Ilar..

Usch ja har inte varit sån bra bloggare idag. I natt mådde ja inge vidare men vid 7 snåret så tog ja alvedon och när jag vakna där vid 9 snåret så mådde ja helt ok ändå. Kom ut med hunden sent och när jag va på väg tillbaka hade ja problem med å gå. Så det gick sen segt in till stan då dem härliga ilningarna satte fart.

 

Kom in och mötte Théa och Alvin. Käka lunch och sen hann vi inte så mkt mer. Var väl i stan fem min efter att hon gått, men sen åkte jag hem. Jag kunde inte va kvar. Kunde knappt gå och så började ja må sämre å sämre igen. Resan hem tog lååååååång tid. Dubbla. Inte för att ja missa tåg å så. Tog ju liksom 10 min å gå hem från stationen som ligger utanför vår dörr.

 

Väl hemma så klädde jag bara av mig å la mig å sov. Mannen hämtade Theo på dagis. sov väl iaf 1½ timme. Sen kom Theo hem och ropa på mig och när ja inte svara på en gång så börja han tokböla. Kom ut och sa jag är här. Men det va inte för att ja inte svara. Det var för att han hade ramlat utanför. Å det är ju inte för att han hade ramlat som han grät heller. Nej han va smutsig. Haha. Han är ju så jäkla rolig ibland. Så han ville bara ha av sig overallen och sen gå å tvätta händerna.

 

Mannen hade med sig en stor påse godis till mig. Mumma. Kände väl mig lite bättre efter vilan även om ja frös en massa. Nu fryser ja inte men huvudvärk börjar ja ju få som bara den. På det så bränner det i hela magen, kan inte gå pga ilningarna igen. Jag hoppas det blir bättre i morgon.


#1 - - sara:

Nämen, va!? En present...till mig...vad gullig du är, hihi =) Har du vägarna förbi här på fredag eller tänkte du att vi skulle mötas någonstans?

#2 - - Anonym:

Me fy att du ska behöva ha så jobbigt :(. Men nu är det inte lång tid kvar iallafall innan du får din belöning :O).



Ja det gick super, vi får tillbaka båda två :O).



Kramar

#3 - - Johanna:

Hoppas du känner dig bättre idag! :)



#4 - - Caroline - Mamma till Noah:

Yes de var de! Så spara man dom pengarna på en ny ;)

Åhh ja de kan man =)

#5 - - Anna:

Usch, låter inget vidare :( Hoppas du känner dig bättre idag. Jag har som tusen nålar mellan benen så det är allt annat än skönt att röra på sig.



Hoppas på bebis snart här. En bekant till mig fick bebis igår så är inte lite avis, haha. Min tur nu tycker jag :P Började släppa lite slemmis idag så hoppas att det kommer mera :D



kramar

#6 - - dreadsbruden - 20 år och gravid:

sv: ja subways kakor är en av dom godaste kakorna jag har ätit tror jag <3

#7 - - Emma:

ooh va massa söta "unga" bilder du visar på Theo:)

Man mår inte bra varje dag ju , ibland får bloggen bli lidande:)