Me & my cow...

Freja älskar sin ko som hon fick av Annika på bb..

 

Det gick jätte bra inne på sös. Dock så hade lillskruttan gått ner 300 gram, så dem ville ha en extra tid nu på söndag så att hon hade gått upp. Dem ville kolla hur ja ammade med. Tycker det är väldigt frustrerande. Jag har ammat förut och vet hur man gör. Hon sög från uppvaket och hon har ätit hela tiden. Inga problem. Ändå ska 10 barnmorskor säga hur man ammar? Å alla kommer med sina egna råd. Den sista i tis sa att ja amma rätt, då hade ja inte ens ändrat något från första stund.

 

Idag amma ja och hon hade inget att säga. Efter fem min kändes liksom mitt bröst tomt å hon ville inte ha någe på det andra bröstet. BM mena att ja kunde ja köra brösten tex höger, sen vänster å så höger igen på en amning. det va ok. Så nu när ja amma å sa, men hon ville inte ha mer. Å mannen sa kolla på hennes mage - den är ju full. Så då fick vi väga henne och då hade hon redan gått upp 60 gram på ett bröst under fem min. hahah! Hon sa inget, hon boka av tiden inför söndagen. Kändes så jäkla skönt!!

 

Öronproverna var bra och allt annat va bra med. Så det va kanon. Angående mig så kan ja ta det i ett annat inlägg :P

 

#1 - - Marie & Noel&Matheo:

fast, vet inte dom att dom alltid går ner dom första fyra dagarna?? 10% e ju oki! Konstigt att dom höll på så?! Ni märker ju om hon e nöjd! D e ju som du sa inte första barnet... lita på din instinkt istället! =) Söt hon e! =)

#2 - - Johanna:

Ja vi får hoppas hon gillar badet bättre nästa gång :)



#3 - - Liw:

Hej hej. Det är bara bra

#4 - - Mamma till William:

God kväll snäckan.skönt att allt är som det ska vara med er alla denna fredag..Jätte söta bilder du delar med dig på sötnosen,,,

Nästa vecka kanske man vet vem som växer här inne i min magen.ha en skön kväll.kram kram

#5 - - louise:

Sötnosen =)



Fösrstår att du var orolig, svårt att veta hur de kommer reagera. Härligt att han blir så mkt snällare när hon är i närheten. Ja man kan ju undra om det kommer senare, kan säkert komma ng gng att de bir avundsjuka på de små som tar mkt av mamma och pappas tid.

#6 - - madde:

låter som du har alldeles utmärkt fet mjölk i dina bröst...=) Skönt!! Alla barn går ju ner lite innan dem går upp igen!! kommer säkert att gå jätte bra!! trevlig helg! kram

#7 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

lilla söta freja!! sååå vackar ♥ ska bli kul att träffa henne på galan... har hon köpt klänning än? haha! ^^



alltså dom jävla barnmorskorna och deras tjöt om amning, suck!! måste man lyssna på dom? kör det som känns bäst gumman!

och på tal om amning så ångrar jag att jag inte tog ett amningslinne till dig på "we R family" -eventet igår. jag fattade inte riktigt vad det va för nått, utan tog bara ett grått i stl. L. men va fan ska jag med det till?? haha!

skulle tagit ett lila i S eller vad du nu har för sixe! ;o) men men, dom kanske har mailat om överblivna goodiebags?? det fanns mängder kvar!! ^^



massa kramar!! ♥

#8 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Inga känningar, så de lär väl dröja...

Man undrar ju om de kommer starta som sist med värkar eller om vattnet kommer gå..=/

#9 - - Linn 21, mamma till William:

att de inte kan lita på en att man faktiskt kan själv också! Och alla dessa människor som ska tala om hur man ska amma... de nojjade som tokar över att william gått ner ganska så exkat 10% efter förlossningen så jag fick också mata honom och väga honom direkt efteråt då hade han ju fått i sig ordentligt. kanske borde de insett nu att det går ju olika fort för alla att få i sig maten de behöver...

#10 - - Emma:

Hon är så söööt! Man vill bara ha henne i famnen o gosa o lukta. Oh ja blir bebissjuk!



Vilka fina namnval ni hade:) Ja där håller ja med dej! Ja hade lättare att komma på pojknamn än flicknamn när ja va gravid. Sen kom jag och tobbe bättre överrens om pojknamnen än flicknamnen. Men nästa gång jag blir gravid , så hoppas ja på en tös:) ROSA ROSA:)

#11 - - Emelie:

Usch att dom inte bara kan låta en va! Bra att du står på dig <3 Om tre veckor får jag se er båda två, MYS!!!!

#12 - - Susanne:

Såååunderbart söt... Man vill ju bara sniffa i nacken :) Gud vad jag saknar den tiden!!

Man får inte sniffa så mycket nacke när dom är 17 år, haha.... =/

#13 - - i min lilla lilla värld:

Jag kan inte förstå att jag ska få en sån liten till hahaha