Tävlig Studionele.se!

Studionele är en liten mysig butik på nätet som säljer tavlor. Detta är super fina tavlor för tillfällen så som födelsedag, dop eller kanske rent av till dig själv. Tavlorna passar i allas hem och kommer att bli en uppskattad gåva oavsett vem det är till.

 

Min absoluta favorittavla är den med ugglan (ho-ho-ho). Den är ju bara för söt. Den finns i tre olika färger med. Men om jag skulle välja en med Frejas eller Theos födelsedatum, så hade jag utan tvekan valt tåget med djuren (tuff-tuff-tuff). Så fin!

 

Nu har en chansen att vinna en valfri tavla inne hos Studionele. Det finns massor av fina tryck! För att vara med i tävlingen, läs tävlingsreglerna här nedanför noga.

 

"Jag tävlar hos Deliciously.se om en valfri tavla från Studionele.se. Tävla här du med!"

 

Tävlingsregler:
  • För en chans, kika in på Studionele.se och säg vilken tavla du skulle vilja vinna samt en motivering
  • För två chanser, lägg till Studionele på facebook. Ta del av nyheter och erbjudanden där! Rekommenderar!
  • För tre chanser, Kopiera tävlingsbilden och texten under i din blogg och skriv länken i kommentaren. Har du ingen blogg går det bra att maila fem vänner och skicka kopia till mig (nina_bergquist@bergnet.se) att det är gjort.
  • För fyra chanser, gilla mig på facebook.

 

Tävlingen pågår tom 22 december. Lycka till!


#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Gillar på FB, både dej och Studio Nele :)Min favorit är ABC namntavla, Meja som är så fascinerad av bokstäver skulle älska den!#2 - - Lillemor:

Gud vad skoj att du har så mycket tävlingar. jag har tyvärr inte tid att vara med i alla . Men jag är glad för din skull att det går så bra för din blogg!

Massa kramar till er och hoppas vi kan ses i mellandagarna

#3 - - emma rudbeck:

Jag vill absolut vara med

1 Min favorit är http://www.studionele.se/product.html/my-house-was-clean-last-week-sorry-you-missed-it-6?category_id=6 den hade jag gärna velat ha

2 jag gillar på fb

4 jag gillar dig på fb sedan tidigare

#4 - - Helen:

Vill självklart delta med 4 lotter :D.1. Om vi vinner så vill vi ha ett rosa tuff-tuff-tåg med Tindras födelsedata. Dom andra två tjejerna har en varisn tavla men har inte kommit mig för att skaffa en till Tindra och den här är ju bara för ljuvlig och skulle passa så bra ovanför hennes säng :D.

2. Gillar på FB

3. Länkat på bloggen: http://tiemsa.blogg.se/2011/december/13-dec-tavling.html#comment

4. Gillar dig sen länge på FB :PHåller tummarna :D.Kramar

#5 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

1 Skulle köpa http://www.studionele.se/product.html/abc--namntavla-2?category_id=5 till grannens son =)2 gillar på fb - veronica bredland bråten#6 - - Toves mamma:

Jag är gärna med och tävlar om den fina uggle tavlan. http://www.studionele.se/product.html/ho-ho-ho-3?category_id=5Jag vill vinna denna fina tavla i julklapp till min syster dotter/guddotter för ugglor gör en så glad och det det gör även denna lilla tös som är två år. Hon är lika tokig i ugglor som sin moster så håller tummarna att få vinna den till henne :) vad glad hon skulle bli :)Gillar dig sen tidigare på fb och gillar studionele.har tipsat på min blogg om din tävling; http://emeliejaakobsson.blogg.se/2011/december/tavling-barntavlor.htmlså då blev det 4 vinstchanser för mig :)

#7 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Vilken kanontävling! Jag älskar deras tavlor :)

4 chanser blir det här:Gillar Studionele och dej på fb (Camilla Lagerman)

Har länkat här: http://sagabus.blogg.se/tavlingar/2011/december/tavlar-om-en-superfin-tavla.htmlOm jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha ugglan med blå bakgrund som vinst. Den skulle passa utmärkt i Noahs rum :)Håller tummarna!

#9 - - Lina Johansson:

Är gärna med.

