Fredag - äntligen!

Igår klickade jag hem några gravidplagg från hm. Jag är ju ett fan av randigt har ja ju märkt själv. haha. Vet inte varför ja alltid köper det. Så enkelt å snyggt bara. Tycker inte direkt om mönster. Aldrig gjort. Ja hoppas att kläderna är fina och framför allt bekväma. Känner att ja behöver lite nytt i garderoben efter min totala rensning på kläder innan flytten. Nu köper ja dock gravidkläder, något som jag undvikit tidigare. Vissa plagg kan man bara inte ha sen. Men ja Hoppas att dessa plagg kommer bli sådana som man kan ha för jämnan. Gravid lr inte gravid.

 

Idag ska jag iväg till ett närliggande köpcentrum hade ja tänkt. Förhoppningsvis så hittar jag mina jäkla kuddar :D å så ska ja in på kappahl å kika efter en tröja till Theo som ja hittat förut - men köpte den aldrig. Å nu så har ja inte hittat den såklart. Ska även kolla på plagg till mig själv där. Dem hade ju så fint mode innan jul så ja va där å handla järnet. Nu är ja dock inte lika impad. MEEEN dem har halva priset på reapriset. Så hittar man någe så blir ja ju glad.

 

Det är ju fredag idag så Theo hämtas redan kl 14. Se va vi ska hitta på för någe bus. Är så trist att bara gå hem hela tiden. Går inte direkt att leka utomhus då det är is överallt och att åka till andys lr åka å bada utan att ha med sig hjälp det går inte för min del med höften etc. Behöver nån som orkar med hans fart och kan springa med honom. Å theo vill inte vara ute lr göra någe annat än å kolla på den där jäkla pippi. Vi va ju med meja å emma på junibacken i nov tror ja det va. Å sen dess är han helt förtrollad. Pratar om pippi hit å pippi dit. Mamma köpte hem en pippi film i förra veckan och den ska han kolla på varje dag! Nej det är inte ett dugg uttjatat :P

 

#1 - - sara:

Koftan är heeelt underbar, gud så snygg! Men chili con carne är precis vad jag hade tänkt att göra från början, men ris, sallad, bröd och tsatziki. Men det kände så vanligt så jag blev osäker, men jag kanske ska köra på det ändå, vad skönt att du skrev det, haha =)

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

fina kläder=)

och det där med pippi känner jag igen... jag kanske borde ta mig en tur till junibacken med denver, det tror jag skulle uppskattas ;D det är ju pippi och emil som gäller, men barnen i bullerbyn och madicken verkar också gå hem ;)

och uttjatad pipp film, I hear that sister!

#3 - - Helen:

Vilka kanonsnygga tröjor/tunikor du köpt :O).



Här har vi kommit ur Pippistadiet och in i Chuggington istället, kan väll säga att det börjar bli lite tjatigt det oxå :P.



Ha en skön helg.



Kramar

#4 - - Linda Olsson:

Va fina kläder! :D



Sv; haha, ingen fara ;) Jag är likadan själv!

Tack så mycket! :)

Jo, jag får nog ringa dem själv, de skulle ju liksom ringt i BÖRJAN av veckan...lustigt :S



Kramar

#5 - - Jag och Mitt Livs Viktigaste Resa:

Vilka fina plagg :)



Vilken tur att ni kände honom, sånt är guldvärt.

Ja det är viktigt att man blir nöjd, känns onödigt annars.

Hoppas att ni får en mysig fredag.

#6 - - mamma till William:

God middag snäckan..

Det lät som massa fina presenter,ska bli skoj att se bilder med :)H&m har jätte söta mamma kläder till vårn/sommaren...Gillar med randigt.Ha en skön fredag söta.kram kram

#7 - - jenny✿:

Jag gillar också randigt fast jag gillar lika mycket mönster hihihi... Va stor lillkillen har blivit. Längtar han att få bli storebror?

#8 - - Malin:

Haha tindra är också helfrälst i pippi :P nu tjatar hon om att hon vill ha ett villa villerkulla-hus (finns som dockhus alltså) och filmen ska gå för jämnan om hon får bestämma :)

#9 - - PAUSE:

awesome :P snyggt

#10 - - Pernilla:

Mycket fina, gillar koftan väldigt mycket =)

Som du sa randigt kan man ej ha för mycket av....hehe!!

#11 - - Sara - mamma till Max 2 år:

Jag älskar också randigt! Max har typ bara randiga tröjor =)

#12 - - ★Fam. Bus★:

Wow! Så fin den rosavita randiga var :)