Ons & Tors

Igår så hände det ju en hel del. Vi satte upp alla reglar i taket och sen satt Jonas och mätte ut vart alla spottar skulle sitta i taket. För att dem skulle hamna på rätt ställe.

Alla tejpbitar representerar en spot *S* Sen skulle grabbarna grus komma förbi igen och göra sitt kanon jobb och dra alla sladdar etc. Så jäkla duktiga.

 

Mannen spårade upp i väggen där elen skulle gå. På sidan kommer det att komma tre dosor. Så att vi kan sätta på och stänga av lampor i köket, vardagsrummet och ovanför köks bordet.

 

Sen drog vi till bauhaus för att köpa golv. Nu hittade vi inte det golvet vi hade kikat på. Men det vart ett annat istället som va helt ok. Ett mörkt laminatgolv. Laminat av en anledning. Hårdare golv. Vi har nu, ja va har vi. Typ äkta parkett och det var märken i det redan innan vi flytta in. Hundens klor ger fina märken och nu då sonen kastar allt på golvet så åker det med på stryk. Inte snyggt! Så vi valde laminat. På lördag ska den första biten läggas.

Idag vart det inte så mkt bilder. Dessa är dem jag tog. Minns inte ens va Jonas höll på med. haha. bra va? Har även hunnit med att bla spåra upp golvet i köket - där elen till köksön ska gå. Jag har slipat och spacklat vidare. Har även hjälpt till att måla en vägg. Fasen svårare än man tror då man inte är van. Spacklingen går ju så mkt fortare och bättre nu efter några dar :P

 

Ja ni ser förresten alla sladdar där i taket med, som dem drog igår. Har även städat upp och rensat i hallen och sovrummen. Nu är det gott om utrymme överallt och det mesta ligger där det ska. Sopat etc. Tycker inte om då det är stökigt. haha. Lite komiskt då det automatiskt blir det då man jobbar såhär. Men jag tål det iaf inte..

 

Anledningen till att vi inte gjort så mkt i lägenheten idag beror väl mest på att vi varit på ikea hela dan. Egentligen skulle vi ta å beställa allt på nätet men pga för lång hemkörningstid så åkte vi dit istället. Trots att vi förlorade en hel dag. Vi fick en plocklista, så medans ja och mannen sprang runt och plockade tre vagnar fulla med skåpstommar så var Jonas och specialbeställde skivan till köksön. Nu kommer det att ta 5-7 veckor innan den skivan kommer. Men så länge kör vi på en spånskiva. Sen får dem komma i efterhand. Men hoppas iaf på innan jul. Vi passade även på att käka lunch där och jag shoppade lite :P Inte mkt. vart några nya matlådor och servetter. Myyycket viktigt ;) Grytvantarna ja var på jakt efter va slut.. buuhu!


I morgon så kommer jag inte att vara i lägenheten alls. Theo´s dagis har stängt. Man får lite ångest att man inte ska vara där. Men samtidigt är det ju så skönt att bara få vara med Theo. Vi ska dessutom hitta på bus med Emma och Meja.. Något som Theo längtar efter en massa, jo jag med. :P




Glöm inte bort minitävlingen som avslutas på sön!
#1 - - Johanna:

Trevlig helg till dig med! Min helg börjar dock inte ännu på några timmar :)

#2 - - Rockkärringen:

Inte lika duktig som ni vännen. Jisses vad ni kämpar på :)

#3 - - Pernilla:

Ska bli skoj att se när allting är klart, tror ni kommer få det jätte fint =)



Ha nu en bra helg, kram.

#4 - - Pernilla:

OK då förstår jag!! Hoppas flytt och så kommer gå bra, kram.

#5 - - MammaMorran:

Kul att se hur det blir, skönt med en händig man :)

Trevlig helg!

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

#6 - - Martina:

oj här händer det en massa:) de är verkligen spännade att få se erat projekt väntar på spänning tills det är klart:D



idag mår jag mkt bättre så är nog bara livmodern som drar ihop sig eller hur man ska säga.



Hoppas allt är bra

kram

#7 - - Agnes:

Oooh, spotlights i taket är ju så snyggt! Kommer definitivt ha det om vi skaffar hus i framtiden :)



Sv: Vad gullig han är Theo! Dom två skulle nog gilla varandra :)

#8 - - Malin-mamma till Sam och Tim:

Detsamma önskar jag dig tjejen!

Kram

#9 - - ★Fam. Bus★:

Snyggt golv! Vi har oxå ett som går i mörkare, blir jäkligt snyggt! Kul att ha en man som kan så mkt :)



kram kram

#10 - - Agnes:

You've got mail! Och det är inte vilket som helst ;)

#11 - - Pernilla:

Tack tack =)

#12 - - Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma:

Har lagt till dig på bloglovin nu ;) Ska bli kul att följa er i lägenhetsrenoveringen :)