Lekdag..

Theo och jag sov till nästan nio imorse. Var skönt. Jag vaknade myyycket piggare dessutom. Så skönt. Vi klev upp och käka frukost. Sen försökte jag lägga mannen några timmar senare, då han va så trött. Men det gick inte. Försökte i en timme, sen gav ja upp.

 

Emma och Meja va här vid 12. Så vi tog oss en promenad på hunden. Lämnade honom, gick till ica och handla och sen till pizzerian och tog med oss en sallad var hem. Theo fick pannkaka (hans favorit). Efter det vart det en massa lek. Satte på lite musik. Dem gick där fram och tillbaka. Theo började helt plötsligt att hoppa? Något som han inte gjort tidigare. Jo om vi håller i honom och om han håller i sig själv. Men inte själv, bara rakt av. Såg väldigt skoj ut. Han fortsatte även nu ikväll med det. Nya grejjen..

 

Runt 3.30 var båda skruttisarna så trötta. Theo hade ju inte sovit på hela dan. Hann stänga ytterdörren, lägga honom ner i sängen och så sov han. hah. Gick så fort. Så jag hann göra en massa. Plocka undan, sätta mig vid datorn, prata i telefon, lägga beställningar. Kanon! Kvällen har varit ganska så lugn. Vart trött vid 18 och det har hängt i sig.. Så det blir sängen strax..

#1 - - ♥Linda med Familj♥:

Vilken mysig dag ni har haft.

Jo tack höstens mörker gör en så nere, man tröttnar snabbt och har ingen energi.



Jodå jag har satt igång med mitt nya liv och hoppas att jag orkar med detta.

Kram

#2 - - ♥Linda med Familj♥:

Åhh jag glömde ju svara angående sprutan.

Jag är öm runt sticket och de stramar lite när jag rör armen men annars så har jag inte märkt något. Samma sak är det för min sambo och Ella hade bara ont igår.

#3 - - Martina:

va söta dem är tillsammans:)



SV: jo de är bra med mig trots omständigheterna men är så himmla trött är väll de ända, men läkaren sa åt mig att vila så får försöka med de.



själva då?

kram

#4 - - N I L M A:

Hihi så söta bilder :D

#5 - - Josefine○:

Ja, underbart med helg snart. Ska ni hitta på något speciellt?

Åhh så fina!

#6 - - Malin:

Tack för tipset! Ska genast kika där :D



Hihi vilka söta busungar!

#7 - - Mina:

Godmorgon snäckan..

Hoppas att du har sovit gott denna natt..Då är det fredag & det ska bli så mysigt när killen har jobbat klart för denna dag & fira helg tillsammans.I morgon ska vi hämta hem vagnen & bilbarnstolen.ska bli så skoj att fixa den & ha den hemma..för vilken dag som helt kanske han bestämmer sig för komma till oss..:)

Nä det blev inga klappar med mig hem i går med tittade ut vilka man kan tänka sig..härliga bilder du delar med dig på sötnosarna.Ha en skön fredag.kram kram

#8 - - Martina:

idag kändes de bra, ams ringde mig coh fråga hur de gick med jobb osv, fick säga nä har fått fast kändes så bra.



Händer denna dag gumman?

KRAM

#9 - - Hanna:

Haha visst är man typ helt slut :P.

Man kan inte tro att det är så jobbigt att bara packa ner lite saker men det är det :d.



Hehe ojdå :D.

Jo får se när vi lär börja flytta, för idag ska henrik på innebandyträning så blir att gå me några kartonger ikväll kanske och imorgon kommer en och kollar på lägenheten kl 12.

Så vi får packa endle och gå med ikväll och imorgon bitti :D.



Hur mår du ?:) Händer i helgen då?

Massa kramar

#10 - - Hanna:

Hehe jo de kommer nog gå bra! :)

hehe jo bara det att jag känner knappt någon häör mer än henrik släkt :(

kramar

#11 - - Johanna:

oj ja 75st är många, helt omöjligt.... :)

#12 - - Mina:

God eftermiddag gumman.Får se om det kommer upp bilder på det...men jag skickar gärna en bild om jag inte skulle lägga upp bilder..Så trött man är i kroppen efter denna shopping runda i dag.märks att det är sista tiden o man orkar ju mera..men skönt att vara i gång så mycket som möjligen..Ha en skön eftermiddag. kram kram

#13 - - Annelie:

Hehe... Aaa, eller hur?! Detsamma måste jag säga!! Bilderna på Theo och Meja är såå söta!! Är de lika gamla? Gulliga så...



Har ingen aning om vad man ska köpa till Tilde & Molly, men till Jonna och Moa är det lättare. Jonna önskar sej kläder, ny mobil (dock ej troligt då hon fick en förra julen)och så va det nå mer som jag inte riktigt minns. Men är ju inte så svårt att köpa nått när det inte är så mycke de önskar. Moa önskar sej triologin Sagan om Ringen, Sims2 el 3, GTA (spel till X-Box 360), simglasögon å lite andra småsaker. Så blir ju inte så svårt det heller!

Ja, får se vad man kan hitta på!!



Är helt ok för min del om han blir borta kvällar/helger och sen att han blir kvar i Karlstad beroende på hur han jobbar dagen efter. Är ganska van sen förut då han jobbade med sin styvfar som ägde en av pizzeriorna här i Hagfors. Då jobbade han 13 timmar/dag, 6 dgr/v!! Då såg man inte mycket av honom kan jag säga. Men så har det vart i MÅNGA år. Inte bara när han jobbat där, utan även när de hade grillen i Hällefors oxå! Så han har inte vart med mycke under Jonna och Moas bebistid, upp till det att de va 7 och 4 år!! Då började han köra sjukreselinjen! :)

Så det kommer bli bra trotts allt!!



Såklart man stöttar sina vänner i den mån man kan!! :) Så roligt när det är uppskattat oxå!! :)



Ha nu en underbar helg!! Ska ni hitta på nått eller bara ta det lugnt?

Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa hela familjen, men imorrn ska jag och Matthias och spela Moonlight Bowling tillsammans med andra föräldrar till tjejerna i innebandylaget. Först ska vi, jag & M, till min vän Monia och hennes sambo Per, och ta några stärkande drycker innan vi ska iväg!!



Ta hand om dej och de dina!!



Kramen

#14 - - N I L M A:

trevlig helg själv :D



förresten, om du inte redan är med i min tävling om ett presentkort på H&M kanske du vill vara det? du hittar mer info i mitt senaste inlägg :)

#15 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hej.

Tack för omtanken vännen och dina fina sms.

Hoppas ni mår bra iaf.

Vi är ju som sagt hemma, han verkar lite bättre idag så håller tummarna.

Vill ju inte behöva ställa in kalaset =S Men det tror jag inte.

Hoppas ni mår bra! Kram

#16 - - Josefine○:

Ja visst är det...att varva ner och ta dte lugnt bygger ju upp oss mammor till att få lite extra /mer ork Kram