Jag rockar!

Ja då sover lillen då. Jag är inte så trött, men jag tror att energin ska gå till att plocka undan här hemma. Någon har ju stökat ner.. Det är INTE jag. Han river ju ner allt han ser och kommer åt. Undrar när han ska tycka att hans leksaker är roliga?

 

Theo börjar bli så himlans långhårig nu. När pappa ska iväg och klippa sig, så får han åka med. Se om någon kan klippa honom. Snubben är ju inte still för fem öre. Se vad det blir för frilla. Men jag måste nog åka med. Inte kan mannen klippa sig och ha koll på Theo. Nej, det är nog lika bra att passa honom medans.

 

Har hunnit med att fixa en hel del nu medans han sovit. Man blir ju lite mer effektiv får jag väl lov att säga. Ingen som stör en. Sååå lungt å skönt. Borde egentligen sova med honom då jag inte känner mig så himlans ok i skallen. Men det är ju så lugnt å skönt. Man måste ta vara på sådana tillfällen :P

 

Nej nu ska jag återgå till mitt pyssel..

#1 - - emelie, elliotts mamma:

haha..känner igen det där precis..elliott river ut allt han kommer åt o låter de ligga där..blir nästan lite facinerad när jag ser en ettåring sitta stilla o leka med en leksak- för så är verkligen inte fallet här hemma heller! kramis

#2 - - Fru Evelina - Happily Ever After:

Vad söt han är! Och så stor han har blivit, lilla stora killen =)



Kram!

#3 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Å vad fin!

Haha en sån vill jag ha. Vart är den ifrån? =)

#4 - - Johanna:

haha han kanske får en riktigt fräck frisyr.... :)



absolut det är skidor i helgen :)

#5 - - Eva:

Det är jobbigt att inte få sova men jag tar mig en lur ibland på fm. Sen försöker vi på mitt initiativ att få Alma och soman tidigare även om det inte uppskattas av henne. Så när hon ätit sista gången som blir någongång mellan 21-23 så lägger vi henne, dock måste någon av oss sova med henne så det blir tidiga kvällar.



Vi har en klättrare här hemma med. Soffan och fåtöljerna klarar han bra nu, även om han lever på gränsen ibland. Nu har han dock börjat klättra på spisen och på sin tripp trapp stol vilket jag tycker mindre om. Han har dock bra kontroll men vi försöker hindra honom. Han är ju dock inte dummare än att han gör det när jag är ensam hemma med bägge och matar Alma =)



Tråkigt med all din huvudvärk hoppas att du kan bli kvitt den på något sätt. Jag lider verkligen med dig.

Kram!

#6 - - Malin:

Jag känner igen det där med att inte gå och lägga sig..jag är likadan! Suck! Varför gör man inte det alltså? Jag ska iaf gå och lägga mig här snart och hoppas på att få sova ett par timmar i alla fall..

#7 - - Johanna:

haha ja risken är ju stor om han aldrig är stilla.... :)



haha ja lite tidigt, men du hade iaf koll på att det var skidor :)

#8 - - N I L M A:

ååh så söt tröja :D



sv: hehe det kan man undra.. och med mig är det fint!

#9 - - aw - gotlandstöis ツ:

sööt :D

#10 - - Johanna:

haha gillar han inte sport.... du kommentera i 1200 istället, då kan du vinna tävlingen min... :)

#11 - - aw - gotlandstöis ツ:

allt bra?

#12 - - Erika:

vad söt han är! vars är tröjan köpt?

#13 - - Annelie:

Vilken häftig tröja!! Vart har du köpt den?? :D



Stor Kram