1, Vinner jag vill jag ha denna tavlan: http://www.studionele.se/product.html/my-house-was-clean-last-week-sorry-you-missed-it-2?category_id=6

Den passar så perfekt hemma i vårt lite sådär halv smutsiga hem. Plus att den är jäkligt käck :)

2, Gillar på FB (Lina Johansson)

3, Tipsat på bloggen: http://janiiil.blogspot.com/2011/12/tavla-hos-deliciously.html

4, Gillar dej på FB (Lina Johansson)

#10 - - Anna Hägg:

vill vinna denna http://www.studionele.se/product.html/valkommen-3?category_id=6 för jag behöver en välkommentavla och denna var ju såå fin :)lagt till på fblänk: http://annaflickan.blogg.se/2011/december/vinn-tavla-1.htmlgillar dig på gb.

#11 - - Martina:

kul tävling:)ojoj, ska fixa boobsen, dem har blivit så tråkiga efter massa täning, viktnedgång och ammning så finns inte så mkt roligt kvar av dem:/#12 - - Spacegirl:

Jag är gärna med, jag tar TVÅ lotter, kommentar + länkning.

Har jag turen att vinna vill jag ha http://www.studionele.se/product.html/t-som-i-tiger-3?category_id=9Skulle vara roligt att ge den till kompisens dotter.Min blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/december/22-december-vinn-tavla.html

#13 - - Anna S:

Jag vill vara med! Sonen räknar son en galning här hemma så http://www.studionele.se/product.html/123?category_id=5 hade passat perfekt.Jag har länkat här http://amarinda.blogg.se/2011/december/valfri-tavla.html

#14 - - ✫Familjen Bus✫:

1: jag skulle vilja vinna det rosa tåget till barnens kusin ebba. Motiveringen lyder att jag gärna vill ge henne något extra fint då hon fyller 2.2. gillar på fb, sarina fredriksson.3: http://familjenbustavling.blogg.se/2011/december/22-dec.html#comment4: Gillar dej redan på fb :)kram kram

#15 - - sanna:

Hej tjejen :)

Vad händer hos dig?Kramar.

#16 - - Madeleine:

Min favorittavla är också den med ugglan, med rosa bakrund. Vinner jag så ska det stå "Frank" i pratbubblan, det vore en fin present till min son. :-)Jag har även länkat till tävlingen i min blogg: http://levelours.blogg.se/2011/december/tavling-barntavla.html

#17 - - Hannele - mamma till två prinsar:

1. Jag skulle välja denna: 123 tavlan för att Kevin, han älskar att räkna, han tycker att det är så skoj så detta skulle bli perfekt att ge honom och sätta på väggen så att vi kan räkna fler tal än 123 bara..

2. gillat dom på fb med namnet Hannele Rantamäki

3. länkat här: http://mammah.webblogg.se/tavlar/2011/december/tavlar-293.html#comment

4. Gillat dig på fb med ..namnet hannele rantamäki

#18 - - Marie&Noel&Matheo:

1. Jag skulle välja tavlan tuff-tuff (blå), då vi, pinsamt nog, fortfarande inte fixat doppresent till killarna. Skulle jag vinna en så skulle jag köpa en till så det ordnat.2. Har gillat studionele på facebook.3. Bloggat! http://angeleyes81.blogg.se/2011/december/tavling-studionelese.html4. Har gillat din sida på fb sen länge.

#19 - - Sofie L:

Tack för tipset <31. Jag föll för denna tavla:

http://www.studionele.se/product.html/fagelbur-med-familjenamn?category_id=62. Gillar pà FB - Sofie Lindholm3. Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/december/22-dec-valfri-tavla-fran-studionelese.html4. Gillar redan din sida - Sofie LindholmKram

#20 - - Sofie L:

Oj. Glömde motivering pà lott nr 1. Den tavlan jag valde skulle passa fint till vàrt nya hem eftersom vi gifter oss nästa àr <3

#21 - - Mamma till William och Wilma:

Klart man är med i denna tävling..

Om jag skulle vinna så hade jag velat ha Your home is where your i rosa o hänga i hallen :) Känner att nya tavlor skulle varit perfekt i vår hall.

Gillar på fb mindy garin

o på min blogg kommer det snart upp inlägg om tävlingen :)#22 - - Mamma till William och Wilma:

Är så ny med allt med fb så jag vet inte om jag har gjort rätt där inne..men hoppas att man vinner ändå..kram

#23 - - liselotte:

Är gärna med och tävlar, vill vinna http://www.studionele.se/product.html/abc--namntavla-2?category_id=5 för den skulle passa så fint i mitt barnbarns rum.

