6 Veckor..

Sitter på annan dator. så det blir en gammal bild..

Ja om sex veckor så smäller det! Min skrutt fyller då ett år! Nu börjar ju nedräkningen! LIte inbjudningar som ska skickas ut. Lite små saker som ska köpas. Tårta som ska fixas. Sen lite annat smått och gott.

 

Är det fler som haft ett års kalas? Hur firade ni? =)

#1 - - Veronica - mamma till Denver:

men hjälp, det är ju snaaart! att det redan gått ett år med våra skruttar=)

#2 - - Carolina:

Vi hade kalas för Oliver, bjöd in alla hans kompisar - tror det kom 13 barn + föräldrar och bjöd på gott att äta, han fick massa fina brio-presenter :) kram

#3 - - Linda:

Så kul med kalas!! Nej, jag har inte själv hållit i något ett års kalas men tårta låter ju som något passande!

#4 - - L:

men gud går tiden såå snabbt?? Sjukt jue! Han var ju nyss pytte bebisen.

Jo idag träffa jag sys, vi fika först sen tog en promenad sen kolla en super snabbis i centrum sen hem till mig,åt lite lunch och spela wii. =)

Trevligt var det. Axlarna är åt helvete. Helt okej på morgonen men ju mer jag bär och gör så gör det mer o mer ont så på kvällarna har jag svin ont.

Hur mår theo skrutten?? Kramis

#5 - - Astrid C:

åhh vad kul! då får man ju gratta i förskott:)

#6 - - Nina ♡:

#7 - - Martina:

Hejsan!

oj de är inte långt kvar nu hihi:)

Spännade!



haft en bra dag annrs?

kram

#8 - - emelie o elliott:

shit, vad tiden går fort! snart e vi oxå där me kalas o hela faderullan! tack, hoppas ni sovit gott med! kramis

#9 - - M A L I N:

oj så mysigt :)



sv: ja det har du helt rätt i.

jo svar fick jag allt :)

#10 - - Helen:

Tänka att nu snart är han året och stora killen, gud så fort det gått :D, har lite svårt att förstå att om ca 2 månader så är Tindra ett helt år, min lilla bebis hihihihiii.



Var riktigt dålig igår men är bättre idag :D. dock fortfarande helt orkeslös :(.



Ha en bra dag :D

Kramisar

#11 - - Mindy:

Godmorgon gumman..Vad tiden går snabbt..Tycker det inte var så länge sedan vi följde varandra med våra magar förra året :) & snart är han ett år...En stor pojke..O vad skoj med kalas..Finns så mycket man kan göra den dagen för de..Längtar själva till de dagarna när man ska fixa & ha sig för de små..Ha en skön dag.kram kram

#12 - - K:

Precis, de är bra att ha! Här i Umeå måste man ha termobyxor bara man ska gå ut vissa dagar, för att inte frysa rumpan av sig =P

#13 - - Hanna:

åh va kul med nedräkning!! ^^



vi hade ett kompiskalas och ett släktkalas. "öppet hus" båda dagarna vilket va lite jobbigt. det är nog smartare att ha en tid.... iom lillemans sovtider och sånt!

fiskedamm för dom små och massa tårta, bullar, kakor, saft och kaffe! fullt ös medvestlös i dagarna två! haha...

lycka till med allt!



kram kram

#14 - - L:

Åh jobbigt o vara förkyld när man e liten, Emmie är också massa förkyld=/ Hon är också lite extra kinkig. Vill helst vara i mammas famn hela tiden. Vilket inte är ultimat när man har så jäkla ont i axlarna.

Ja jag vet,måste verkligen göra något åt det. Tror inte massage är något som kommer hjälpa i längden, men dock vara välidigt skönt =) Jag har ett tränings schema från sjukgymnasten, ska leta fram det och försöka köra på det igen. Dock känns det som smärtan flyttats sig från då jag fick det schemat så måste nog ta kontakt med henne igen. Ska också prata om vatten gymnastik. Hon rekommenderade det och sa att jag kunde få gå billigare.



