Vincent Shoe store..


Snälla snälla Vincent Shoe store! Vilka kanon människor! För flera veckor sen så vann jag ett par lory red skor till Theo. super snygga! Men problemet va bara att min son har för tjocka fötter. Tänkte sälja dem där skorna då det inte gick att ha dem alls. Han fick inte ens i foten. Men så kontaktade jag dem och dem va så snälla att jag fick välja en ny sko ur deras sortiment. Vilket jag gjorde. Men då hade den skon tagit slut. Såklart. Så jag krånglade ännu mer och fick ta en annan sko. Skickade in min sko men då hade ju den andra skon tagit slut med. Och dem var de ända som var breda som dem hade. Så då fick jag välja något ur deras sortiment för samma pris! Så jag tog en ryggsäck, en super söt rosa elefant och ett par limegröna strumpor! Det kom idag.

Theo satte på sig ryggan på en gång och har gått omkring med det hela tiden här. Strumporna åkte på dem med. Och elefanten och han har umgåtts *S*

Så himlans snällt att ordna så att jag fick något iaf och för dessutom samma pris. Kundservicen har varit toppen och hon jag pratat med har alltid varit så super trevlig! Kommer absolut inte bli den sista gången som jag kommer att ha med dem att göra. Dem hade absolut inte behövt att tillmötes gå mig med denna service då jag "endast" vann en vara från dem. Verkligen kanon!

Nu under sommaren har dem stängt men öppnar igen i augusti, kika in där då! Verkligen värt ett besök!
http://www.vincentshoestore.com
#1 - - Hanna:

känner igen det där med breda fötter... både jag och neo har det oxå! hahaha! ^^

va snällt av dom att skicka lite andra söta saker!



kram kram

#2 - - Amanda:

Vad gulligt av dom! Elefanten är ju bara för söt! ^^

Det är sånt där som kallas för bra service och som gör att man återkommer och vill handla av dom fler gånger. Tummen upp för det!

#3 - - Johanna:

sånt kallas service!!! me like!

#4 - - Veronica - mamma till Denver:

oj, sån service ser man inte ofta! skönt att det fortfarande finns företag som är måna om sina kunder=)



sv; ja, jag tycker det är jätteskönt med mycket saker att göra, speciellt när jag inte har denver. Annars blir jag bara rastlös och hinner tänka för mycket ;D

#5 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Ja han kan inte ha det lätt nu. Hoppas att det har blivit som ni önskar!!!



Vilken trevlig affär, det är inte ofta man stöter på såna :)

#6 - - Pernilla:

Hoppas ni får en härlig dag =) Kram

#7 - - Johanna:

ja jag älskar motivstrumpor. du får ta dig till någon marknad och köpa :)

#8 - - Elisabet:

Vad kul att de var så tillmötesgående och trevliga, då handlar man ju gärna igen!

#9 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv.:

hej :)

jo hon har gjort illa foten, trampade snett tå gånger i rad för två år sedan.

har i princip inte kunnat gått sen dess, har nå jäkla "fotstöd" och ja allt, käkar morfin osv. Inte förens nu har hon fått veta att hon ska få opereras, men när är väl en annan femma tyvärr.

Suck!