#24 - - Sandra - mamma till Molly:

Hej, jag är gärna med och tävlar! :D1. Jag önskar att få vinna tavlan "Ho-ho-ho" i rosa/grönt till min dotter. Har tittat på den sååå många gånger och den skulle verkligen passa in i dotterns rum eftersom vi kallar henne lilla ugglan :)2. Gillar på FB! (Sandra Li)3. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/december/valfri-tavla-fran-studionelese-2212.html4. Gillar på FB! (Sandra Li)/Sandra

#25 - - Jessica Hellström:

1. http://www.studionele.se/product.html/abc--namntavla-2?category_id=5 skulle passa min son jättebra, han kommer många gånger om dagen och frågar om det är bokstaven A hans namn börjar på, det är dax att stilla nyfikenheten och låta han se fler bokstäver :-) Då blir hans frågor inte så enformiga för mamma :-)

2. Gillar på FB (Jessica Hellström)

3. Delat tävlingen på FB så mina vänner kan vara med!

4. Gillar på FB (Jessica Hellström)

#27 - - evamar:

Jag var så snabb att jag inte hann motivera;Jag vill ha den för att påminna mig om att det är ok att flytta, även om det känns tungt.

#28 - - Andrea:

Jag är med för tre chanser,

Studio Nele gillar jag sedan länge, Andrea Sandell Svensson heter jag på FB. Jag skulle vilja vinna en bokstavstavla med min dotters initial på eftersom hon är väldigt fascinerad av bokstäver just nu, samtidigt som tavlan är söt är den lärorik och kommer hjälpa henne lära sig sin bokstav och sitt namn.Jag länkar här: http://tavling.frusvensson.se/2011/december/22-december.html

#29 - - Mickan:

1. Jag älskar den här http://www.studionele.se/product.html/my-house-was-clean-last-week-sorry-you-missed-it-2?category_id=6 . Haha. Klockrent! Skulle passa perfekt i hallen i vår nya lägenhet. :P Då har man ju en ursäkt om det skulle råka vara stökigt och smutsigt i lägenheten. :P2. Jag gillar på Facebook (Michaeka Svensson).3. Jag gillar dig på Facebook (Michaela Svensson).

#30 - - Annika - drömmen om 11 barn:

jag skulle vilja vinna tuff-tuff-tuff till Noah. Han har förstås ingen egen tavla, inget personligt. Så det vore fint att få pryda väggen över hans säng med en alldeles egen tavla, med hans namn och födelseuppgifterjag gillar deras fb-sida med namnet Annika Nilsson PetterssonLänkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/december/deliciously-1.htmlGillar även din sida! Annka Nilsson Pettersson heter jag fortfarande, haha :)Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

#31 - - Christina,4 barns mamma och mormor:

Jag är gärna med!

1.Våran favorit är denna:http://www.studionele.se/product.html/tyrannosaurus-rex?category_id=5 min son valde ut den själv.

2.Lagt till på fb Studionele. (Christina Kaakinen)

3.Gillat dig på fb.

stina38_@hotmail.com Tar 7 lotter.

#32 - - bella:

Har länkat på min blogg: http://grymmabella.blogg.se/2011/december/tavling.html#comment

Gillar både dig & Studio Nele på Facebook. Min favorit är ABC, har den till stora sonen & skulle vilja att lillebror hade lika i sitt rum.

#33 - - Cissi:

Det var i grevens tid jag såg detta! 4 chanser!

Jag skulle vilja vinna http://www.studionele.se/product.html/fagelbur?category_id=6

den skulle passa perfekt i vår omgjorda hall! Har haft så svårt att hitta en fin tavla som passar på väggen rakt fram, denna skulle bli helt underbar!Gillat dig och StudioNele på FB; Cecilia TavlarTipsat: http://cissitavlar.blogg.se/2011/december/studio-nele.html

#34 - - Monia:

Jag skulle vilja vinna den här tavlan med namnet Tuva : http://www.studionele.se/product.html/t-som-i-tiger-3?category_id=9Har gillat både dig och StudioNele på facebook (Monia Sundgren)Hoppas på tur!moniasundgren@hotmail.com

#35 - - Jennysen:

Jag skulle vilja vinna denna: http://www.studionele.se/product.html/cowboy-2?category_id=5 och ge till min kompis som då han inte fått något av mig än!Jag har tipsat här: http://tavlingsbloggen.soclog.com/p/2011/12/?link=1324593450