Furuvik del 2


Fanns en världsdel som hette sydafrika. Där fick man först åka en liten "båt" runt i en flod. va ganska så mysigt å sitta där alla tre. Theo tittade överallt. Va perfekt för honom. Såg lite djur på vägen. Sen efter det så följde man en liten väg och då kom man in till apor och fler sköldpaddor. Vi hade sån tur att det bara va vi där. Å precis då så skulle dem mata pirayorna. Jäklars, inom några sekunder va fisken borta. Var på Theo utbrister "BADA". Nej du kan inte bada med pirayorna, BADA!!!! hah. knas!

Längst nere i furuvik så hittade vi en bänk med utsikt över vattnet. Var så fint där - skärgårdslikt.. Vi hade med oss pastasallad. Så vi käkade vår mat där. Fyllde på vatten - dem hade en bra kran där. Va toppen iom att vi drack som galningar - va ju så varmt!

Vi gick vidare till ett känguru safari. Inte var dag man kan strosa bland dem små hoppande sötsakerna.Sen vidare till kamelerna. Då vi kom gick alla in. Men när vi sen gick så kom alla ut igen *hahah* Kankse inte gillade oss :P Kom iaf en hel drös..

vidare till leklandet där väl Theo hade kunnat åkt nån karusell. Men hopplandet såg lovande ut. så det skulle han hoppa på. va otålig å vänta på sin tur. När han tillslut fick springa dit, ja då vågade han inte.. Inte ens stå å hoppa på kanten som han normalt sett brukar tycka är skoj. Vi försökte några ggr, men sen ville han gå. Så då gick vi vidare..
#1 - - sara:

Vilka härliga bilder!



Ja det har varit en hel del på senaste, har haft noll ork men nu är jag på väg tillbaka. Efter Berlin åkte vi ju till Karlstad för att hälsa på Fredriks mamma och hans syskon och där blev vi ett par dagar. Sedan hem och samma dag kräftskiva. Hemma med Leo måndag och tisdag och så i onsdags skulle vi alla ha åkt till Örnsköldsvik för en jättestor släktträff på Fredriks sida, men då kände jag att det sa stopp! Behövde varva ner och andas lite, bara slappa och inte tänka på något. Är redan så himla stressad över att det är augusti och fortfarande inte fått något svar ang praktik vilket gör att jag inte kan planera en enda dag känns det som. Så Fredrik och Leo åkte själva, vilket nu känns jäkligt trist men ändå så vet jag att jag behövde det. De kommer hem på söndag igen och så länge hade jag aldrig kunnat stanna känner jag, så långt bort hemifrån också, kan ju inte direkt åka hem tidigare om jag känner för det...



#2 - - N I L M A:

Kul idé det här med världsdelar alltså :D



Sv. Haha, ja det blir väl så!

#3 - - Frida-FantastiskaMamman:

Tror att vi måste ta en tripp dit vi med....ser ju toppen ut!!

Kram<3

#4 - - N I L M A:

Sv: hehe, ja det kan jag tänka mig :D

#5 - - Sandra:

Jättefina bilder, verkligen! Ser ut som en toppendag!

#6 - - Vi2blir3.se - Malin:

Åh vad roligt med furuvik :) Länge sedan jag var där!



Tack för kommentaren :) De är så mysigt så!

#7 - - Pernilla:

Nää usch vad hemskt, beklagar!!



Jag har jobbat idag, skönt med helg nu och att man är ledig =)

#8 - - Jannie:

Tack så mycket!

Vilken going du har!

O vilka fantastiska bilder.

#9 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Vilken mysig semester ni verkar ha haft! Safari bland kängurur och se på när pyrajer blir matas...dit vill jag också! :)

kram

#10 - - Caroline - Mamma till Noah:

Guuud så härliga bilder :D