Sparlåga...

Va en glad liten fis här på golvet imorse. Hon är numera väldigt nöjd på golvet, ja mestadels. Men igår kväll åla hon omkring här baklänges lite överallt. haha. Väldigt skoj å vara på upptäckt. Mindre skoj för mamma och pappa som upptäcker hur mkt vi måste barnsäkra. Hah. Theo va ju aldrig så pillrig som hon är. Å nu när Theo är så stor, så är inget barnsäkert. Men det kommer ju att ändras på snart! Men först och främst ska vi ta itu med sladdar. För det är tydligen enormt poppis! Dataladdarn är tydligen bäst. Se hur vi ska lösa dem problemen...

Idag är det lugnt just nu, samla lite ork. Skulle dock behöva gå å lägga mig precis just nu. Men det går ju inte direkt då Freja är pigg och glad. Senare ska vi åka och handla bla inför storbaket imorrn. Ska plocka undan och rensa lite. Satte upp hela två julstjärnor igår och upptäckte att det är typ det julpyntet vi har??? Katastrof ju... Det måste åtgärdas!!!!!!

#1 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

hihi , tackar :D så kul!!



Åh så fin hon är!! Kram

#2 - - Annika - drömmen om 11 barn [JULKALENDER]:

Sv TUSEN TACK för din gratulation! Nu är vi hemma och har landat som nyblivna fembarnsföräldrar! :)

Allt bra med dig? :)

#3 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Tim trivs ganska så bra med att vara på golvet och har väl mer eller mindre gjort det hela tiden. Han sitter bra och lägger sig gärna ner på mage, drar sig fram och de har hänt bara den senaste 5 dagarna... så nu börjar han verkligen få upp farten =) Ska gärna efter storebror!

Theo är oftast snäll och go, men får också för sig tråkiga saker med TIm =/ Han puttar eller slår till bara för att liksom =/...

Mat fungerar toppen, han föredrar hemlagat. Nu har vi inte provat 8 månaders maten bruk... får se om han kan tänka sig den. Är bra att kunna ge om man är iväg och inte hinner laga...Sover bra... och är oftast nöjd och glad =)

#4 - - Nilma:

Hehe, vilka härliga bilder! Min yngsta systerson var likadan, allt som var löst följde med typ ;)

#5 - - Fnulan:

Sicken solstråle!!!!! Ja du det går fort från bebis till monster =)

#6 - - Lina Cronier:

Hej! Vad kul att du gillade mitt recept!

Du behöver:

500gram kyckling

1 gul lök

1/2 paket passerade tomater

2burkar svamp

1 burk haricovertes

1 stor creme fraiche

smör att steka i

chilipulver efter smak

paprikapulver efter smak

vit eller svartpeppar

ett par nävar jordnötter



Stek upp kyckling och lök, häll i creme fraiche och passerade tomater, kryddning svamp och Haricovertes och nötter. Låt ståoch gosa ihop sig ca 30 minuter :)



Servera med ris. Supersmaskigt!

#7 - - britta bloggar:

Sötnos!