Framsteg...

Va en snabbis vid trollskogen igår. Pappsen har inte varit där tidigare så Theo gick runt och visade honom stället. Dem gunga, satt på masken, hoppa på svamparna, gick rundan å titta på tomtarna och trollen. Sen handlade vi kottar från Theo, hahaa =) Theo va så jäkla nöjd. Va kosta en kotte? tre kronor *S* =)

 

Theo bad dessutom om att inte få ha blöja på sig. Han ville ha sina kalsonger. Så han gick på toa hemma och sen åkte vi och lekte, han kissa i skogen ( super nöjd ). vi åkte hem och han gick ett tag här hemma utan med. Vi käka middag och så. Sen ville han kissa på toa. Han bada och sen gick han naken här. Sen ville han bajsa och då ville han inte sätta sig på toa. Han gick å häma en blöja och bad mannen min sätta på den. När han gjort det kom han sen nån minut senare till mig och sa att han bajsat - vilket han hade gjort. Är så glad att det går bra och att han vill framåt.

 

Vi har inte velat pressa honom någe utan ta det i hans steg. Förra sommaren gick så bra, men sen backa han efter att han bajsa. då vägra han pottan sen. I maj månad så börja han be om att få gå på toa på dagis och nån gång då och då sen pottan hemma. Nu har det kommit mer och mer. Jätte roligt, speciellt för Theo. Han är så stolt. Gosen.

 

#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Åh vad roligt :) Var ute med båten idag, vad hittade ni på?

Krams

#2 - - Helen:

Å vad duktig han är :D.



Kramar

#3 - - Martina:

Härligt med framsteg:) duktig han är! Mysigt med trollskog:) hoppas allt är bra. kram

#4 - - Emma:

vad rtoligt att han inte vill ha blöja mer och väljer att kissa på toan istället:) Ja har försökt få Benjamin att kissa på pottan , men han totalvägrar så ja får väl vänta tills han själv tar intiativ:)



Har ni hittat på i helgen?

#5 - - sara:

Vilken härlig bild på Theo och Johan!

#6 - - Mamma till William och bebis i magen:

Så söta bilder..speciellt far os on bilden..De är så lika coh er dotter är så lik sin söta mor :) kram