi kom dit så prata jag med H och då hade dottern kräkts i bilen. Dvs hon våga ju inte chans om det var kräksjukan. Såklart! Vi hade inte gått in än, så jag tänkte först om man skulle ringt tillbaka mannen min. Men Theo behöver ju springa av sig oavsett. Så vi knatade in och Theo visste väl egentligen inte vad han skulle börja med. hah. Men bäst av allt var ju bilarna där inne. Fanns en massa, så det var liksom inte som om nån köa. Så Theo åkte å åkte å åkte. 30 min gick å han skulle fortfarande åka. haha.

 

han fick ju kläm på det där efter nån minut, så han körde å körde. Stanna för att det var rött och åkte då det vart grönt. Gosis. Lyckades dock få honom å leka lite i några olika kanor där tillslut. Freja var super nöjd. Men sen ville han åka lite mera bil. så då hoppa ja å freja på en annan bil å körde med honom. Va bara vi som körde. Dock så märkte man ju direkt att jag väger liiiiite mera än theo, då Theos bil åkte så mkt fortare. hahhaha!

 

två timmar senare åkte vi hem, då Freja inte orkade mer. Tog ändå ett tag å komma hem. hoppa på en buss som hade samma slutdestination. men tydligen tog 20 min längre tid eller någe sånt. fasen hysteriskt. tog sån lång tid så theo somna. Freja sov i vagnen. Var bara jag vaken där som satt å undra vart fasen jag va nånstans. Men oroa mig inte så jäkla mkt då det stod till gullmarsplan! så det va ju dit vi skulle :P 30-40 min kom vi fram. hahaha!

 

Trevlig helg på er!


 


Mina fina kommentarer
Postat av: Annelie

Va roligt han ser ut att ha haft :)Sv: Nej, är ju absolut inte barnens fel, men förädrarna kunde ju se efter sina kids bättre. Sånt som irriterar! Jag skulle bli tokig om mina kids höll på så, och jag skulle absolut inte "lämna" dom utan uppsikt på ett sånt ställe!!Ha nu en riktigt härig fredag!!

Kram

Postat av: Emelie - Mamman som älskar vitt

Ja, då blir det ju extramys för er på jul detta år utan massa renovering :D hihi!! Kram kram <3

2011-11-18 @ 21:24:22
URL: http://njutensmula.se
Postat av: Jennie

Halloj!Hoppas ni gillade Kaatach!

Det är min bästa vän som driver det, så vi är där titt som tätt! Vi får göa sällis så småningom Nina!Kram

2011-11-19 @ 01:17:25
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Älskar den där tröjan, längtar tills Meja växer i sin med :)

Krams

2011-11-20 @ 19:59:29
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: