Dagen.....

Vi kom ju faktiskt iväg idag. I hyfsad tid får jag väl säga med. Åkte först till forum nacka. Men jag vart ju besviken då de affärerna jag skulle till inte fanns där? Hajjade ingenting. Hur kan dem inte finnas. Så efter att ha kikat lite i affärer och

tagit oss en chai latte så åkte vi mot farsta.

 

Tyvärr fanns inte skorna som jag letade efter. Buhu. Men jag hittade de pyjamasbyxorna som jag kikat på. Däremot fanns dem bara i large och det var en kvar. Så jag köpte dem ändå. Gör ju inget om dem sitter slappt. Finns ju knytband både nertill och i midjan. Perfek. Satte på mig dem på en gång. Köpte även ansiktsmasker. Tänkte unna mig själv det. Blev sen ett par strumpbyxor med. Så att jag har det till på fredag.

 

Var även inne och kikade på min julklapp som jag fick av mannen. Så det är bestämt nu. Ska tillbaka på fredag och klirra allt. Yey! Jag hoppas jag blir nöjd.

Men det tror jag nog. =)

 

Efter det så åkte vi och handla. Ska ju göra cheesecake på fredag. Så jag köpte allt som jag skulle ha till lilla kalaset på lördag. Både min familj och mannens kommer. Så nu har jag så det räcker åt dem. När vi kom hem så hade vi inget vatten!! Förstå kaoset. Som tur var så hade jag kvar lite vatten i vattenkokaren. Så vi kokade upp det och det räckte till en flaska vatten. Men man har inte kunnat göra ett dugg i kväll. Vi kunde inte laga mat. Vi kunde inte bada lillskrutten, inte spola, inte dricka vatten, inte tvätta händerna. Ja ni förstår.  Jag visste att jag tvättade händerna ofta - men så många ggr jag gick å satte på kranen. Ja det hade jag inte en susning om (att jag tvättar händerna såååå ofta). Tur att det finns vårservetter. Det var en vattenläcka här där vi bor och den beräknades att bli lagad framåt midnatt. Men redan kl 21 så var det igång och jag fick mitt te! :D

 

Angående Theo´s oroliga nätter så har vi äntligen kommit fram till det vi trodde att det kunde vara. Tänder. Gud va trött jag är på dem - ändå ska det komma x antal till. Han har varit sååå gnällig hela dagen idag. Vi upptäckte inte förrän vid lunch att tanden håller på att spricker igenom. Så nu till kvällen så fick han en alvedon. Han har än så länge inte vaknat en enda gång. Om man jämför med kanske 10 ggr igår pipandes. Så vi får väl se hur resten av natten kommer att se ut..

 

För övrigt så mår han bra. Han springer runt och leker. Men inte med leksakerna. Oooo nej! Han tar allt annat. Han små fingrar kommer ju åt överallt med. Märks även att han har blivit lång. Han når upp till och släcka lamporna nu överallt. Så inga onödiga lampor tända här inte *s*

 

Ja men då var det bara 30 minuter kvar till födelsedagen då =)


#1 - - Helen:

Skönt med en förklaring till gnälligheten :D.



Jättefina pyjamasbyxor, ser hur mysiga ut som helst.



Håller tummarna för att han sover hela natten nu åt dig så du får vakna på DIN dag och känna dig utvilad. Grattis lite i förskott :O).



Kramisar

#2 - - Carolina:

Hihi, blev mannen som gick ut med vovven här också - ville verkligen inte pälsa på mig efter att ha tagit ett långt varmt skönt bad. ;)



Nu är det 23 minuter kvar... Äsch, jag skulle ju i säng ju, går sådär bra med det - nu igen! :-) kram!

#3 - - Anonym:

Jodå dagen har vatt bra =)



Snygga pyjamas byxor, najs med lila!!



Jaha så du fyller snart år, skojsigt. Jag fyller år om några dagar...



Ha det fint och grattis i förskott.

#4 - - Lillen:

Fan då måste jag ju sitta vid datorn minst 15min till

;) Skönt att ni vet vad som besvärade honom. Jag letar tänder hela tiden på Emmie men än så länge inga fler så vete fasiken vad som ställer till det. Känns som hon är så trött om dagarna så hon är konstant gnällig för hon sover så dåligt om nätterna. Stackars pluttan. Kram

#5 - - Lillen:

Happy birthday!! Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, jag visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!! Ett fyrfaldigt leve, hipp hip hurra, hurra, hurra, hurrraaaaaaaaaaaa!!! (sjunger högt men besparar dig)

#6 - - Johanna:

De ser sjukt härliga ut.... :)



oh sorry för jag droppade resultatet, tänkte mig inte förr :(



Grattis på födelsedagen stor kram

#7 - - Carolina:

Weee - nu blir jag nog först till att gratta dig - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! ;)



Sov så gott - nu ska jag äntligen också i säng! Kram

#8 - - Annelie:

Hej gumz!!

Va skönt att ni kom fram till varför han har vart så gnällig!! Kanon... Ja, dessa bissingar är hemskt!! Molly har inte haft nå "problem" så, men Tilde har dreglat mycket, och vart extremt gnällig och klängig då hennes spruckit upp... och hon har än så länge bara fått 2st, Molly 4st...



Ja du vännen... Vet inte varför Tilde håller på som hon gör nattetid... Men har läst lite om det och det finns de som har det värre... Var en som va uppe med sin dotter, som är i samma ålder eller om det va något äldre än våra, tror det va 3-4ggr/natt och hon ville ha välling!! Så vi har det nog ganska lidrigt ändå!! Men tänkte på en sak, kanske att Tilde får för LITE välling när hon ska sova, kanske man ska öka till henne!! Vad tror du? Hon är ju större än vad Molly är!! Tror jag ska testa det imorrn!!



Va skoj med shopping!! Måste oxå ha nya pyjamasbyxor. Mina är fett utslitna kan jag lova!! Hahaha...



Jadu... "svärfar" har satt sin sista potatis kan jag lova!! Efter detta finns inget som kan göra det "bra" igen... Ja, du förstår... Vi räknas ju inte!!



Nope... Jag är Vattuman!! ;)



Nu kallar min kudde på mej!! Vi hörs snart igen vännen!!



Stor Kram



#9 - - Duracellamman:

Vilken härlig dag!! Pyjamasbyxorna var helt underbara!!



Hoppas de små risgrynen snart kikar fram så att lugnet återvänder på nätterna!



Varma kramar!

#10 - - magda:

Fina mysbyxor, skulle ha införskaffat ett par :)

#11 - - sara:

Haha, yes det var underbart att få återförenas med Eleonor igen =)