Furuvik del 1



Furuvik var en toppen dag. Älskar furuvik. Vi kommer att åka dit flera ggr. Perfekt för Theo. Han fick rida för första gången. Vilket han älskade. Han va så glad. Ville aldrig kliva av hästen ♥ Han fick klappa getter vilket han älskade med. Aporna var väl dem han aldrig kom över riktigt *S* Köpte med mig en apa till honom. Mest för att ja tyckte att den va så söt. Men den är numer hans bästa vän. Dem sover tillsammans och åker bil tillsammans. Apan ska dricka hans vatten, ha hans napp *S* Bli omstoppad och pussas på. Dem är så söta så.

Dem hade som en liten regnskog* där man fick gå in å kolla på alla möjliga djur. gratis (ingick i priset). sen fick man gå in bland sköldpaddor. ormar - ja sprang igenom där.. mysigt som bara den annars.. Å så den söta apan som satt vid ingången som ja stod å prata med. DEN hade ja velat ha med mig hem! lätt!


*Här kliver du in i en tropisk värld med många ovanliga och spännande djur. På Regnskogsstigen vandrar du bland 30 boaormar som ligger lösa i den fuktiga grönskan och ovanför ditt huvud skuttar små söta dvärgsilkesapor runt i full fart. Titta på deras ansikten, så små och så lika oss människor. Du kan också se bland Nordens största ormar. Riktiga giganter som inte får ringla lösa – för säkerhets skull.  Här får du också chansen att stifta bekantskap med många andra av Regnskogens invånare - spindlar, fiskar ödlor, krokodiler, sköldpaddor, leguaner m.fl.
#1 - - natta:

ja det var verkligen supåer fint hotell, ååh så fina bilder! :D

#2 - - Frida-FantastiskaMamman:

Vilken härlig dag ni hade....Theo måste ha varit i himlen över att få rida på en gullig häst...

Kramar<3

#3 - - Johanna:

oh ser super mysigt ut där. där har jag aldrig varit, vet inte ens var det ligger, asdåligt va? s



kram

#4 - - Tant Ulrika:

Efter ett långt uppehåll så har jag nu dratt i gång en tävling igen..



http://uj76.blogspot.com/2010/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html



..med chans att vinna ett presentkort värt 500kr från en finfin barnbutik :)

#5 - - Annas inspiration:

Vilken härlig utflykt mer er lille kille!



kramar Anna

#6 - - N I L M A:

Vilka härliga bilder! Det ser ut att ha varit en mysig dag :)



Sv: haha och precis när du skrev det så uppdaterade jag bloggen ;) ne har haft fullt upp med min pysselblogg, alla forum som jag jobbar med samt heltidsjobbet och studier ;P

#7 - - Annelie:

Jessi tar hand om kidsen när jag jobbar. Hon är så snäll!!

Det går bara bra på jobbet!! Stormtrivs, så det är inte ens jobbigt att kliva upp på morronen, även om T&M krånglar som de gör. Man blir så glad när man kommer till jobbet!! Ännu roligare och uppiggande är det att sen komma hem, och blir bombaderad av kramar och pussar!! Love It!!



Kramar

#8 - - Blivande Fru Svensson (29 dagar kvar):

Ja dansa är riktigt kul och det ger en bra träning :) Du får tjata på honom ;)



Åhh det ser ut som att ni har haft en helt perfekt dag :)

Men det finstilta lät midre kul med lösa ormar, fast att det är boa så kan det ju hända saker ändå...

#9 - - Nina [Mamma till Eya och gravid med nr.2]:

Ja, ibland kan de bete sig helt konstigt utan någon som helst anledning.. Som förälder vet man ju egentligen inte vad som pågår i deras små hjärnor och då blir det svårt att förstå varför de gör som de gör vid vissa tillfällen. Men visst blir man helt galen emellanåt.



Det verkar som att du fick en riktigt dålig tandläkare.. Gick du privat eller folktandvården? Man har ju hört så mycket om hur de luras genom att ljuga om hål osv.. Helt sjukt!

Visste faktiskt inte att man kunde få halsfluss pga visdomständerna, men skönt att du slipper det nu! Visdomständerna är ändå inget att ha. Ska själv ta bort två av dem.

Jag fick ju en infektion i en av tänderna som blev nyligen lagade och då skulle de göra rotfyllning och det gjorde så förbannat ont eftersom bedövningen inte tog på mig. Fick sju stycken utan någon som helst verkan förutom på huden omkring. Sen kunde de inte avsluta allt utan fyllde den provisoriskt och i måndas skulle de ta bort resten av den infekterade nerven men det gjorde inte alls ont. Bedövningen tog på engång och allt gock bra. Nu har jag en provisorisk lagning tills den ska fyllas ordentligt.



Nej, vi flyttar inte till England nu. Blev en massa krångel och sånt man inte kan rå för. Däremot letar vi efter en ny lägenhet här i Örebro, men det går inte så bra. Finns inga bra tillgängliga och sen så är det så svårt att få något när de har sån där "poäng-system"..

#10 - - N I L M A:

Sv: Tack, kul att du gillar det! :D



Jag har inte kollat så noga i boken än om jag ska vara ärlig.. för mycket annat på gång ;P