Bildbomb fre den 20 maj

I fredags så var vi hemma hos Emma. Theo var super taggad att träffa Meja och hade gott om energi då han kom dit. Vi grillade och käkade medans ungarna härja. Dem bada, va i lekstugan, rita med kritor på marken - hade diverse skumma lekar för sig :P hah. Freja va gnällig hela dagen dock. Men lyckades sova med mannen min i solstolen ett tag. Jag passade på att sitta lite i solen, härligt värre! Man får ju verkligen suga åt sig solen när den väl dyker upp =)

 

Theo slocknade ju på en gång i bilen och även Freja. Så jag fick gå in å handla själv. Va ju kanon, hah. Ingen som gnällde, ingen som vela. Va bara ja som körde järnet =) Kom hem å kila ut med hunden, å sen hade vi tvättstugan på det. Herregud, ja va ju helt å hållet körd sen, så trött! Men det va en kanon dag med vänner!

 

#1 - - Amanda:

Vilka härliga bilder! ^^ Ser superskönt ut. Här är det blåsigt, regnigt och kallt idag så dom där somriga bilderna lockade väldigt!



Här är det också en väldig skillnad på barnens utveckling men det är ju inte så konstigt då Ludwig fortfarande inte hade kommit hem när han var 2 månader. Han hade inte ens kommit upp i Leos födelsevikt så han låg en bra bit efter redan ifrån början ju. :)

Leo har hur som helst varit väldigt stark redan ifrån dag ett. Stark som ett lejon. ^^



Nästa bvc-besök blir till 3 månaders kollen. Då blir det vaccinationer med. En i varje ben. Jippie, jag längtar! Eller inte... :P Jag är inte så känslig för att hålla fast barnen eller se när dom tar blodprover osv, det har vi ju fått gjort så himla mycket med Ludde. Men det är ju jobbigt när dom blir hängiga och inte mår bra sen efteråt. :/

Tror det var runt 15 juni där någonstans vi skulle dit så det är ju ett tag kvar. :)

#2 - - Coquina:

Superhärliga bilder =) Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där om du gillar smycken =)

#3 - - En pojkmammas vardag ♥:

Men så mysiga bilder! Underbart nu när sommaren äntligen är här igen och man kan vara MASSOR ute :)



Fick Theo prickar av tänderna? Då kanske det är därför Tore haft prickar med .. för nu har två små tänder till blivit synlig nere .. för alla prickar är nu borta!!



Edvin tackar också såklart för dom fina gratulatioerna från er <3



Kram kram

#4 - - Annelie:

Vilka underbara bilder!! Såå söta!!



Så himla skönt när man får gå in och handla ensam!! Tänk vad mycket smidigare det är ;) Plötsligt händer det :)



Ha en bra dag!!



Kraam

#5 - - louise mamma till Hugo:

Hej hej



Skönt att allt e bra med er. Ja att hinna med sig själv är svårt med barn och ännu svårare när där e två kan jag tänka mig.



Med oss är det bra, förytom min bråkiga rygg igen =(



Låter som en underbart skön dag =)



hehe ja hinner man inte ner själv kan man kanske skicka ng annan vänlig skäl att fixa det =) du får flörta lite med mannen kanske =)



Jodå nu e jag bättre från förkylningen och igång med träningen igen. Sen kommer mannen hem och säger att han ska jobba över hela denna och nästa vecka, så vi får se när vi kan träna tillsammans igen.

Hade tänkt träna idag men gjorde ng med ryggen så jag har skit ont.

Ja att träna med ng annan hjälper verkligen skitmkt som du säger, man drar och peppar varandra =)



Himla tråkigt att de tar betalt för allt där inne, borde ju ingå i prise i inträdet kan man tycka.



Min brosa ska börja jobba i stockholm så det blir ju att vi kommer åka och hälsa på honom och dra med honom dit, det vet han dock inte om, men han älskar sin brorson så han har nog inget alls emot att hänga på =)



Nu ska jag ta och vila lite här



ha en bra dag

#6 - - Malin:

Fy sjutton! Hade ni så varmt i fredags? Sicken lyx! Här har det varit dåligt länge nu :(

#7 - - Eva:

Vad mysigt det ser ut. Tänk att ni har det så där varmt, här har det varit regn och snålblåst i många dagar nu.