Annikas present

I måndags så åkte jag och Jonas in till slussen för å möta upp Annika. X antal veckors planering var snart slut. Annika hade fått en låda med diverse uppdrag att göra. Vissa var bara för å förvirra :P Allt för å jävlas. Tillslut hamna hon vid slussen där vi stod. Glömde ju ta kort på vad det stod på lappen.. men Jonas hade pillat som fan på den där jäkeln. Plus klippt ut ytterliggare en lapp (alltså det är bara hål på den andra lappen) så när man lägger den över den första så står det Grattis Annika från Nina och Jonas. Så jäkla bra. Så kom vi runt hörnet =) Enligt Annika så var så störda :D

 

Tog båten ut på djurgården där vi hade picknick. Vi gillade djurgårn då vi var "unga" och var ofta där å festa till :P Så jag lagade mat. Grillad kyckling och potatissallad. Tog melon och vindruvor. Så hade vi skumpa å vin å alkolfritt.. Å så hade ja bakat kladdkaka. Så där spenderade vi eftermiddagen..

 

Tog sen spårvagnen in till stan och sen fick Annika på sig frejas nerspydda "filt". Visst va ja snäll? :P Jonas tog henne i armen och så gick vi ner till vasagatan där vår present fanns.

 

Vi köpte henne en phootoshoot. Så jag fixa hennes hår och sen så vart hon sminkad och fotad där. Vi fick ju vänta ett tag, det kan man ju inte dra under stolen direkt..

 

Så Jonas underhöll Freja. Dem snacka på där :P Annika vart sminkad och vart så snygg. Fasen lite avis att man själv inte vart sminkad i den stolen. Hon va sjukt bra.

 

Resultatet vart så jävla bra! Så snygga bilder på finaste Annika! Jäkla snyggo! =)

♥♥♥

 

Efter att vi fått alla foton så gick vi och tog en chailatte. Mannen kom och plocka upp Freja och Theo visade sin onda fot. Gosen. Sen begav vi oss till spårvagnen igen där hon fick räkna ihop alla sina siffror som hon skrivit upp (från sina uppdrag på morgonen).. oavsett va dem hade blivit siffrorna så skulle vi ta det minus en summa så att slutsumman vart fem. haha. bara för att det skulle ha "en mening"... Jonas å ja va ruggigt nöjda *Asg* Annika, not so much. haha.

 

Hon kom iaf fram till att vi skulle på femkamp på grönan. Så vi åkte dit. Mötte upp hennes man och vän. Sen körde vi femkamp. Jag kom tvåa!!!! Men mest nöjd var jag över att jag sköt luftgevär. Jag som hatar sånt. Tyckte det va riktigt skoj å gör det gärna igen.. va liksom inge pangande som ja hatar. kom dessutom tvåa i den grenen med. I femkampshäftet så fick man åka två åk med. så jag och annika åkte då insane. Asså fy faaaaaaan vilken jäkla karusell. Inte värre än fritt fall. Men herregud. Jag skrek så ja fick så ont i halsen å huvudvärk hade ja då ja kom ner. Va helt skakis å ville hoppa i vattnet lr någe. haha. Åkte även kvasten som annika sa va "härlig". My ass! haha. dock bättre än insane. Å sen sist men inte minst så tyckte Jonas att vi skulle åka vilda musen. Den skrek ja nog mest i. Vilken rackare å gå fort. men det va absolut inte det värsta. det värsta va alla kurvor. så jäkla obehagligt. ja börjar bli gammal.. Dem hemska attraktionsbilderna på mig ska man ju inte tala om, ja gapa på varenda, shit u not!

 

Efter den vilda turen så tog vi oss en glass utanför grönan och rörde oss hem. 12 timmar senare var vi i slussen där vi började dagen. Gissa om ja va helt jäkla slut när jag väl va hemma.. Men skoj va det!

 

#1 - - Amanda:

Vilken fin present och vilken härlig dag hon fick! Goa vänner betyder så mycket!!!

#2 - - annika:

Superhärlig dag och jättebra present! Tack fina!

#3 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Jäklar vilka snygga bilder :D Härlig dag ni hade fixat till henne!

#4 - - Martina:

vilken grymt hälig present:) ni verkar ha haft jätte kul och hon med:)

#5 - - Johanna:

Lät som en kanon dag! :)

#6 - - Emelie:

Åhhh vi gjorde likanade grejer mot min styvfar i juni :-)

Ett minne för livet har ni gett!



KRAM

#7 - - Johanna:

Förstår du var trött, det blir man när man håller igång så :)

#8 - - Hanna:

vilken rolig present!! =) den måste jag testa nån gång... haha! ^^

och jag älskar bilden på freja och jonas! hahaha!! grymmaste minen! så söt!



kramkram

#9 - - britta bloggar:

Åh så härligt!

#10 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Wow vad snygg hon blev! Toppenpresent.

Men du hur gör man så fint med upplägget av bilderna i inlägget. Värsta kollaget ju!

#11 - - Junitjej:

Vilken rolig dag! Kanonfina bilder på Annika!

#12 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Å vilka fina bilder! Hon ser ut som en riktig modell ju =) låter som ni hade en riktigt härlig dag!