Lunch & lite shopping

Bjuder på en gammal bild - glömde ju kameran..

Mötte Annika i stan idag. Det va lunch tajm juuu.. Tog mitt pick å pack och åkte in med Theo. Käkade tomato treat för ovanlighetens skull. hah. Jag och prova på nya saker - funkar inte. Varför ska man byta ut något som man tycker är gott? =) Vi snacka en del och va inne i affärer. Sen så när hon gick tillbaka till sitt jobb så fortsatte jag att gå runt två timmar till i stan. Fick med mig lite hem. Bara till Theo såklart. Får lägga upp bilder i morgon - måste lägga in dem på datorn först.

Däremot så köpte jag dessa saker till Theo för ett tag sen. Så sött. Perfekt till i vinter. Tanken är ju att han ska få en overall med. Jackan är perfekt att ha då han sitter i vagnen med åkpåsen. Jag vann ju en tävling för ett tag sen och beställde en åkpåse då. Har inte fått den än, men ska dyka upp nu i september, hoppas den är fin och varm!

 

Nej nu blir det te innan det är dags för sängen, känner mig trött och det är ju en ny dag imorrn! Kramkram


Glömde ju säga, Theo har ju varit gnällig i några dagar nu. Har letat efter tänder, men inte hittat nån ny. Men idag, då såg ja en ny som är på väg upp (inte spruckigt igenom än). De andra gångerna har han fått feber, men nu blev det "bara" gnäll..

Här kommer det jag köpte:

Blev tre st basic tröjor. Har letat överallt efter sådana. Theo hade två förut som blivit för små, men så fort jag ska leta efter dem så finns dem bara i högst storlek 74. Irriterande. Köpte även en lila v ringad tröja :D Så sött. Hittade några plagg till, men jag köpte dem aldrig - något som jag ångrar. Får ta det nästa gång som jag är i stan =)

#1 - - Liw:

Jo de gråa är grymt snygga, passar nog bäst här hemma med :)



Måste berömma din smak, så snygga kläder du hittat åt Theo! Och de funkar ju lika bra om det blir någon lillasyster i framtiden :)



Ok, då är det bara hos mig det är mindre header på alla andra sidor då, konstigt!

Tack för att du kollade iaf :)



kram och god natt!

#2 - - Liw:

JOdå, snart är färgen på F5 utsliten på min laptop, skämt åsido, det funkar inte för mig, om jag går in på allmänna kategorin så är headern mindre 5 cm bred och max en cm hög..



tack!

#3 - - Martina:

va snygga och coola vinter kläder lill grabben kommer få:D Kul med lite nytt:)



SV: med mig är de bara bra men är väldigt slut och trött efter denna jobb dag, har stressat för jag inte hittat adresser mm emn nu är jag hemma och ska ta och vila upp mig lite:)



God natt

kram

#4 - - Annelie:

Vilka fina kläder du hittat till Theo!! Letar för fullt efter overaller till mina små troll!! Kollat här på nätet,på olika sidor, men inte hittat nått som passar mej i smak!! Får nog bli en tur till Karlstad snart och kolla runt om man kan hitta nått.

Väntar med spänning på att få se bilder på vad du köpt till honom tidigare idag!! ;)



Må så gott!!

Kramen

#5 - - Sofie:

Men Nina! Du får inte glömma bort dig själv..;) Du fick ju iofs mat som såg riktigt god ut. :D



Jo då, förutom galna grannar och poliser är det jättebra här. Skolan har precis börjat komma igång på riktigt och jag hittar bra i stan. Vill man ha en billig utekväll går man ner till kåren där en öl kostar 25 och ett stort glas vin 30. Bra dansmusik spelas det också.

#6 - - Elin (Edvinsmamma):

Snygg lille Theo ska vara i vinter!

Gillade absolut jackan och byxorna :)



Jag kan också vara lite kräsen när jag är ute och äter...men det kanske är därför jag aldrig testar på något heller? ;)



Kramar

#7 - - Veronica - mamma till Denver:

tack=)



ja, hoppas kan man ju ;) Denver har ju inte fått en enda tand än (!!?), så det borde ju vara dags snart tycker man ;D

#8 - - ★Hanna★:

Hej. Är ni friska nu?

Jag har haft nackspärr så jag har inte hängt med alls i blogg-världen :)

Skit snygg mössa, vart har du köpt den? ÄR på jakt efter en ny mössa eftersom Lucas växer så grymt fort :)

#9 - - Helen:

Å så fina vinterkläder du har köpt till honom :D.



Låter jättemysigt med kompislunch så där :D



Ha en bra dag :)

#10 - - Eva:

Vilka fina kläder och väldigt trevliga färger. Jag tycker det är så väldigt mycket blått. Vi ska försöka klara oss utan jacka, då vi har ylletröjor och väst till Oskar. Annars får han ha overall även i vagnen om jag inte ändrar mig =)

#11 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Vad skoj att du gillar vårt namn till stjärnan vår. Vi ville ha ett rockigt namn och de namnet kom bara upp så där och de passar :)



Ja det är skönt, dock känns det som att jag har gått upp mer. Jag gick upp 13 kg med Ella så allt kan hända på dessa 20 dagarna som är kvar....



Jag hörde med barnmorskan igår och hon ska att Roxie kan komma när som helst, men de kan även dröja en vecka eller två...

Bara hon inte kommer på sönag så är jag nöjd.



Vilka fina saker du har köpt till Theo :)

Ella fick oxå feber när hennes två första kom sen så märkte man det bara på hennes avföring samt att hon blev mer gnällig.



Kram

#12 - - Petra:

Skit fina saker du köpt!

#13 - - Therese och Henry:

Åh vilka fina saker du shoppat! jättesöt mössa och vanta =)



Hoppas allt är bra med er!?

Här är det fint, har inte haft så mycket tid till datorn på sistone bara. Men nu var inte maken och Henry hemma när jag kom från jobbet så jag tänkte att jag passar på! (de är på fika hos en av papporna i föräldragruppen som också är pappaledig).



Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... eh, jo vi ska på Ultraljud i morgon! Det blir spännande och jag hoppas på att vi kan luska lite vad det är för en liten en som bor därinne... Drömde häromnatten att jag födde en liten tjej! Undrar om det var en sanndröm....? =) Idag har en kompis som väntar barn sin BF och jag är sååå nervös för hennes skull! Är nog mer förväntansfull än henne, hihi. Hoppas bebisen kommer snaaaart!



Nej nu ska jag göra något att äta, är hungrig av jobbet! =)



Stor kram!

#14 - - Johanna:

fina vinterkläder du köpt =)

#15 - - Annelie:

Det va allt ena fina tröjor han fått!! Va snygg han ska bli prinsen!! :)



Njae... Vet inte om de är så väldans lika mina troll!! :) Fast kan säga att det är ganska många som säger det när man är ute på "stan". Men jag tycker inte det... hehe... Men man är ju så van att se dom, men de är 2äggs... ;)



Förkyldningen har gjort sitt för denna gång och det är sååå skönt!! Va litte orolig att den skulle ta fart rejält, men hade tur!! Vill inte bli sjuk nu för på lördag ska jag och min kära vän Monia till Karlstad på "Ladies Night" i Löfbegs Lila Arena!! Kolla in Martin Stenmark, Andreas Johnsson, Mikael Tornving (dock ej nån skönhet) och som gäst kommer Magnus Samuelsson!! Längtar massor!!



Ha en trevlig onsdag!!

Kramen