Helgen är här.. (tävling)

Idag var det ju näääästan plogat överallt. Bara nästan. Men det gick så mkt mkt smidigare. Ingen plogare i sikte heller.. Skönt. Theo ville igen gå och dra pulkan. Jätte nöjd är han med det. Han kan ju inte få någe bra grepp med vantarna på, så jag knyter alltid på handleden. Idag sträckte han ut armen för att jag skulle sätta fast den *S* Ska ha en liten snutt från igår från min mob. Ska se om ja orkar lägga in den.

 

Jag somnade med Theo på eftermiddagen. Vi sov så skönt. Hade nämligen huvudvärk och hoppades på att få sova i 30 min iaf. Men det blev hela 1½ timme. Theo sov då i 2½ timme. Då jag sen vaknade och märkte att Theo fortfarande sov, så försökte jag ju få liv i honom. Men han ville sova vidare. Något som han absolut inte fick. Så det vart gnälligt ett tag där.

 

Vi klädde på oss när mannen kom hem och tog oss upp till centrum. Jag gick upp med hunden och mannen åkte bil med Theo. Det är ju så dåligt plogat upp dit, så det går inte att gå med vagnen. Jag knatade upp dit med hunden som sagt och märkte att då jag kom upp så levde ja ju fortfarande. Sån himlans skillnad att gå utan vagn. Man kan ju faktiskt gå hyfsat bra utan att glida ner för halva backen eller va medvetslös då man är uppe. Så handlade vi lite frukost på ica och mat hem. Vi skulle egentligen ha handlat idag. Men då mannen kom hem så sent - ja då tar vi allt imorrn istället.

 

Så det blev oxfilé med potatisgratäng och grönpeppersås till middag. Så hemskt gott! Nu sitter jag med lite lösgodis å kollar på tv. Är sååå lugnt å skönt. Theo och mannen somnade i sängen båda två. Dem va båda helt slut. Själv ska jag försöka ta mig upp i ok tid i morrn då vi ska hinna med en hel del..

 

Theo ska klippa sig (förhoppningsvis), vi ska till ikea och sen handla. Kl 18 ska mannen på pokerkväll hos Crille. Killkväll. Så jag blir hemma själv med Theo. Han borde somna runt 20. Sen har jag hela kvällen för mig själv. Undra va ja ska göra. Lägga mig i ett bad kanske. Pyssla med foton. Nej det ska bli skoj imorrn!

 


 



Tävla hos Diana och vinn ett belly bandit..

#1 - - emelie, elliotts mamma:

vad duktig han är som drar pulkan själv =) mums, va gott med oxfilé.det är aldrig fel! detsamma..sov så gott! kramis

#2 - - Malin:

Låter härligt med ett bad. Längtar tills jag kan bada :p

Sv. Ja det är fan synd om äldre när dom inte plogar! Fy. Nu har dom skrapat även här men det är fortfarande rätt guppigt.. Gud vad jag längtar till våren nu! Och sommaren.. Mmm..

#3 - - Caroline:

Ahh, får man ta sig en titt där då.

Var de länge sen du köpte den?

Låter härligt me ett bad =) Och hoppas Theo låter sig bli klippt imorgon, hehe.



Ha de fin och mysig lördag!

Kram på er!

#4 - - N I L M A:

ooj vad arg han såg ut idag ;P



sv: hade lite problem att komma in tidigare idag också men nu verkar det funka som det ska! :)

#5 - - Angelica:

Förstår vad du menar...pratade med en arbetskollega igår och hon sa samma sak,njut medans jag kan..och jag lovar det ska jag!

Vill inte missa en sekund.



Kan tänka mig att tiden har gått fort för er,ni har ju snart hunnit med att se det mesta ett barn kan göra...gå,krypa alla de där grejjerna- Mysigt!



#6 - - Caroline:

Nä de var de inte men se kan de variera ifrån butik till butil, aja återstår att se när vi kommer deit. när de nu blir, haha.



usch som de blåste igår och snöa. så tråkigt att man inte kommer nånstans idag =(.

kram

#7 - - Louise:

Mums vilken god kvällsmat =)

Härligt att åka pulka =) sötnosen



Nej de e fortfarande lite so so med sovandet, men de e bättre en innan iallafall.

Har försökt att ge honom välling, men nu har i varit igenom hela vällingsortimentet och han gillar det inte, om han inte får äta det med sked vill säga.



Hoppas att du får tag på det du ska på ikea, skulle egentligen åkt dit i onsdags, men vi blev insnöade hos Mindy så mannen fick komma och hämta oss. Riktig snöstorm var det.



E fullbokadde även denna helg, men inte lika mkt som tur e.



Hoppas att även ni får en trevlig helg.



Kram

#8 - - Kirsi:

Åååh vilken fint kort påsötaste Theo =)

Vilken duktig kille han är som kan dra pulkan själv. Jag tänkte vi skulle gå ut en sväng idag och åka pulka. Hoppas det iaf.

Det verkar som ni har en fullspäckad helg framför er, härligt med något planerat. Fuskigt att du ska till IKEA, jag älskar att vara där =)

Ha en fin dag, kramar

#9 - - Kirsi:

Hm kanske man skulle passa på att införskaffa sig en

systemkamera nu när jag ska få pengar utav Fredrik som han är skyldig mig =). Man blir ju kräsen, man vill ju bara ha nyt eller hur haha =)

#10 - - Therese och Henry:

Guuud vilken söt bild på Theo! =) Mysigt att var ute! Här är det så himla kallt idag så får hålla oss inne hela dagen, lite trist, men får fixa med rummen istället.

Ska ta lite bilder på Charlies rum sen i eftermiddag tänkte jag när Henry flyttat in sina saker där. Henrys rum är det lite lister och sånt kvar i att få upp... men sen ska vi ju bo där ett tag.



Hoppas du får det mysigt ikväll, ibland är det himla skönt att "bara få vara" för sig själv en stund =)



Trevlig helg! Kramar

#11 - - Jennie:

tack för dina rader gumman :)



Hoppas ni har en fin fin helg!

kram

#12 - - emelie, elliotts mamma:

hoppas ni haft en trevlig lördag! kramis