Torsdagen..

Fina familjen

Igår åkte jag till farsta för att möta upp Hanna med familj. Vi käka lunch och fika. Gick och kika i lite affärer. Helt sjukt va killarna växte. Minns ju fortfarande mitt första besök då dem fått Wille, å nästa månad fyller han hela 4 år! Men herregud va hände? Calle har ju växt så det knakar sen sist vi sågs. Riktig charmsnutte och ler hela tiden och är super glad.

 

Hade väldans ont i rygg och rumpa då ja skulle sova igår. Vart väl för mkt å gå sådär även om vi inte gick så mkt.. Idag är det däremot bättre. Gör dock inget idag då Theo är hemma här med mig. Sitter och väntar på ett samtal från MVC. Ja hon skulle ju ringa OM det va någe. Väntar iaf. Hmm om hon inte jobbar på fre så ringer väl nån annan OM det skulle va någe? väl? Annars ringer hon ju inte förrän tis tror ja.. Aja se om det ringer på mob...

 

#1 - - Andrea:

Ja, det tror jag nog, jag var först att kommentera så nog blir det en Bambinosked, har inte hört nåt från Bambino men det gjorde jag inte sist heller, och det kom en napphållare på posten ;)

#2 - - Andrea:

Fast jag förstår helt ärligt inte hur det var Super Fan Friday som de lobbat för ;) Men en sked är alltid bra att ha :)

#3 - - mamma till William:

God eftermiddag gumman..Mår lita bättre nu så det är skönt..Så himla typsikt när man ville ha en mysig fredag med min bästa vän,men mysigt att vi träffas i morgon i stället :) längtar redan :)

Min man hade en halv dag så han är hemma och köpte med sig thia mat o det gjorde susen för mig.Ha en skön helg..Ja det är inte lätt att få i dem medecien för det smakar fy för...Ha en skön lördag gumman.kram kram

#4 - - Pernilla:

Ikväll ska vi bara vara hemma, imon ska vi på kalas och sen ha vänner på besök på kvällen. På söndag kommer mina föräldrar hit en sväng...så det är fullt upp =)



Själv då?

#5 - - Malin:

Ja precis! Ja nu sist när Tindra åt det så hade hon öroninflamation. Eller snarare kunde inte läkaren säga om det var öroninflamation eller halsfluss. Men då hade hon haft HÖG feber i 5 dagar och vi hade varit på vc nån dag innan för hon klagade på ont i örat..

#6 - - Johanna:

ja grattis till bloggen =)