Underbara barn mässan..

Idag var det ju äntligen dax. Underbara barn mässan! Yey! Som jag längtat sen förra gången. Hanna drog med mig för ett år sen då jag var höggravid. Var så himlans roligt. Vi hade kanon skoj och vi fick ju så himlans mkt saker. I år var det dax igen då. Hanna och jag skulle ju bara gå! Berättade för Lillemor om mässan och sa att hon måste ju följa med nästa gång den kommer och hon va ju inte sen att säga ja ;) Så nu i fredags så styrde vi upp alltihopa.

 

Lillemor va först i kön, haha. Ute i god tid. Sen kom jag och sen Hanna. Men inte fasen öppnades vår kassa! Enda som inte öppnades. Hahha! Hon va väl allt annat än snabb. Mer behöver jag inte säga om det. Vi kom in och fick en goodiebag igen. Va en massa där i. Najs å få en. Känns som man får lite mer för pengarna då. Träffade även Emma och familjen! Visste ju att hon skulle dit, så ja höll ett extra öga öppet =)

Hann ju se henne innan vi en kom in! Hah!

 

Väl inne på mässan så var det större än förra året. Däremot inte alls lika "bra". Visst det fanns mer att köpa denna gång. Men det va väldans lite som va gratis. Förra gången så kastade dem ju prylar efter en. haha. Faktiskt.Så var ju inte fallet denna gång. Men jag tycker att vi fick en hel del ändå. Köpte inte alls mkt. Blev två flaskor badskum till Theo =) Mkt eller hur?! heh. Theo fick även sin första ballong! Sprang även på Annika där med med skruttisarna. Sen Nina och Tindra. Tycker det är så skoj, att man fortfarande kan springa på så många fastän det är så stort på älvsjömässan och var hur mkt folk som helst.

 

♥ Har verkligen haft en kanon härlig dag. Massa skratt och mkt struntprat om allt å inget! ♥

 

(theo är duktig på att öppna skåp, speciellt det skåpet där mamma har sina ljusstakar, vaser och allt annat ömtåligt *Skratt*)

Efter mässan så kom mannen min och plockade upp mig. Vi åkte hem till mamma. Va ju dax för match! Å tamef*n, vi vann! haha! Det va länge sen jag sa det! Hammarby vann! Så det va ju skoj att kolla på matchen då :P Käkade mat och åt rabarberpaj till efterrätt. Sen åkte vi hem! Va ju sååå trött efter den långa dan.

 

Kände mig lite skum då ja kom hem. Haft värk. Men nu verkar det ha avtagit. Så himlans konstigt. Blir galen på att man varken vet ut eller in på saker å ting. Är ju ändå så mkt piggare än igår. Kan få skakningar då och då, men det är ju ändå inte som igår. Yrsel har ja inte OM ja inte svajar runt på golvet å snurrar. Känns ju dumt å göra det då :P

 

Theo sover nu gott i sin säng. Efter allt lek med mormor, morbror å alla kastruller. Samt ballongen han fick här, badande med det nya skummet och leka "jaga". Det vore väl f*n om han inte gjorde det menar ja :D Så nu ska jag sätta mig i soffan en stund med mannen, innan jag däckar! ♥

#1 - - Elin (Edvinsmamma):

Skulle också vilja vara på mässan...men kanske det blir nästa år istället? :)



Kramar

#2 - - Malin:

Så du håller också på att grejar med bloggen nu? Hehe :) Blir snyggt i alla fall. Själv har man också ändrat om en MASSA! Har gjort en startsida så att man lättare hittar till både bloggen och bildgalleriet :P Gå in och kika om du vill!



Så underbara barn-mässan var bra? Jag hade gärna åkt dit jag med. Och hade jag vetat om det lite tidigare kanske vi hade lyckats ta oss dit också men att komma på det en fredagkväll var inte så lyckat, hehe. Hoppas helgen har varit bra!

#3 - - Josefine♥:

vad sööööt theo är!

#4 - - Josefine♥:

Tack själv :) jätte glad blir jag att höra det:)



Allt bra med sötingen och dig hoppas jag :)

#5 - - Johanna:

nu kommer jag ställa en dum fråga, men vad är det för sjukdom du har?=) som gör du blöder så? och var blöder du? :(



min söndag har varit helt okej! själv då? kram

#6 - - Johanna:

oh då förstår jag! =) lät inte speciellt kul, hoppas du blior pigg snart igen... menf örlorar man mkt blod blir man ju lite yr så det är säkert därför, försöka vila är kanske inte så lätt med en liten hemma.... =)

#7 - - Josefine♥:

Då får ni sova så gott, natti natti. Skönt att ni är på bättringsvägen:)

_____________♥

#8 - - Anna:

Mysig dag ni haft :) Jag hade också velat gå på mässan men som vanligt kommer man på sådant för sent.



