Lisbeth Dahl

Jag vart ju smått kär i Lisbeth Dahls kollektion inne hos Lilla Tussilago. En av favoritsmyckena är denna söta uggla. Visst är den fin?! Bara så mysig, ett super fint halsband verkligen. Ni kan hitta så mkt fint inne hos Lilla Tussilago och har ni inte varit där inne så klicka er in!

 

För er som missat det, så håller jag i en tävling just nu, där du kan vinna ett Lisbeth Dahl armband. Det är även det super fint! Tävlingen är i samarbete med just Lilla Tussilago. Ni hittar tävlingen HÄR och den avslutas nu på söndag!

 

 

#1 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv:

Haha men typ inte! Snarare 100.

HELT slut. Nu ska jag sova ;) haha

#2 - - Ingrid - med bebis i magen:

Vilket fint halsband :) Jag vet inte om man måste använda mörk choklad, jag gjorde det iallafall. Receptet kommer upp på bloggen under dagen imorgon, så får du testa att experimentera dej fram om du vill använda ljus choklad ;)

#3 - - Anja - 17 & mamma!:

SV: Jobbigt! :( Får hålla tummarna för det!

#4 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Vad kul :D det är supergott! Igår blev det latte maccihato.(stavning!) Mums var det och enkelt =) hihi. Du blir nog nöjd du också : )



Du, skulle du vilja rösta på oss i en facebook tävling? står mer på mitt inlägg "Hjälper vi dig - Länkar vi dig" :-) Vill så gärna vinna en ny vagn!



Kramis

#5 - - Pernilla:

Mycket fint =)

#6 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Ja, man kan rösta på olika bilder :)

#7 - - lashnoblom - smyckestävling:

faktiskt var det ett väldigt snyggt halsband ju :) ursöt