Freja Bus

20110826014 (MMS)

Freja har fullt upp att bita ihjäl sin skallra, kliar i tandsingarna på henne. Idag har det varit fullt upp sen jag vaknade och herregud va trött jag är nu. Kom just hem från farsta där jag vart längre än tänkt. Men lyckades iaf fixa lite grejjer till dopet. Nu ska jag och Theo ut för att kika in cirkusen som parkerat här på gräsmattan. Se om man kan få se någe skoj. Theo har nog aldrig sett en cirkus innan, så vi får väl se hur han reagerar. Dem rullade in här vid midnatt, 30 lastbilar typ :P Nej nu väntar han på mig =) jag=heelt slut, snorig å lite hostig..

#1 - - Alfva:

Vad är det för segt virus vi har åkt på?! Är heller inte återställd än, har hostan från helvetet... :(



Hoppas ni får se lite elefanter och hästar iaf! Kul med cirkus!

Kram

#2 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Ojoj, Freja i mönstrat ;) Hoppas ni hade en mysig lunch!



Glöm inte att messa mej namnet på parfymen och hur mycket den får kosta!

#3 - - Pernilla:

Såå söt hon är :)

#4 - - martina:

hihi känner igem de där med att bita på allt:P

#5 - - Alfva:

Tack för tipset! Fast den hade ju såklart utgått ur sortimentet på adlibris, så jag ska se om den går att få tag på någon annanstans på nätet! :)



Hoppas snörvlet gett med sig tills imorgon!

#6 - - Alfva:

Tack snälla du! :) Jag har tydligen ett presentkort på 100:- hos dem, så det blir nog superbra, men den fanns såklart inte på lager! Hoppas den fortfarande tillverkas bara..

Annars får jag leta på Tradera kanske!

#7 - - Anna:

Vilken fin bild :)



Har det kommit någon tand än? Gabriel är tandlös än så jag kommer inte vänta mig tänder innan 10 månader som Alexander, hihi.