Sjukstuga..

Ännu en dag i sjukstugan är här. Känns som om dagarna bara flyter iväg. Man gör samma sak om och om igen. Tyckte att Theo var bättre i näsan på förmiddagen - men det har runnit på ganska så mkt nu på eftermiddagen.

Hade tänkt att åka in till stan, men som Theo från igår kväll nu är dålig i magen med - så var det ju ingen idé. Vet inte hur många blöjor ja bytt. Luktar ju som fasen, men det är bara vatten. Stackarn. Se om han blir lite bättre nu till kvällen. Kan ju hoppas. Försöker att få i honom så mkt vätska jag  bara kan.

Han hostar till och från med. Men jag tycker inte det har blivit värre. Tur det. Hoppas han kryar på sig snart. Är ju väldans utdraget, då han redan blev dålig i söndags. Lillskrutten.
#1 - - Mindy:

God kväll söta..Krya på er :) Söt bild..Håller med dig att tiden går snabbt..snart har jag min son hos mig med..ska bli så underbart.Ha en skön helg.kram kram

#2 - - Liw:

Oj oj, jag lider med er. Jobbigt när lilleman är sjuk så länge. Svårt med barn och vätska, de är ju så mycket känsligare, men så länge han fortfarande är i farten ( vilket han ju verkar ) så tror jag inte du behöver oroa dig särskilt mycket :)



Att det är extra mycket som ska upptäckas hör väl till fasen att lära sig gå antar jag, eller? Nu är det ju helt nya saker som går att nå och undersöka :P Spännande för den lille om inte annat :)



Hoppas du hinner med lite egen tid mitt i allt så det inte blir värre med magen eller du åker dit och blir sjuk också.



stor kram och förhoppning om en trevlig helg till er med gunman :)

#3 - - Annelie:

Åhh... Stackare!! Det ena avlöser det andra!! Hua... Tänker på er!!

Ser ni Idol ikväll? Det gör jag/vi... Men vet inte... Tyckte inte nån va sådär jätte bra ikväll!! Skulle väl vara Eddie isåfall... Får väl se snart vem som får åka hem!!

Ha en fortsatt mysig fredag!!



Kramen

#4 - - K:

Blev en mysig kväll och nu ska jag sova =) Blir lite avis då jag ser dina bilder, vill också ha en bebbe - hua jag kommer bli för gammal innan jag får en =( Hoppas din kväll varit mys! /natti

#5 - - Liw:

Haha, du är lika mordisk som mig :D Hoppas på en twist så båda får åka + Rabih :P



sov så gott!

kram

#6 - - Nina:

Nej, jag hann aldrig gå dit. Blev inringd till jobbet och sen när jag försökte ringa dem så hade Eyas kontaktperson redan slutat :/ men jag ska ringa på måndag och prata lite mer.



Ja, ni har ju ett tag kvar att fundera :) Det är så roligt att planera kalas :)

#7 - - Eva:

Så tråkigt att han är sjuk. Hoppas att han piggnar till snart.



Vad gäller barnsäkring av ugn och spis så är det ju ett helt företag, vi har grejerna hemma nu men vi har inte monterat dom ännu.



Tack för dina värmande ord, visst kommer mormor alltid att finnas där i minnet. Tyvärr så kommer jag inte kunna vara med på hennes begravning då det är en resa på 80 mil och det känns lite långt i nuläget.

#8 - - Eva:

Alma är nattaktiv men idag har hon ätit dåligt så nu har vi faktsikt gett henne lite ersättning på kopp för att få lite liv i henne. Hon var helt apatisk där ett tag, och vet ju hur det blev med Oskar så vi tvingade i henne lite mat med kopp och kommer hålla på så i natt varannan timme. Men nu ska vi försöka lägga oss i 1,5 timme.

#9 - - K:

hehe jo =) Hoppas det händer snart bara =P Vad blir det resten av helgen nu då? =)

#10 - - emelie o elliott:

det är lugnt, förstår..det blir ju gärna så när man har en liten sjukling hemma! hoppas han mår bättre =) Ja, visst är han lång å ståtlig vår lille kille! hoppas ni får en trevlig lördag!kramis

#11 - - Jennie:

Mmm det var jäkligt tufft och jobbigt men vackert.

Otroligt vacker urna, de får inte samma urnor som de urnor som fästs i marken. Utan koppar urnor med guldkors och vacker namnskylt. Fast så extremt overkligt att se henne namn på gravstenen. Fruktansvärt! Himmlens tårar räcker inte till om jag säger så. Men det blir bättre.



Vad trist att lilleman är sjuk!! Hoppas han kryar på sig nu omedelbums! I dag ska jag skingra tankarna med bullbak tänkte jag, och förhoppningsvis ska vi gå och bada hela högen perfekt väder för det!



Ha en trevlig helg trots lillplutts hälsa!



kramis

#12 - - 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis:

nämen vad söt han var i snickarbyxor :)

#13 - - Anna:

Usch! Hoppas han kryar på sig snabbt!



kramar

#14 - - Hanna med magen:

Ja hon sa det, ja eller det är ju mot immuinförsvaret sa hon :D.



Hehe men de lär jag också göra, för det är nu som jag börjar gå upp i vikt ^^.

SÅ jag lär säkert gå upp några kilon till :D.



Ja det var verkligen skönt, hon var jättebra men men det är båda Gunillorna! :D.



Trevlig helg på dig med gumman! Sköt om er!

Det är lugnt :)



Kramar

#15 - - Malin, mamma till Alice & Lowe:

Tittar tillbaka :) Otroligt söt son du har, tror jag sagt det förut faktiskt! :D

#16 - - Anna:

Sv: Tack så mycket =)

Du har också en himla fin blogg.. har varit inne och kikat några gånger ;)



Hoppas lill-killen frisknar till snart!

Kram