V 39

Idag går jag in i vecka 39. Jaiks får man väl säga. Dagen kunde dock ha börjat bättre då jag fick ställa in MVC besöket. Kände att jag verkligen inte orkade. Kroppen sa ifrån. Bättre att ligga hemma och vila och sen hoppas på att förkylningen vill släppa - ge med sig. Känns skönt att ja gjorde det valet faktiskt. Ska ju ändå hämta Theo och det brukar ju räcka för aktivitet för en hel dag. Trodde väl att ja mådde bättre igår än va ja i själva verket gjorde. Så jag tog ut mig själv med promenader och ankmatning etc. (fast det var det värt :P)...

 

Har gått upp 2 kg från i förra veckan då ja vägde mig. Nu börjas det. Dock så tror ja att det är mkt vätska då jag upptäckte i förrigår att mina vrister va typ borta. Hahha. Riiiiktigt fint! Känner även i kroppen här å var att ja svällt på skumma ställen. Verkligen svällt. Mina kinder är även som hamsterkinder. Rktigt ursexigt ;)

 

Inviger min facebook sida med att ha en minitävling där inne som pågår fram till på fredag. Va gärna med och tävla! För att komma dit, klicka på länken här nedanför:

Följ bloggen via facebook


Mina fina kommentarer
Postat av: Amanda

Visst är det härligt med vätska i hela kroppen. Den försvinner ju dock snabbt sen efter förlossningen. Redan efter två dagar hade jag mina vrister tillbaka igen. :)

Tråkigt att du inte mår bra. Men skönt att det snart är över även för dig nu. Det är alltid värst med slutspurten!Jag försöker amma iaf. Leo tuttar som en tok och mjölk kommer det men han går inte upp i vikt så bra så vi får väl se hur det går.... :/Ta hand om dig nu och vila så mycket du kan!

Kram

Postat av: N I L M A

Hehe, ja det är säkert mycket vatten :)

2011-04-05 @ 14:38:16
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Annelie

Underbara magen!! Så fin!!Jo tack!! Ögonen börjar bli bättre, men bestämde mig för att vara hemma en extra dag! Mina ögon varar lite än, och Tildes är igenmurade på morgonen. Men salvan har funkat kanon, så det är bra!!

Nej, denna salva är genomskinlig typ, lite vitaktig. Kan se någelunda normalt efter jag tagit den ;)Inte långt kvar nu tills ni blir fyra i familjen!! Hur känns det? :)Kraam

2011-04-05 @ 15:51:48
URL: http://redtulip.blogg.se/
Postat av: Pernilla

MM, jag hoppas med att det kommer att hjälpa. Hade varit skönt =)Fina magen!!

2011-04-05 @ 17:15:12
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: liw

Haha, tror inte jag hinner få innan måndag, men vem vet ;-)kram

2011-04-05 @ 17:57:27
URL: http://www.liwetochvardagen.se
Postat av: Helen

Vilken jättefin mage du har :D

Och helt otroligt att det bara är en vecka kvar innans du har lillskruttan hos dig, tycker det känns som bara någon vecka sen du berättade att du väntade henne :P.Massa kramar

2011-04-05 @ 20:34:58
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh usch, hoppas det kändes bättre längre fram emot dagen sen :)här är det bra, lite trött bara

2011-04-05 @ 22:03:41
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Madde

Vilken fin mage! =)

2011-04-06 @ 21:36:22
URL: http://maddiznilsson.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: