Bättre...

Skruttan mår bättre idag. Hon har sovit nu i tre timmar, så helt ok är hon väl inte. Men hon har iaf ingen feber idag, Så skönt! Hon ligger här i babygymet och gnager på en bitring. Kliar i underkäken på henne. Väldans nöjd är hon. Hon har legat på rygg, på mage och sen har hon suttit upp å tjoat för det.

 

Snart är det dags för att hämta storebror på dagis. Saknar den lilla skiten. Han hade ingen feber imorse så han fick gå. Dock så tog det över en timme innan mannen kunde lämna honom. Han ville inte till dagis idag. Även fast han prata om hur roligt han haft det på dagis igår hela kvällen och ville tillbaka. Även i natt prata han om dagis. Kl 2 skulle han dit? Så jag vet inte vad det var idag. Ska iaf hämta honom strax.

 

 

#1 - - Babydjungeln - Jeanette:

Skönt hon mår bättre hoppas snart hon är helt på toppen igen

#2 - - Alfva:

Skönt att hon börjar må bättre! Inget kul med långvarig feber, speciellt inte när de är så små!

Hoppas Theo hade haft en bra dag i slutändan ändå!

#3 - - sandra:

vilken sötnos! när föddes hon? har sj en dotter som är runt 4.5 månad typ nu :)

#4 - - Maria:

Vad skönt att Freja är bättre igen!

Hoppas att Theo haft en bra dag på dagis:-)Kram Kram

#5 - - sandra:

okej ja då äre ju bara 1 veckas skillnad, kejsarnsitt, var det planerat eller blev de några komplikationer? mirabell skulle ha fötts i maj den 4 så hon föddes i vecka 37+4 men var stor endå 3918 och 51 cm lång :)japp full fart här varje dag med dagis och handlingar å allt, ska ju till och med flytta nu till större så de är mkt på G, för dig med full rulle?

#6 - - Pernilla:

Skönt att det börjar gå åt rätt håll =)