Furuvik del 3


På delad första plats. Ja med aporna då. Ja då kom vattenlandet! Helt fantastiskt vattenland. Ingick i entrén med. Va toppen för Theo. Mannen och Theo åkte rutschkana och sprang där å busa. Jag sprang efter med kameran :P Mannen va så slut efter en timme där i. Det var inte Theo. Han ville inte ta av sig badbrallorna. Han skulle bada mer. Vi hade nog kunnat spendera några timmar där. Får göra det nästa gång. För det blir ju absolut en nästa gång!
#1 - - Emilie:

Ja det är verkligen toppen!

Men gud vilket vattenland! Dit skulle man ha åkt med barnen! :)

#2 - - Hanna:

ser supermysigt... vill oxå åka dit!

#3 - - Emilie:

Ja det såg verkligen perfekt ut! Vart ligger det?

#4 - - Emilie:

Tack! :)

#5 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Vilket fint vattenland! Och det är alltid lika chockande när något är gratis, men absolut tacksamt för en småbarnsfamilj :)

Kram

#6 - - Nina [Mamma till Eya och gravid med nr.2]:

Alla är nog olika.. Jag har bara fått bra respons av folktandvården vilket jag tycker är bra. Och jag har också tandläkarskräck så de har tagit hänsyn till det.. Men jobbigt när man får prata med såna idioter som du råkade ut för, då hatar man ju faktiskt hela stället också..



Nej, det är inte en visdomstand som ska rotfyllas. Två av dem ska tas bort. Men jag har en annan tand som behöver rotfyllning och har nu provisorisk lagning där.. Ena visdomstanden är bara halv, vilket kan kännas med tungan så det blir skönt när de tar bort den..



Ja, problemet är ju att man bara får lägenheter i utkanten av stan. Så bor vi nu. Inte bästa området men rätt ok hyra. Ca. 4400kr betalar vi för en trea på 71 kvm. Men jag vill bort härifrån.

Usch, över 8000kr på hyra är inte lite.. Nästan alla pengar går ju på det.

#7 - - Helen:

Men jösses vad stort det har blivit, helt klart så åker vi dit nästa år :D.

Vad mysigt ni hade det där på dagen :D



Kramar

#8 - - Annas inspiration:

Jag blir riktigt badsugen när jag ser bilderna.



Ha en bra dag!

kramae

#9 - - sara:

nope har tyvärr ingen bra kod på cdon, var himla längesen jag handla där...

#10 - - Vi2blir3.se - Malin:

Macademian är underbar! Fick ett par provet från Eleven.se sist jag beställde och mitt hår har aldrig mått så bra som då! Rekommenderar de starkt :)