Tack för fin kommentar på min blogg. Jag kämpar på med vikten. Går jag ner mer kommer jag söka hjälp då jag har varit fast i ett vikthelvete tidigare i mitt liv och där vill jag inte hamna igen :(

#9 - - Malin:

Tack! :D

Jo vi får försöka åka nästa år tror jag. Men då har vi ju två barn att dra med oss, hehe. Men det får väl gå :P

#10 - - M A L I N:

verkar vara en ganska rolig mässa faktiskt :)



sv: ja det är bara fint här. haha, ja man saknar det efter ett tag faktiskt :)

#11 - - Louise:

ng extra timmar e verkligen guld värt ja.

Kul med barn mässa, malmö har äntligen fått en egen också, varning för barn heter den och är i slutet av oktober, ska dit med ng kompisar, får se om det är ng att hänga i julgranen.

nu ska jag passa på att äta frukost när lillen sover gott

ha en bra dag

#12 - - Liw:

Ok, så du tror den kom ut av sig själv alltså? Konstigt att de inte kunde vara lite mer tydliga på sjukvårdsupplysningen, ibland blir man som sagt galen!! :) Hoppas hoppas att det var slutet på det hela då :)



låter som ni hadeen bra dag på UBBM, vill å dit, men får ta en lång helg i sthlm nästa höst med Ärtan ;)



Nä nu ska jag iväg på praktiken, trevlig måndag!

kram

#13 - - Fru Evelina:

låter som ni haft en bra helg :-)

kanske var det mer gratis förra året just för att man skulle vilja komma tillbaka haha!



kram

#14 - - Martina:

LÅter som ni hade de bra på mässan:) hade velat åka men kände att de inte va så bra förra året, året då jag åkte när jag va höggravid var de hur mkt som helst som va gratis men inte förra och de låter på dig som de va ännu värre i år:/ trist man tycker ju att lite mer gratid produkter skulle dem ge:)



min e-mail står uppe i e-mail rutan:)



hoppas ni får en härlig måndag.

kram

#15 - - sara:

Å vad kul med mässa, jag hade velat gå på hus och hem eller vad den hette, kul att kolla på inredning och sånt.

Jättesöta bilder på Patrick och Theo =)

Hoppas att du känner dig bättre idag, lät så¨himla läskigt allt det där som hände...med mig är det bara bra, lite stressad bara över tentan som jag har imorgon. Känner mig inte alls säker och det tycker jag är så jobbigt, när det gäller skolan är jag van att jag helt enkelt ser till att jag klarar alla tentor och så, men jag har inte mycket hopp inför morgondagen. Så jäkla svårt och faktiskt ganska tråkigt med företagsekonomi.

Och att konstant leta lägenhet blir man ju inte gladare av heller, hur jäkla svårt ska det vara egentligen!?!? Hoppas att vi kan ses snart igen, kommer att ha en veckas lov från skolan snart så om jag inte blir allt för uppbokad med jobb så kommer jag över och hälsar på =) Stor kram!

#16 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat..Hoppas att det snart avtar för det är inget skoj..När man väl var inne på ul kontrollen hade allt slutat..så det var så skönt för det var rätt pinsamt att ligga där & de skulle titta & många som var där inne som läkare..inget skoj..men skönt att du vet vad det är för något.Härligt med barnmässa..ska gå om några veckor jag med lollo..ska bli skoj.Ha en skön måndag.kram kram

#17 - - Veronica - mamma till Denver:

låter som en härlig dag=) nästa år får jag också se till att ta mig till mässan ;D

#18 - - emma - mamma till meja:

Hoppas du mår bättre idag gumman! Vi hörs senare på msn gissar jag :)



Kram



... och ja förresten, jag vann klänningen...

#19 - - Annelie:

Hej!

Jo, visst blir det lättare med åren detta med skor, bara inte kidsen är kräsna!! Moa, mellandottern, kan va det!! Vad som helst duger INTE, lika med kläder!! Går liksom inte att bara köpa, utan att hon är med. Köper man nått som man TROR hon ska gilla, använder hon det kanske en gång, sen ligger det i byrålådan och samlar damm!! Frågar man då nångång om inte vill använda det så får man till svar att Nej, den passar inte, den sticks, den är för liten/stor osv... Så ska man köpa nått till hene måste hon va med!! Lika med skor. Men sist nu så chansade jag och köpte ett par lila vinterskor åt henne på coop!! Och hon gillade dom!! :D Gissa att jag blev glad!! Hade ju inte vart hela världen om hon inte gjort det, då hade jag ju lämnat de tillbaka!!

Dessa kids... :) ;)



Ha en fortsatt mysig måndag!!

Kramen

#20 - - Emma:

Badskumsflaskorna var för söta:) Förra gången var du säkert mer "intressant" för utställarna som höggravid, kanske därför du fick mer gratisprylar;)