Längtar..

Gick igenom en massa bilder idag. Gamla bilder. Tänkte att jag skulle ta tag i det hela och ordna med album och så. Får ta den tid det tar helt enkelt. Kollade igenom semesterbilder och hittade en massa sommarbilder. Usch å fyyyy vad jag längtar till sommaren just nu. Ja våren får väl komma först. Men jag hoppas att dem kommer med stormsteg! Vill ta härliga promenader på djurgården igen. Och till sommaren så kommer Theo att springa runt med hunden med. Tanken är bara så himlans härlig.. Sommar kom!

 

Annars så har det inte hänt så mkt här idag. Varit lugnt och skönt. Fick två fina saker idag. Den ena var mannens rakapparat som jag vann strax innan jul och den andra var hugo värmenallen som jag vann för ett litet tag sen. Vi har kollat på film och en massa serier som kom idag. Så vi har haft det riktigt mysigt nu på kvällen. Mannen rakade sig med - å så len som han är nu har han nog aldrig varit *s* Så den va kanon!

 

Nu ska jag ta och lägga mig. Kommer en ny dag imorrn. Se vad vi ska hitta på. Beror väl iof på orken. Nej jag behöver lite sol - ljusterapi! Vill ju vara pigg nu..

Natti natti allihopa..

#1 - - Nina - Mamma till Eya <3:

Ne, i Birmingham är vi :) Fast nästan samma sak ändå hehe

Vi letar efter hus/lägenhet här så vi kan flytta hit :)

På torsdag åker vi hem så det blir 5 visningar imorgon att gå på. Men kul är det!

Kram!

#2 - - Malin:

Ja efter denna kylan som varit börjar även jag längta efter sommar. Och jag var ändå den som var gladast när snön kom, haha! Men nu känns det som att det räcker och det hade varit otroooligt skönt att få slippa dessa overaller och tjocka kläder.. Nä nu får våren gärna komma! :)

#3 - - Emelie, Elliotts mamma:

haha.. han vart len som en babystjärt va ;P

oo vilka fina sommarbilder..sa senast igår att jag längtar till sommaren som en tok. Man är nästan lite trött på denna kylan nu ju!hoppas ni sovit gott! kramis

#4 - - mina:

Godmorgon hjärtat..Vist är det skoj att titta tillbax på bilderna & drömma sig bort till värmen.Jätte fina bilder du delar med dig...

Skoj att det är massa liv i din busunge :=)Förstod att du inte satt vid datan i går när jag skrev till dig..Det kommer fler tillfällen..Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

#5 - - Erika:

Tyvärr var inget på rea så jag kan tyvärr inte kalla pop shoppingen för "fynd" men alltid kul att shoppa så klart ;-) ha en bra dag!

#6 - - sara:

Ååå vilka härliga bilder! Längtar också som en tok efter sommaren och värmen, man är sååå himla less på den här jäkla snön nu. Såg bilderna du skickade till min mail igår, haha, man minns knappt att man har sett ut så där! Men jag minns just den kvällen, hade så himla kul =)