Skojjig förmiddag



Gud jag är sååå trött. Vilken morgon. Ja natten va ju inte bra. Inte pga någon annan utan det va bara jag som inte kunde sova bra.. Uppe tidigt och mötte Annika, Ida och Jenny. Upp till öppna förskolan. Träffa Annika och Emilia. Va kanon trevligt. Hade en liten sångstund då Theo brast ut i skratt. Så glad.. Fikade och sen så gick vi ut på en promenad. Alla barnen slocknade. 1½ timme senare så vaknade Theo. Va då på väg hem. Hämtade hunden och knata ut med honom. Käkade eftermiddagsmål och nu så sitter vi och tar det lugnt. Bara så himlans skönt..

Ska snart iväg igen. Fotboll ikväll hemma hos min bror. Så ja får middagen serverad idag igen. Väntar på att han ska ringa,. Är en vän till familjen som ligger på sjukhuset. Fullt med vätska i kroppen och hjärtsvikt. Två år yngre än mig. Tycker så synd om den familjen. Hur mkt ska dem genomgå.

Theo har i sin tur lyckats göra sig illa två ggr här inom loppet av 30 min. Kan ju inte vända ryggen då händer någe. 1 sek. Nu har han en bula vid ena ögonbrynet. han va på golvet å kröp och fick tag i sin leksak. Om han slog sig med den eller om den välte så att den slog honom lr va fasen som hände????? Ingen aning.  Å sen andra gången så stod han vid bordet där han alltid står. i nästa sek så är han på mattan och gråter. Tar upp honom och då börjar han blöda näsblod.. inte mkt, men ändå.. Suck. Dax att skaffa en sån där sumodräkt till honom med tandskydd till...

Uppdatering 22:15

Kom nyligen hem och jag är sååååå slut. Sitter själv i soffan och saknar mannen min som är och jobbar. Vet inte när han kommer hem. Önskar att han kom nu! Men så blir det inte. Blir inge svarandes på kommentarer då eftersom ja känner mig helt väck! Men ja lovar att jag ska försöka svara på dem imorrn..
#1 - - louise:

God kväll gumman

JA det e verkligen tråkigt, men men. De hade också krav på att jag skulle ha mitt lönekonto där och jag sa att jag trodde att jag var tvungen att ha det hos handelsbanken i och med att jag jobbade där och tänkte jobba där igen. Men sen kollde jag mina kontrakt när jag kom hem och där stod att jag var tvngen att ha lönenkontot där. Så vi kan inte få ng lån där längre, så jäkla dåligt. Får se om man kan fixa det via jobb istället.



Hade en superhelg, jättetrevligt med tjejmiddag. Och trevligt med föräldrarna.

Hur var din helg?

KRamar

#2 - - Eva:

Sumodräkt vore inte fel här hemma heller, men vi resonerar som så att man kan inte överbeskydda dom heller. Så för tillfället har Oskar en bula på sidan av huvudet och märken under hakan.



Vad skönt att du får middag idag, så du slipper greja med det själv.

#3 - - Elin (Edvinsmamma):

Dom gör sig illa så ofta när dom är små...men det är tur att dom är tåliga :)



Hoppas att ni haft en super fin måndag!

Kramar

#4 - - Kirsi:

Aw stackars liten. Alex han slår sig titt som tätt.

Inte lätt att vara nyfiken och gå på nya upptåg då allt inte går som planerat haha.

Kram

#5 - - Hanna:

mysigt med ÖF, jag vill oxå gå... men både jag och neo är fortfarande krassliga! så vi får hålla oss hemma lite till... suck!!



kram kram

#6 - - K:

ser ut som om de haft det väldigt skoj =P



sv: Jobbigt att inte kunna sova när man själv är trött, hoppas du inte förlorar allt för mycket sömn!

#7 - - Malin:

Låter som en mysig förmiddag ändå :) Tråkigt med din släkting dock. Hoppas att denne kryar på sig snart! Kram

#8 - - L:

Jag tar mer än gärna ett glas vin/cider med dig! Hur ser din kommande helg ut?? Ska också fylla på mob imorrn. =) Hoppas du får sova gott inatt. många Kramisar

#9 - - Helen:

Låter och ser ut som att förmiddagen blev bra tillslut :D.



Vill gärna se kort på lillprinsen i sumodräkten hahahaa.



Ha en bra dag :D.

Kramar

#10 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hej gumman.. du den där "talade hundvalpen" så att säga - den är dte ingen som skall köpa längre ;)

#11 - - Johanna:

nej verkar inte som det är kräksjukan jag fått, vet inte vad dte är...men känne rmig iaf bättre nu...så skönt det.... :) hatar må illa...örk!



ser ut som en mysig förmiddag =) kram

#12 - - Amanda:

Naw, vad söt Theo är! =)

#13 - - Sandie:

Verkar ha varit en livlig dag =)

#14 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

aaaabsolut. du har ching på den nu =)

haha..



nu ska jag försöka få upp lite bilder, fasiken vad blogg.se strulat för mig senaste dagarna - riktigt drygt!

hoppas allt är bra med er. kram

#15 - - Marih:

Har du designat din blogg själv eller fått hjälp?

Tycker den är sååå himla fin!