En trött mamma...

Sitter i soffan och kollar på idol. Hade hoppats på att mannen min skulle ha kommit hem vid det här lagret. Men nu vet ja iaf att han är på väg. Har lagat mat här hemma. Blev paj (fetaost, kyckling, spenat). Helt ok faktiskt. Funderar på att ta en till bit. haha!..

Usch ja e trött faktiskt. Kom faktiskt ner till tvättstugan tillslut. Theo sov ju såklart hur länge som helst idag. Så ja fick flytta över honom.  Till vagnen alltså.. Han vaknade dock nere i tvättstugan. Suuuuuper trött. Men skulle bara upp. Kom iväg å handlade lite. Inget snott idag, hahah!

Kom hem å vi tog hunden på en sväng igen. Ringde upp Jonas igen och tyckte att denna gång lät ju samtalet hyfsat normalt iaf. hah.. Lekt en massa här på golvet. Gud va lillskrutten hittar på hyss!

Sen blev det mat. Satte oss i pluret och badade en lång stund. Jag förstår inte hur han orkar? Varje gång är det samma sak. Varje gång tänker ja likadant. Ja klev upp å han badade vidare. Sen tillslut tog ja upp honom. Han såg ju så trött ut. Men då blev han superförbannad. Men hann knappt klä på honom ptjamasen så sov han.. Så nu har ja hunnit plockat undan en massa med..  NAJS!
#1 - - Maria:

Jag är också riktigt trött..skönt det är fredag i morgon:-)



Lät riktigt gott med paj!



Kram Kram

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

har fått mailet nu, tack :D

#3 - - Johanna ♥:

tack så mycket, javisst är den söt... är tokig i igelkottar så dte var ett ganska självklart val haha



Hoppas du med får en skön kväll =)

#4 - - Annelie:

Hehe... Tack!!! Ja, de så gosiga!! :)



Ja, nu är mina tvätthögar så gott som borta!! Bara lite handdukar kvar! Så himla skönt!! Men vet ju att det snart kommer va fullt igen när de stora tjejerna kommer ner med sina tvättkorgar!! ;)



Ja, det är väldans skönt när de somnar när man är ute och går, men gissar att det inte dröjer allt för länge innan de INTE gör det!! Men, men... De blir ju bara större och behöver ju inte lika mycket sömn!!

Nej, än så länge håller de sams och inte bråkar i vagnen... Hehe... Men det kommer väl kan jag tro!! Snart gissar jag!! :) Men de snor napparna från varandra stup i kvarten, och det är ju inte populärt från nån av dom!! ;)



Vad ska ni hitta på i helgen?

På lördag och söndag har Jonna träningsläger med innebandylaget, och på söndag ska Moa ha bowlingkalas. På lördag är det oxå föräldramöte med Jonnas innebandytränare. Annars blir det nog ganska lugnt!!



Ha en fortsatt mysig kväll!!

Kramen

#5 - - Eva:

Jo tack jag mår bra. Jag har inte gjort många knop dock, färgade/tonade håret på fm men jag har inte orkat ta kort på det så det får jag göra imorgon. Annars var jag till en i mammagruppen och lämnade tillbaka byxor som Oskar hade kunnat fått.

Börjar bli lite slitsamt att vara gravid nu, men som tur är så är det ju bara 2v kvar =) imorgon ska jag packa bb-väskan så den är klar.



Jag löser din blogg så jag vet hur du har det men är lite dålig på att kommentera =)



Kram och godnatt.

#6 - - Nicole:

Vilken underbar blogg! =)

#7 - - Liw:

Hallå eller snarare god natt :)



Jo vi fick den idag, super fin verkligen, väl värt "pengarna" :D



Härlig dag ni verkar haft, minus regnet då, här har det varit soligt mest hela dagen, synd skolan tar så mycket tid dessa dagar :(

Jo, helg här redan, helt ledig imorgon men jobbar dag lördag/söndag.. men men, pengar är aldrig fel det heller :)



kram och god natt!

#8 - - Nina:

Tack :)



Ne, jag gillar inte heller att inte veta vad det var som var fel. Man känner sig så dum också då läkarna inte hittar något, men ändå ligger man där och kvider av smärta.

Nånting som jag såg på läkarens papper är att barnmorskan hade skrivit "vatten i livmodern", men ingen sa något om det till mig. Vet inte heller vad det betyder :/

#9 - - Nina:

Det här hittade jag som svar på en annan sida. En tjej som hade exakt samma problem som mig!



"Jag misstänker att du har haft en ofarlig vätskecysta som har brustit. Själv så har jag fruktansvärt ont av cystor vid ägglossning. Då man har ont kan man ta antingen Naproxen eller Pronaxen. Det är samma innehåll men det kan vara så att den ena inte hjälper dig medan den andra gör det."

#10 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, huvudvärken hänger sig kvar av nån anledning... kan ju ha att göra med sömnbrist, men jag vet inte... plutt sover ju absolut INTE som han borde... hoppas det kan vända snart!

#11 - - Mindy:

Godmorgon gumman..ja man kan undra om det är en förkylning på gång eller inte..Så fall vill den inte riktigt bryta ut..Men skönt att man inte har så många tider att passa...Så mysigt att bada med prinsen..förstår att han blev arg..det var något som han tycker om & inte vill sluta med..hihihi..men förstår dig med att man kan inte sitta där hur länge som helst..skönt att han somnade efter..Hoppas att du får en skön fredag..På måndag ska man göra det provet med socker..inget skoj att man inte får äta på vissa tidpunkter för att de ska möta om man är socker sjuk eller inte..men det får man inte hoppas på,.hur ska jag då klara mig jag som älskar godis..hihihi--Önskar dig en skön fredag & en skön helg.kram kram

#12 - - Martina:

Lätt som en riktigt god mat mumms:D



Händer hos er idag?



kram

#13 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Nä eller hur. Det enda undantaget nu är att jag får inte göra mycket och jag har en sambo som gör det mesta. Vad skulle jag göra utan honom...



Nä de ska bli skönt när hon väl är här, jag kommer ju att få sova mer än vad jag gör nu i alla fall. Det är ju inte många som vill byta med mig om man säger så. 10 dagar till ska jag stå ut, sen så kommer dagen D och jag slipper förhoppningsvis smärtan sen...



Hihi ja jag ska låna den så mycket jag bara kan. Nu har jag hoppat en gång och jag gör inte om det innan Roxie är född i alla fall för jisses vad ont jag fick.



Hoppas att du får en underbar fredag utan en allt för många måsten.

Kram

#14 - - Annelie:

Ja, det är Tilde som sitter längst till höger i Jonnas knä!! Hehe... Va lustigt!! :) Hur det kan va!! Har en massa släkt i Stockholm, och dess förorter, min mamma kommer från Bromma, Norra Ängby. Min man bodde i Skärholmen till han va 12 år, och nu har hans mamma flyttat tillbax dit. Hans pappa bor på Lidingö. Kanske finns nån koppling nånstans... Näärå... Skämt å sido... Är väl slumpen, kan väl va lik nån utan att va släkt oxå såklart!! ;)

Nu är det vällingtajm!!



Ha en underbar fredag!!



Kramen

#15 - - Linnéa:

Vilken underbar blogg du har! :D

#16 - - Petra:

Pajen lät väldigt smaskig, du har inget recept??



Ha en underbar fredag!

#17 - - jennifer:

Varsegod =)