Såå trött!


ja har mått bra idag. Lite trött efter dagen. åkte till ikea med Lillemor. Vi gick runt där i x antal timmar kan man ju säga.. hah.. handlade lite. Kollade på saker som jag skulla köpa. vi käka lunch - tur det. För sååå lång tid det tog innan ja kom hem. Skulle ju åka buss därifrån och alla va proppfulla. Stod två tjejer före oss och dem hade väntat tre bussar. Så tillslut så hoppade ja på en buss som man fick plats på och fick ta det lite som det kom. Hamnade i stuvsta och tog pendeln hem..

Kom hem, vände i dörren. Ut med hunden. Hem och laga mat till Theo och mig. Käka. Ner i tvättsugan. Slängde in lakan och handdukar. Missade förra veckan oxå, så jag ville inte missa en vecka till. Kom upp. Slängde in Theo i badet. I pyjamas och sen på med kläder. Ner i tvätten igen och in med skiten i torktumlaren. Upp och lekte med honom. Plocka in disk och hängde upp tvätt. Plocka undan allt på golvet. Sen somnade han för en timme sen. Fyyy fan.. Jag är sååå trött. Så nu ska ja gå å dra något gammalt över mig.. Så ont i nacken med. Ska bli helt underbart med sängen - å nu kom mannen min hem med! Yey!
#1 - - emma - mamma till meja:

Undrade just var du höll hur igår, ingen Nina på msn ;) Hoppas du fick sova bra i natt och att nackken är bättre!



Kramkram

#2 - - Martina:

skönt att du mår bättre inge kul att vara sjuk.



ha en härlig dag gumman

krma

#3 - - Helen:

Låter som att sängen var behövlig hihihii



Ha en bra dag :D

Kramisar

#4 - - ♥Linda med Familj♥:

Usch du är inte ensam om att vara trött, just nu så känns de som att jag får sova när jag e gammal eller död.



Hoppas att ni får en mysig fredag.

Kram

#5 - - M A L I N:

haha flera timmar på ikea.. ja, det hade inte vart fel! jag tror faktiskt att tiden går extra fort när man är därinne.. ibland känns det så hehe!



ha en mysig fredag!

#6 - - Maria:

Vilket tempo!!



Hoppas att nacken känns bättre.

Ha en fin fredag:-)



Kram Kram