Vill du avvakta med att ses tills Theo är lite gladare kanske? kram kram

#15 - - Spirulina på smällen:

Vilken trevlig blogg du har :-)

#16 - - emelie:

Heej, såg inte ditt inlägg förrän nu. ÄR inte inne så mkt på viktbloggen- de blir mest om man ska skriva ett inlägg o så som man går in! Tack så mkt =) vad jag gör? går en morgonpromenad på ca 10 km varje morgon, sedan brukar de oftast bli en till promenad eller crosstrainern på kvällen varannan dag med. Men denna veckan har jag satsat på en till promenad på kvällen istället för crosstrainern. Blir spännande o se om de ens hänt nåt! Annars så försöker jag att hålla mig i från bullar o kakor och godis. HAr en dag /ibland blir det två i veckan då jag unnar mig att äta godis och flötmat. Annars så försöker jag äta mkt sallad och grönsaker till maten o lite mindre med kolhydrater! kramis

#17 - - L:

Suck, jag e helt slutkörd, Emmie gnäller heeela tiden. men hon sov hela tio minuter för en stund sen, då kunde jag diska och borsta håret. Sen var det dags för gnäll igen.

Mat, mat mat ska hon ha. Tror det är dags att börja med ersättning nr2.Tror inte hon håller sig mätt på den här längre. Jag är as hungrig men har typ ingen mat som går snabbt att göra och som du hör så gnäller E konstants så jag hinner liksom inte äta eller laga något.

Ska vi försöka hitta på något imorgon istället, måste ringa bvc kom jag på nu. för att fråga om man kan byta ersättning nu. Kramis

#18 - - Johanna:

oh mysigt med 1årskalas...kul och gå på...när syrrans tös fyllde 1, brydde hon sig bara om snörerna på paketen..vilket hennes kusin gilalde för då fick han öppna alla paketen :)



haha javisst ahde de snyggt hemma med sin parabol i fönstret :P

#19 - - L:

ja hon blir juh 4mån om 10dgr :) slängde i mig en kopp varma koppen med två knäckemackor. väntar på att bvc ska ringa, måste höra om man ska typ blanda 1 och 2 för en enklare övergån gför hennes mage. god jag är såå sugen på tårta. =D

Kramisar

#20 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hej gumman.

Ja men dem ska få bla. en sån av sin gammelmormor, tyvärr.

Men ja.. det finns ju tusentals leksaker så bara å ta nå kul som spelar och har sig =P

Kramar

#21 - - louise:

Hej

wow snart ett år vad härlit.



ja tiden går verkligen supersnabbt, kan inte fatta det själv.



förstår att det e svårare när de blir större, inte lika lätt att få dem att sitta still då.



japp han har mkt att säga henna, talar nog om att han längtar tills hans kompis kommer =)

ja det e helt underbart när han sätter igng.



veckan har varit bra hittils tack, hoppas din varit det med.

ng planer för helgen ?

Här blir de föräldrarna i helgen igen, sambon vill spela golf och jag sk på tjejmiddag, ska bli sååå kul.



ha en bra dag

kram kram

#22 - - frida:

Ett år är verkligen en milstolpe i barnen liv. Ett år kan tyckas så lite men TÄNK vad mycket som händer med ett litet liv under ett år.

Massor av kramar<3

#23 - - AMANDA FALK:

vad söta bilder :D

Sov så gooott!

#24 - - Nina:

Ja, vi hade ett rätt så stort kalas med "bara" 4 barn förutom Eya då vi inte känner många som har barn. Men däremot hade vi 20 vuxna ungefär.

Jag bakade chokladrutor och nöttoppar, vi köpte en disneytårta för 20 pers vilket var slut efter kalaset och för barnen hade vi fiskedamm där de fick en varsin påse med nån leksak och godis. Sen hade vi ju såklart presentöppning i Eyas rum där hon fick vara med och öppna.

Allt gick på 2 timmar vilket jag tyckte var en perfekt tidsgräns. Skrev ju själv i inbjudan att kalaset är mellan 3-5 så det blev jättelyckat :)

#25 - - Anonym: