Bada bada bada...

(bilderna är klickbara)

 

Va ju sjukt varmt ute igår, så vi gick till parken som ligger bredvid Theo's dagis och badade lite. Vattnet är ju iskallt tycker jag själv, men det stoppade inte Theo. Han blir ju helt vild då han ser vatten. Så han bada och bada. När han skulle gå upp så vart han sur. Ingen chock där inte. Oavsett hur länge han än hade badat, så hade han varit sur. Han är alltid sur då han inte får bada längre. Tur att det är sommar och att vädret iaf verkar bli ok. Så då kan man ju åka och bada lite mera.

 

Se vad planera blir idag efter dagis. Om vi ska bada igen eller kanske bege oss till trollskogen denna gång. Han vill till båda. Får se om brorsan ska med. Ska iaf till MVC i eftermiddag först och främst..

#1 - - Mamma till William och bebis i magen:

Godmorgon snäckan..ja mamma livet är det bästa som finns...Har träffat så många härliga blogg mammor,,Ha en skön sommar dag.kram kram

#2 - - Nilma:

Hihi, vad roligt att han gillar att bada!

och vad fint du har fått det här :) Bilden på dig o Freja i headern är ju bara superfin!

#3 - - Emma:

vad härligt de ser ut. synd att sådana plaskdammar för barn inte finns där jag bor.

#4 - - Frugan:

Passa på att bada, vädret ska bli sämrre igen har jag hört :(

#5 - - Sofia - Wilburs mamma ♥:

Jag tycker att Wilbur klarar av värmen ganska bra, på kvällarna brukar han alltid vilja vara mycket i famnen och om det är varmt då så blir det ju grymt varmt att sitta i famnen och då kan han vara lite surig. Men dagtid när det är som går det bra. :)

#6 - - Anja - 17 & mamma!:

#7 - - Anja - 17 & mamma!:

SV: Hihi, ja. :)

#8 - - Madde:

Härligt att bara, för barn spelar det inte så stor roll hur varmt det är!! =)