Inskrivning kejsarsnitt..

7 april idag, dvs det är dags för inskrivningen på södersjukhuset. Jaiks. Va tiden gick fort nu då. Tyckte det va så långt kvar ju. Så ska man dit redan idag. Snacka om att allt kommer att bli mer verkligt då. Jag tror det iaf. Vi kommer även att få en tid till på måndag. Borde ja inte känna mer pirr i magen? Nervös? Varför är jag så lugn? Nästan oroande lugn. Märkligt. Kanske kommer å biter mig i arslet sen :P

 

Ska iaf till mottagningen för planerade kejsarsnitt. Ska få träffa förlossnings-, anestesiläkare och barnmorska. Skulle ta någe blodprov. Chans å ställa frågor (har ja frågor?).. Innan dess ska jag förbi Mamamia och hämta upp min journal. Skulle ju dit i tis, men eftersom ja mådde som ja gjorde så ställde jag ju in det. Så jag ska hämta det innan. Mannen min är hemma idag, så jag ska se hur vi gör med allt här.. Nu ska jag klä på mig för min dagliga dos av promenad iaf. Återkommer med mer detaljer sen =)

 

#1 - - Frugan:

Åh vad spännande gumman.

Jag tror att du är så lugn för att du vet vad som ska hände, du har vetat det ett tag. Men kjag tror att alla känslorna kommer ändå ska du se. Dom hör till på något vis.



Kram på dig och lycka till idag!!!

#2 - - Andrea:

Det närmar sig :)

#3 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Åh nära nu =)

Pirrigt kan jag tro!

#4 - - sara:

Men åååå så sött att ni kikar på mina tavlor :) Ballongtavlan finns kvar så ni skulle kunna få den till ett väldigt reducerat pris ;)

Det är såååå spännande att lilla tjejen är här snart!

#5 - - emma:

OJ! Nu kommer de inte dröja länge förräns ni har henne här!

#6 - - anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen & ett mirakel i magen:

Så spännande. Väntar själv på mitt planerade snitt om 2 veckor :-)

#7 - - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset:

Hihi inskrivning, alltså dags snart. :D



Jag hoppas vi kommer, ska verkligen försöka.



Krama om

#8 - - Mamma till William:

God eftermiddag snäckan.Du får skriva ovc berätta allt för mig sen efter allt är över för jag kommer förhopningsvis var med om samma..Små nervös är man allt.ska prata med medecins läkare vecka 25 så det är ett tag till..Snart är er prinsessa hos er..kan tänka mig att ni är spända o längtar..Köpte hem en påse med sega nappar i dag..kunde inte låta bli..ihihi--kram kram

#9 - - N I L M A:

Hoppas det går bra idag!

#10 - - Annelie:

Oj... Ja, tänk vad tiden går fort!! Snart är det dags!! Så himla mysigt!!



Ja, det är klart man tar det viktigaste först :) Helt klart!! Så kan man ta det andra sen!!



Ha en bra torsdag!!



Kram

#11 - - Eva:

Jag har faktiskt inte planerat något speciellt till helgen heller. Utan vi ska fira lite mer till påsk då mina föräldrar kommer då firar vi både mig och maken som fyllde år för en månad sen.



Det är väl jättebra att du inte är nervös =) men det kommer säkert att kännas av lite i helgen eller på måndag morgon. Annars så är du bara så lugn för att du är så glad över vad som kommer att ske på måndag =) Jag var aldrig nervös inför snittet med Alma heller, men med Oskar var jag mycket mer nervös då allt var nytt.

#12 - - Linda aka Javamorsan:

Spännande. Jag tror jag skulle känna som du. Inte nervös alls. Har inte vart nervös inför någon av mina förlossningar även om jag inte hade en aning om när dom skulle komma :)



En del av oss är funtade på det viset. Hoppas du får en skön torsdag nu Kram

#13 - - Emelie:

Lycka till <3

#14 - - Martina:

Åhh vad spännade nu är de närra:D snart har du din lilla skatt i famnen.



kram