Shopping..

Idag kom jag iväg på en liten shoppingrunda. Kändes hur bra som helst då jag i två dar fått migrän. Tror det kan va spänningsvärk iof. Känns så. Men den gör så att ja mår illa å det värker så man kan inte ens tänka klart. I tis så var det på morgonen å fram till en stund på eftermiddagen. Igår kom det efter bvc å höll i sig hela kvällen. Så det är skönt att vakna upp å må bra. Hade en del ärenden att utföra med. Hitta presenter, hitta påskägg till Theo som passa hans påskpresent. Hitta en tröja till mannen, så nu ser Theo å han likadana ut igen *S* Vi köpte nämligen en röd hoodie till Theo igår som Theo älska. Han skulle ha på sig den idag på dagis, men han är ju så varm av sig, så det går inte att han ska ha den under alla ytterkläder. Köpte en regnjacka igår med till Theo. Den andra satt som, ja jag vet inte vad.. den satt inte..

 

Till mig själv så shoppa ja en ny amningsbh, ett nytt linne, två klänningar å mammaleggins. Tänkte köpa vanliga leggins men pga snittet så kan ja inte ha några av mina leggins här hemma. Inte heller mina vanliga trosor. Så ja har fått köpa mammakläder just för att kunna dra upp kläderna på magen. ursexigt ;) Men snart ska ja väl kunna ha mina vanliga kläder igen. Skönt iaf å slippa kläder som skaver...

 

#1 - - Linda aka Javamorsan:

Usch för huvudvärk. Hoppas du slipper mer sån skit nu!

Härligt att du vart ute och shoppat.



Hoppas du får en fin kväll nu! Kramar

#2 - - Therese&Talibanbarnen:

Åh vad mysigt med allt pyssel Theo gjort! De gillar verkligen att pyssla de små liven :)



Det var likadant här efter snittet med Charlie, gillade inte att ha några kläder som låg emot, så det blev mammbyxor/leggings och mammatrosor läääänge. Men sköna är dom ju som tur är, haha!



Hoppas ni har en mysig påsk och att ni alla mår bra!?

Kramar

#3 - - Emelie:

Skönt med nya grejer även om det just är en del gravidkläder, praktiskt är jud et bästa och speciellt som du skriver för att du har ont i ärret!



Glad påsk, KRAM