Ögoninflammation


Ja men då var det långfredag då. Lillkillen sover som en stock. Skönt med lite rutiner. Han har sprungit som en galning hela morgonen. Super glad och super pigg. MEN då jag kliver upp imorse så ser jag att Theo har fått ögoninflammation. Vattnas i höger ögat hela tiden och en massa gult. Har baddat hela morgonen och tvättat händerna hela tiden. Hoppas att det går tillbaka snabbt och att varken jag eller mannen fått det. Det smittar ju som tusan. Jag som var glad igår att Theo gått en hel vecka på dagis å "bara" blivit snorig. Jag ska bara vara tyst. Varför sa ja någe ? Jag hoppas verkligen att det går över snabbt. Att han inte får ont eller besväras av det. Suck. Jag hoppas inte att vi måste ställa in våra planer i helgen - ja måndag syftar ja på då vi ska till Théa.

Annars så ska ja in i duschen nu, passa på medans han sover. Sen ska jag hänga tvätt. Är städning som står på dagordningen. Vi ska även åka och handla. Ikväll ska jag förbereda maten. Fick tre kilo fläskfilé igår av brorsan. Idag ska då resten köpas. Ska nog göra pannacotta oxå. Nej nu ska jag sätta fart!
Trevlig långfredag!



Blev även en av 10 finalister inne hos Denise! Jätte roligt!
Ni som vill och inte redan har gjort det får gärna rösta på mig!! :D
Sista dagen idag!
#1 - - Nina ¤Mamma till Eya¤:

Ja, jag är så glad att de har fått in fina kläder nu till sommaren. Förra gången jag var gravid så fanns det ingenting som tilltalade mig :)



Hoppas allt är bra med er!

#2 - - sara:

ja det finns så himla mycket fint och jag vill bara ta med mig allt hem!!! =)

#3 - - Helena:

Stackars Theo, hoppas att han kryar på sig snart! Önskar dig och din familj en riktigt fin påsk också, kramis!

#4 - - Hanna:

oj då! stackars liten... bara att förbereda sig på massa sjukdommar nu! sååå tjatigt! =(



krya på honom och ha en trevlig påsk! kram kram kram

#5 - - Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥:

svar:

Tack för din röst :)



Glad påsk!

#6 - - Emma Viklund:

Sv: Tack för ditt svar angående vagnen... Verkligen behövligt. Var ett par månader sedan vi kollade på just den vagnen nu och vi har sedan dess pratat om vi ska köpa den som extravagn eller ej. Gillade att den var så smidig att fälla ihop med bara en hand, vägde nästan ingenting men ändå rejäl och bra, och lika så suffletten som var så stor... Måste vara så perfekt som extravagn att alltid ha med sig, då man ska åka någonstans, gå i affärer (då man ska in och ut ur bilen osv)... Perfekt. Vi kommer nog kanske skaffa oss en sån vagn! :)



Tack för en mysig blogg!

#7 - - N I L M A:

åh hur gick röstningen?



sv: detsamma vännen!

#8 - - Johanna:

Hoppas ögoninflammationen lagt sig :)



har haft en riktigt bra påsk :)

#9 - - Malin:

Tack detsamma :)

#10 - - Fru Evelina:

Usch då, hoppas det försvinner snaaaart!

Underbar bukett här ovanför på tal om nåt annat ;-)



Kram!