#1 - - Malin:

Usch då :(

#2 - - Kirsi- mamma till Alex:

Usch då!! Stackars liten och en styrkekram till dig.

Det kommer gå bra ska du se, kanske lite separationsångest i början. Har du ringt till dagis och hört med dom??



Kramar i massor

#3 - - Eva:

Det är inte roligt när det blir så där. Oskar börjar bli mer känslig vid lämningar nu han också. När pappa lämnar gråter han men när jag lämnar blir han bara klängig och gnällig. Du får trösta dig med att det är jobbigast för dig, han blir nog glad ganska fort medan du går och längtar och funderar på ditt dåliga samvete.

#4 - - N I L M A:

uh, kan tänka mig att det är jättejobbigt :/

#5 - - Pernilla:

Usch måste verkligen kännas jobbigt. Haft en bra helg och så annars? Kram

#6 - - Amanda:

usch då...det är alltid jobbigt, både för mamma och för barn, då dom är ledsna när man lämnar dom. Det kommer inte vara sista gången heller så det är bara att stålsätta sig så gott det går. Hoppas han är lite gladare till nästa dagislämning.

Kram

#7 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv.:

Å vännen.. blir ju så ibland. Men nu har han ju iaf lärt känna dagiset + personalen så det gick säkert jättebra för dem att trösta honom. Kan (nästan) garantera att han hade kalas kul sen! :)



Noah vart ju också ledsen nu här om veckan, kommer ju bli så någon gång då och då. Självklart blir man ledsen själv - finns väl inge värre än att inte få trösta sitt eget barn. Hemma så fort nått händer vill jag ju också trösta, kan till å med tycka det är jobbigt om det blir Jesper som tröstar.

Man vill ju finnas där, så känner man ju som mamma. Bara naturligt!



Kram på dig

#8 - - Hanna:

usch va jobbigt!! hur hade dagen gått då? =( kram kram