Bilder från Andys...

I fredags så åkte vi till andys lekland efter bvc. Så skönt att vara där hyfsat tidigt, då det är oftast ganska så lite folk. Det var Frejas första tur till andys. Hon älskade det där. Hon satt där med bollarna och var så super nöjd. Vi åkte även kana en gång. Theo skutta runt och hoppa och hade det super skoj i 1½ timme. Då fick jag nog. Visst jag var väldans hungrig och trött, men alla ungar som sprang där vart ja galen på.

 

Finns ju olika avdelningar beroende på ålder. Tex 0-3 avdelningen där ja satt i ett hör med freja för att va så långt borta från alla andra ungar. Ändå lyckas nån unge nästan hoppa på henne. Ingen förälder är på plats och håller koll. Tycker det är lite märkligt. Flyttar på mig och då blir hon nästan nersprungen - ja jag med för den delen. Man får säga till själv. Tycker inte om att säga till andras barn. Men ja kunde liksom inte hålla käften. Nån unge som hetsa Theo i kanan och körde nästan på honom, då Theo inte ens hunnit gå bort. Sånt blir ja galen på. Theo samla ihop lite bollar för å skjutsa med oxå, så kommer ungarna å tar hans bollar då det finns 300 andra bollar 5 meter bort.

 

Jag hoppas inte att min son blir ett sånt litet "monster" sen då han växer upp. Att han faktiskt har respekt för andra barn. Vet att barn är barn. Men nån måtta får det väl vara. Sitter det en bebis med en boll, så kan man väl tänka att man inte ska springa på han lr henne? Inte springer dem in i en vägg om den är framför dem.. är det en konstig jämförelse kanske? aja, ni förstår poängen...

 

 

#1 - - emelie-mamma till elliott och leila:

SÖÖTA BARN =)



..sånt där är trist =/ Man får verkligen hoppas att ens barn lär sig visa lite hänsyn iaf =)



Ja, visst börjar man längta massor till jul nu?? Jag längtar till veckan innan det blir första advent..för då har man väl rätt till att sätta upp lite pynt va?



hoppas allt är fint,

kramis



#2 - - ✫Familjen Bus✫:

Så tråkigt med barn som inte har koll, eller ska jag säga föräldrar som inte har den kollen som krävs. :(



Sv: Tack så mkt! O ja, overallen är jag väldigt nöjd med :) hihi kram

#3 - - Annelie:

Vilka härliga bilder :)



Fy sånt där blir man bara så irriterad över! Lite småsur faktiskt!

Hur man som förälder inte kan hålla ögonen på sin/sina unge/ungar!

Mycket irritersamt!!



Hoppas du/ni mår bättre och att ni snart är friska!!



Kraam

#4 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Hehe ja, jag älskar ju julen! Ska bli så mysigt iår :) speciellt också då vi bor på ett nytt ställe!!!



Kram!

#5 - - ✫Familjen Bus✫:

Ja precis... Barnen vet ju inte om de inte får tillsägele/läran.

Svante är så blyg och försiktig att han ibland missar sin plats. Alltså jag menar att han hellre går andra barn går före för att han är så blyg och försiktig.



kram

#6 - - Mamma till William och Wilma:

God middag...Barnen ser ut att ha det skoj.Ha en fin onsdag.kram

#7 - - Emelie:

lekland is the shit!!!!