Lite bakgrund..

Jag känner mig så glad inombords. Kan inte förstå att vi äääääntligen slog till och köpte vår egna lägenhet. Vi hade ju letat ett tag och tanken var väl inte att vi skulle ha ett sånt renoveringsobjekt på halsen. Men nu slog vi till. Läget är där vi vill ha och lägenheten är ju större än den vi har - fast bara med 7 kvadrat. Men ska man ändå jämföra med nu så är tex Theo's nuvarande rum 3 ggr så litet än hans nya. Helt sjukt vilken yta han kommer att få. Dessutom kommer vi att få lika stor yta. Gott om rum för en bebis till.

Lägenheten gick även på en halv miljon mindre än va vi hade fått lån till. Super! Detta gjorde så att vi beslöt oss till renoveringen. Vi hade såklart vår personliga snickare med som rådgivare. Se vad han tyckte, om den hade potential. Vi räknade ut noga vad vi hade råd med etc. Egentligen så var dem ursprungliga planerna att inte renovera köket. Men då vi märkte att vi hade råd, så körde vi på allt på en gång. Vi har fått ett eget designat kök med, vilket känns så jäkla kul.

Den 27 nov bär flytten av. Känns dessutom så bra då vi kommer att minska våran nuvarande månadskostnad. Fastän vi nu bor i en hyresrätt. I december ska vi dessutom ta dit vår mäklare för en ny värdering av lägenheten. Jag hoppas på ett trevligt resultat.. =) Ser verkligen fram emot att denna månad ska ta slut så att vi kan få flytta in. Sen kommer ju inte all inredning att vara på plats på en gång, men det är ju en del av charmen att fixa det allt eftersom det med.. Ååå ser då fram emot det...
#1 - - Mamma till William:

Godmorgon gumman.

Så skönt att det är klart med studiorna,,det gjorde du bra :) Ja det är inte billigt med ny renoverat badrum,ni får ta det länge fram..Ska de små dela rum eller hur blir det?

Det är bättre med nacken min,,skönt i det,,låg väl konstig med kudde i går natt..Ha en skön dag söta.kram kram kram

#2 - - Linda Olsson:

Förstår att det ska bli jättekul med flytt, renovering o inhandling av möbler!!! :D Jag är mäkta avundsjuk! ;)



Kram

#3 - - Martina:

Va härligt och kul med ett eget designat kök:D spännade ska bli kul att få se resultatet sen.

skönt när lägenheten vart på mindre pengar så nu har råd att renovera den:)



Hoppas ni får en bra dag!

#4 - - Angelica:

Hur gammal var Theo när han gick själv?

Jag längtar verkligen såå mycket till att Casper tar sina första steg. Nu står han upp på allt och går med gåvagnen,men tar+

inga steg på egen hand.



ÅH,vad kul att ni fick lgh för mindre än ni räknat med. Då är dte bara att köra på med renoveringen :D

#5 - - Rockkärringen:

Jag har anmält henne och jag ska ta det så långt jag orkar.

Nä dte är sjukt hut lågt folk får bete sig inom ett yrke. Blir mörkrädd...



Så mysigt ni kommer att få det :)

#6 - - En pojkmammas vardag:

Gillar planlösningen. Ni gjorde helt rätt som slog till. Och man ska se lite positivt på ett renoveringsobjekt...då får man det som man själv vill ha det :)

Kramar