Händer lite iaf..

Det närmar ju sig, datumet då jag tänkte att lägenheten skulle stå klar. Klart för en gångs skull. Allt pyssel har man ju skjutigt på. Verkligen in i det sista. Tänkte att jag hinner ju.. Men nu känns det inte som om jag hinner.

Vet inte hur jag vill ha det heller. Nu har vi vinklat bordet åt andra hållet. Får se om jag ångrar mig efter ett tag. Kartell lampan som vi fick i bröllopspresent den är nu uppe. 1½ år senare. Hah. Men det va inte så enkelt. Sockeln va hel skum. Men nu har jag bytt ut den - helt själv dessutom. Så nöjd! :D Med mig själv alltså. hah.

Har även varit så duktig att jag har varit och köpt synålar till min symaskin. Dem har ju varit sönder. Mamma var här strax innan dopet och strök på sådana där band nertill vilket ska användas till att fålla upp gardinen. Men det håller inte som jag vill. Theo gillar ju gardinerna, så dem har börjat att lossna. Så nu ska jag sy dem. Någon dag. Sen ska dem ner och tvättas.

 

Har även fått upp lite väggdekorer som jag köpt. Kommer med bättre bilder sen. Den första som jag köpte satte jag på Theoś dörr. Vart kanon nöjd. Theo såg glad ut han med =)

 

Den andra satte jag ute i hallen. Så att man ser den då man kommer in. Blev kanon där på väggen. Den va lite svårare att få upp. Men med lite hjälp så gick det finemang. Vi köpte även en bänk till hallen. Men vi ska åka och byta den. Vi hittade en annan. Vi måste försöka få lite mer plats ute i hallen. Håller på å bli galen. Hur många saker kan man få in på ett sånt litet utrymme. hah. Men nu håller det på att hända iaf. Så skönt.

Hade ju hoppats på att Theo's rum skulle stå klart det med. Men det dröjer lite. Lite trist. Men inte så mkt att göra något åt. Kan ju inte dela på mig precis. Man gör så mkt man kan och orkar..

 

Har även hängt upp en massa ramar på en vägg ute i hallen. Blev jätte bra det med. Det är bara bilder på Theo. Så vem skulle inte vara nöjd :D Är ju även klar med fotavtrycken och handavtrycken, dem ska bara upp dem med. Sen är det ju bara storstädningen kvar.. Har en heeeeeel del å göra med andra ord..

#1 - - emelie o elliott:

åå.va fint ni har de hemma hos er =) va du pysslar o donar! Är lite avundsjuk på dig att du har en symaskin. skulle vilja ha en med ju =/ hoppas ni får en trevlig måndag! kramis

#2 - - Angelica:

Ni har exakt likadan lampa vi ska köpa,men vi ska inte ha den svarta utan en mer genomskilnig..köpt på nordik va?!



sv:Tack så hemskt mycket!

Ja,det känns jättebra,iallafall nu när illamåendet har försvunnit :)

Nu mår man mest illa när all energi försvinner..

:D



Hur äe allt med familjen då?

#3 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Vad fint det blir.

Vi har också en sån "välkommen" som ska sitta i hallen.

Fast det står som sagt bara välkommen på våran OCH det sitter heller inte uppe -än.

Haha.

Men hallå tiden? Jag har då ingen tid ;)

Hihi

#4 - - M A L I N:

kul att pyssla lite!



sv: ahh jo men det är bara bra med mig :) skönt att du mår bättre!

#5 - - Mina:

Godmorgon min söta vän.Så snyggt kök ni har & fina vägg inkoner..så snyggt..Vill med ha det men har inte så bra tapeter att sätta det på..Får bli när vi flyttar till större eller till hus :) Allt är bra med mig,,man märker att man blir allt tyngre & tröttare för varje dag..men det är som det ska vara..försöker vara ute så mycket som möjligen & röra på mig..sen när man kommer hem är man helt trött i benen & då är det extra skönt att sätta sig ner & slappa...Då vet jag vad för märke du har på dina baby produkter...ska kolla upp det..

