Jacka..

God morgon! Här är man uppe med tuppen känns det som. hah. Vi ska iväg strax. Vi ska leta efter en jacka till Theo är planen. Jag hoppas vi hittar en bra. Är ju inte det lättaste. Sen i eftermiddag är det kalas. Återkommer efter shoppingen om ja hinner! :D Krams


Hitta ingen jacka. alls! va är det för utbud i affärerna egentligen. finns mestadels overaller upp till storlek 86.. suck. men ja köpte iaf en varmare tröja åt honom. får fungera just nu. blir det kanon kallt så får vi ta jackan vi har hemma. trots att den är lite stor.. men det kan inte hjälpas.. missnöjd!

Mina fina kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon söta..Hoppas att du har vaknat till en skön lördag som mig..Väntar på mitt bröd..Men vilken pärs innan..hihihi---fan vad det var kladdigt att baka ut med efter om & men så blev det bra..så det ska bli skoj att testa det om en halv timme ca..är smått hungri nu..:) Hoppas att ni finner en snygg jacka till sötnosen..Ha en skön lördag.kram kram

Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Godmorgon!

Hoppas att ni hittar en bra jacka till Theo!

Kramar

2009-09-26 @ 09:39:06
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Linda

Hej tjejen var ett tag sen jag kikade in här:-)Stor lillkillen har blivit nu och hoppas ni hittar någon jacka till han..HA en bra lördag..

2009-09-26 @ 10:08:13
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
Postat av: ♥Linda med familj och Lillan i magen♥

Sova är en lyx jag inte har råd med längre så jag har väl vant mig vid att sova en timme eller två och sen va vaken resten.

Dock lyckades jag somna i morse MEN då kommer det helt plötsligt en massa folk hit med ungar och allt. Så det va bara till att masa sig upp och se glad ut....Ja eller hur, det räcker liksom med blickarna men när en apotekare sätter sig upp angående när jag ska ha gjorde mig rejält arg och ledsen.Jag vill ju ha ett slut på detta och jag kämpar varje dag.... Min sambo gick in på apoteket senare och samma kärring satt där då och så kom jag in för jag hade glömt halsbränne medicinen. Då kläcker hon ur sig till honom. Stackars flicka, hon kan inte ha det lätt, varför ska hon skaffa barn i så ung ålder osv...Min sambo blev förbannad och sa till henne ordagrant: Det där är min sambo och hon har haft en helvetes graviditet, hon är 27 år och har en dotter på 5 år. Att sånna som ni gör att hon får det jobbigare accepterar inte jag, hon är vacker och hon känmpar varje dag och så tog han sina varor och gick.

Haha ja alla tittade på oss då med, men min sambo va i alla fall stolt över mig :)Hoppas att du får en underbar lördag och att den hemska vintern håller sig bort ett tag till.

Kram

2009-09-26 @ 10:29:33
URL: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: emelie o elliott

nämen oj? tar de slut så fort? då e de ju bra att nätet alltid finns =) hoppas ni hittar nån jacka nu då o att de blir trevlig på kalaset! ha en trevlig lördag! kramis

2009-09-26 @ 11:01:38
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Nina

Hoppas att det inte är något farligt iaf! Förstår att du oroar dig och vill veta. Dagarna känns så långa när man väntar på något.

Kram!

2009-09-26 @ 13:05:31
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ha en härlig shopping dag :)

2009-09-26 @ 13:05:52
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Bl.a en årsförbrukning från Garnier.

Värde: 1500:- som avslutas imorgon.

Så passa på:)Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-26 @ 13:16:33
Postat av: AnonymHeej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Bl.a kan du vinna en årsförbrukning från Garnier.

Värde: 1500:-

Tävlingen avslutas imorgon så passa på:)Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-26 @ 18:30:22
Postat av: Johanna ♥

Hoppas ni hittade en jacka =)

2009-09-26 @ 18:55:22
URL: http://misseverything.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: