Söta Freja

Sötisen i lördags. Älskar hennes lilla solhatt. Hon har två st nu. Kanon bra. Ska leta fram Theos gamla med, men ja tror den kan bli lite väl stor. Undra vart ja la den.. hmm..

 

Idag händer ingenting. Tänkte om ja skulle bege mig till sickla en snabbis, men jag är sååå trött. Är ju pollen ute nu, gräspollen och det tål ja inte! Så fick ta tavegyl och jag blir helt sänkt av dem. Nyss så satt ja å busa med Freja som va så glad. Men så vart hon kinkig för att hon är trött. Så ja luta mig tillbaka och la henne på bröstet å så öppnade ja ögonen å det hade väl iaf gått en halvtimme?? Då hade ja bara somnat. Ååå hatar dem här tabletterna. Hela dan blir ju förstörd!

 

Nu måste ja försöka klä på mig här och gå ut med hunden. Men helst vill ja bara lägga mig med Freja i soffan och sova. Fy va skönt det skulle vara. Samtidigt så har ja en del å stå i, som måste fixas.. Så ja måste fasen sätta fart. Önskar bara att kaffet ja drack hade fått lite effekt, men ja somna ju efter koppen. så ja.. vi får se vad som händer....

 

#1 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv:

naaaaaaaaaaaaaw!

jag spricker, hon är så söööt! <3

#2 - - Pernilla:

Hehe så söt bild och solhatten var med jätte söt =)



Får man fråga vart du köpt dem? Kram

#3 - - Martina:

vilken liten sötnos hihi:)



oj ja då förstr ajg att du tycker dem tabletterna är jobbga:( urch för allt som har med pollen att göra.



Hoppas dagen blir bra annars

kram

#4 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Jag har fått allergitabletterna aerius utskrivna. De har inte biverkningen att man blir trött av dem som alla andra allergimediciner har. de är kanonbra! jag har ätit varje dag sen i början av mars och verkar ha byggt upp ett bra skydd för har inga större allergibesvär vilket jag brukar ha.



äter du inga andra tabletter än tavegyl? är inte de bara mot klåda? eller äter du dem för att du ammar?

#5 - - Anonym:

Vad hon växer lilla sötnosen :)

#6 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Vilken härlig dag och vad Theo badar mycket, kul att han gillar det. Hur går det med amningen förresten, orkade du fortsätta? Kram

#7 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Jättefin bild :)

#8 - - ✫Familjen Bus✫:

Mystjejen! Så söt!



Oj, herregud vad ni bakade då :)

kram kram