En vecka sen...

Taskiga morsan är jag som tar fram kameran då sonen sitter på toa. Dessutom så lägger ja ut det på bloggen :P Men ja måste ju bara få visa hur stolt jag är över min älskade unge. Va en vecka sen idag han beslöt sig för att inte ha blöja. Han bara vände en dag. Han är så nöjd själv. Inga olyckor på flera dagar nu. Dessutom, natten till måndagen så var hans blöja kissfri. Han får nämligen sova med blöja om nätterna - vilket han går med på.

 

Dagarna går super. Han kissar och bajsar på pottan och toaletten. Han gnäller inte ett dugg, snarare tvärtom. Ja det är ju han som tagit tag i allt själv. Idag satt han på toa hur länge som helst. vägra gå därifrån. Han skulle bajsa mer sa han *S* Satt där med sin bajsbok och läste. Tydligen så bajsar kossor oxå, hahahahah! Ikväll då han satt på pottan bad han om bajsboken, hehe.. Gissar att det inte kommer att vara första gången han ber om den. Min stora kille.

 

#1 - - Emelie:

Duktig han är! Det brukar ju gå jättebra när dom väljer det själv dessutom!!

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, men det är väl tur att de är olika till sättet, så du märker vem som är vem ;) hehe skönt att de sover båda två :D



jodå, det är bara fint med mig =) vi har mest hållt oss i trakterna här omkring hittills, men det finns rätt mycket att göra! men nästa vecka följer denver iallafall med på ålands-kryssning, tror det kan bli kul (bara han inte tycker att bussresan är alldeles för hemskt tråkig ;D). har ni semestrat nåt? hur är det med dig?

kramar

#3 - - Anna:

Visst blir man stolt! :) Alexander har varit kissfri i blöjan fem nätter i rad och tidigare har kisset berott på att man inte hinner på morgonen. Han kissar sällan på natten. Nu i kväll så har han själv bestämt att han inte vill sova med blöja så det är första natten i kalsonger nu. Lite nervös är jag men tycker att han borde greja det :-) Har lagt kisstäcke i vår säng med eftersom han brukar komma över dit på nätterna.

Alexander brukar också säga att han ska bajsa mer, haha. Sötisar!



Furuvik blir någon gång i augusti skulle jag tro. Vi har köpt ny bil och inväntar den eftersom vår nuvarande skulle kunna lägga av när som helst. Vågar inte direkt åka någonstans med barnen i värmen då...



Vet faktiskt inte hur Gabriel tog sig dit han gjorde igår. Han rullade nog och ålade. Vet ju att han kan både och. Känns dock som att han borde ha ålat mer igår eftersom det blev så rakt från det att han vänt håll. Han brukar ta sig runt i ring på mage och gissar på att han gjort det och sen ålat. Men jag såg det ju inte så får aldrig veta :-P Han brukar ha svårt att få tag i vardagsrummet då golvet är rätt glatt. Usch ja, han kommer krypa och gå snart :-S Min lille bebis känns inte som bebis längre...

Freja börjar nog gilla det där tids nog.Eller så är hon bara en som vill vara uppe och se. Kanske en sån som vill sitta/stå/gå och titta sen istället :) Alla barn gillar ju inte att ligga på golvet.

Gabriel började gilla att ligga på golvet mer när han började kunna rulla runt samt att han började se bättre.

#4 - - Cissi:

Stora killen! Klart att du ska vara stolt!

#5 - - Fnulan:

Hahahhah har du läst mitt inlägg om bloggbarn?

#6 - - Frugan med bebis i magen:

Vad duktig han är, förstår att du är stolt :)

#7 - - Petra - Lunas mamma:

Åh så duktig! Vist blir man glad i hjärtat när dom tar beslutet själva :) Luna har varit blöjfri i snart en månad. Dock tycker hon inte om att göra nummer två på toaletten utan föredrar att få en blöja på sig för ändamålet. :) men det kommer väl, vill inte stressa det. Och så fina bilder på dig och Freja! Hon växer så det knakar!

#8 - - Hanna - En sån där mammabloggare ♥:

weeeeiiii.... :D va duktig han är!! =) visst blir man stolt?? givetvis får man lägga ut sånna toalett bilder vid sånna här festliga tillfällen, haha! ^^



kram gumman!