"Cheese"


Morgonen har väl börjat sådär får jag väl lov att säga. Vaknade 8,40 för det första. Mannens väckarklocka hade inte ringt så vi försov oss. Theo väckte oss å tur va väl det. Theo ville inte ha nån frukost, han ville inte klä av sig pyjamasen. Inte skulle han på med kläderna och ny blöja heller. Han skulle se Shaun the sheep sa han. Tillslut fick vi på honom kläderna och ja fixa en välling åt honom. Den tog han sen emot efter att vi klätt på honom ytterkläderna. Dem gick iaf bra att få på. Han var på bra humör då han lämna lägenheten. Hann tom hämta kameran och ta ett kort innan han kila. Som vanligt så säger han "cheeese". hahha. Kan ha fotat honom lite för mkt :P 

[Förresten, flikar in med något appropå cheese. I förrigår så ligger min kamera på vardagsrumsbordet. Han tar upp den och kollar där man ska kika i siktet. Som om han ska ta kort. Så säger han "cheese". Gud va ja skratta. Ska ja göra min son till en liten fotonörd med =) ]

Iaf väl på dagis sen så hade det ju varit en annan femma. Han vart hysteriskt och satt i stort sett fast i mannens ben. Vägra släppa honom. Så han hade fått bända loss honom. Tog sån tid innan mannen kom hem, så ja visste att det inte hade gått någe bra. usch. Ja ogillar att lämna honom på dagis då han inte vill vara där. Då han ska vara ledsen hela dan =(

igår hade det ändå gått ok, så ja trodde det skulle gå bättre idag. Mannen hann gå till bilen innan han vart ledsen. Men sen hade det gått bättre å bättre. Däremot vid lunch hade nån sagt ordet "mamma" och Theo hade blivit super ledsen igen.. Gosen. Fick en stor kram då ja hämtade honom igår. Super mysigt!

Får se om dem ringer under dan, eller om ja ska ringa upp å se om han lugnat ner sig.. Vill ju veta att han e ok.. Usch nu längtar ja redan till 15. Även fast mannen och jag ska åka iväg å shoppa och luncha då han är hemma idag. Man känner sig bara inte hel utan sitt barn.



Eftersom jag ändrat till eget domännamn så har jag även raderat "modesida" från bloglovin. Har fixat en ny länk och rätt namn nu. Så ni som hade mig och ni som vill ha mig på bloglovin igen lägger till mig via länken på vänster sida =)
#1 - - Mamma Stina:

Så söt han är! Dags för höstkläder redan.... Suck!

Va kul att ni också var där! Åkte ni något eller var det djurparken?



Kram

#2 - - Camilla ~ elmida.se:

Hej å tack för hälsningen!

Ja du, fotoskadade ungar har jag oxå - "Say Cheeze" :)



Ha en finfin dag!

/Camilla

#3 - - Anonym:

Å lillskrutten. Jag hoppas våran lillskit blir lika dagis-älskare som n&j, de har ju typ vart ledsna så få gånger att det går att räkna på en hand (var då)

Är ju SÅ jobbigt att veta att man måste gå därifrån också.



Har märkt att jag inte alls tycker det är lika jobbigt när både n&j är där (i vanliga fall alltså) men som typ nu när jolie är sjuk och noah ska vara där själv, känner jag att det är tusen gånger jobbigare att lämna honom där :S



Ursch. Längtar INTE tills alvin ska börja:( Haha.

#4 - - Blivande Fru Svensson (30 dagar kvar):

Ja det hoppas jag med.

Usch snart börjar skolan igen, så trist men ändå spännande...

#5 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Så jobbigt att lämna när dom inte vill...som tur är brukar det gå över och dom börjar busa i samma stund som man farit därifrån. Själv glömmer man inte lika lätt...

Kramar

#6 - - Frida-FantastiskaMamman:

Hihi ja du då har man verkligen fotat mycket....underbart!!!

ja usch vad det är jobbigt att lämna dem när de inte vill...det enda man får tänka på att det faktiskt blir bättre så småningom..

Kramar<3

#7 - - Pernilla:

Hehe vilken buse =)

#8 - - Anna:

Vad söt han är med cheese :) Jobbigt när det inte går bra att lämna på dagis. Jag fasar för måndagen när Alexander ska börja igen efter ett uppehåll på över två månader. Inte jag som lämnar eller hämtar dock. Skulle skära i hjärtat. Förhoppningsvis går det dock bra ändå.

#9 - - Ajdinsmamma:

verkar som en riktig trevlig blogg sa den ska jag folja :)



du far garna kika in hos mig och folja min blogg om du gillar den :)

#10 - - Annelie:

Heej vännen!!

Har haft fullt upp här nu när Matthias är hemma. Men nu åker han imorrn igen och blir borta till tisdag.

Så har jag börjat jobba igen, fram till 29/8. Skönt, men blir så trött när jag kommer hem då man inte sover sammanhängande nattetid. Både T&M vaknar 1-2ggr/natt. Så den ena avlöser den andra. Tycke nu att de är såpass gamla att de ska sova hela nätter, men icke... Vet inte vad man ska göra. Får prata med bvc när de ska dit på 1½-års kontroll. Skulle göra vad som helst för att få sova en HEL natt!!



Visst är det jobbigt när de blir lessna när man lämnar på dagis! Gruvar mej lite för hur det kommer bli nu när T&M ska börja. Men de har ju ändå varandra, så hoppas det kommer gå bra!!



Hur har du det? Hur mår du?



Massor av kramar