Hoppas att du får en skön start på denna vecka..Ja den stora dagen kommer snart för mig & man är smått nyfiken hur han kommer vara & se ut..han kommer vara världens sötaste bebis i mina ögon :)

Snart blir din 1år..vad tiden går snabbt..kommer ihåg när du var gravid & det känns inte som det var allt för länge sedan..:) men det tyder med på att det har varit en skönt år..kram kram

#6 - - Hanna med magen:

Hehe ja jag förstår hur du menar :)

Jo den växer allt på bra nu faktist, inte långt kvar heller! :)



Usch då ja jag vart dålig då jag tog min andra vaccinationsspruta.

Eller dålig o dålig fick feber och mådde illa, men dagen efter va jag som vanligt :D.



Hoppas du haft annars en toppen helg! :)

kramar

#7 - - Helen:

Gud så fint ni får det :D. Dom där texterna är jättesnygga.

Jag tycker du är duktig som orkar pyssla så där hela tiden, själv får jag något litet ryck ibland :P.



Ha en bra dag :D.

Kramisar :D

#8 - - Johanna:

Var har du köpt de väggdekorerna? skulle vilja ha sånna med =)

#9 - - Martina:

Hej gumman!

va fint de är i köket! gillar lampan!

jag tycker kurserna är riktigt bra! de är bara söka inom stockholm och se om du hitar nått.

jo tyvär fick jag mf i veckan som var i tors, känns skit allt. tankarna hinner i kapp mig och allt. Jag mår väll inte så bra eftersom jag verkligen ville ha detta och trodde inte jag skulle få mf igen:'( men nu har vi bestämt att vi ska vänta till jan med att göra nytt och hoppas 2010 blir vårat år.

Men men de var bättre att de hände nu än sen och får väll tänka åter igen att de var något fel på fostret. ska till läkarnen imorgon och se så allt kommit ut, jobbigt och hoppas jag slipper skrapas.



Hoppas ni får en härlig dag

kram

#10 - - K:

hehe ja typ =P Läskigt blev det tillsammans med halloweensmink iaf =D



Vilka fina väggdekorationer! =D

#11 - - simone:

Grymt snyggt kök! Möblerna är så fina! :D

#12 - - madde:

vilka fina väggtexter!!



Theo tackar! =)

#13 - - ♥Linda med Familj♥:

Vilken finns text Theo har fått på sin dörr.



Jodå Roxie är fortfarande mega förkyld och jag är helt slut men annars så är det toppen :)

Har börjat min kamp mot kilona samt sockret.



Hur är det själv?

Förresten så tycker jag att bordet står bra där, fast jag hade nog ställt det lite närmare ugnen.

Kram

#14 - - L:

Hellue vännen. Har typ inte haft tid alls att sitta vid datorn så såg din kommentar nu. Jag var på Ikea idag=) Kollade att den fanns på lager imorse och slände mig iväg.

Imorgon ska jag över till annelie.

Hur är det med er? Kramisar

#15 - - Frida:

Du ser man hinner mer än man tror, men att ställa iordning ett hem TAR TID helst med ett litet barn i släpptåg;D

Kramar i massor<3

#16 - - Malin:

Så fint! :) Ååh vilka fina väggdekorer!! Vart har du hittat dom? Det är ju nått sånt jag letar efter till Tindras rum..fasst lite större och hänga på väggen..

#17 - - emma - mamma till meja:

Jag tror att jag ska det, måste kolla med Sven bara :) Vi kan väl göra det på torsdag i såna fall, eller vill du få iväg den tidigare?



Kramkram

#18 - - pervelie:

Lampan ovanför köksbordet var riktigt snygg :)

#19 - - pervelie:

sv: Tack!



Din son är förresten jättegulligt. Hur gammal är han?

#20 - - ♥Linda med Familj♥:

Åhh vad jag avskyr folk som inreder så att det alltid måste se ut på ett visst sätt. Så tråkigt enformigt...



Jo jag måste, jag ser ut som en uppstopad korv i mina kläder.

Ja sockret är djävulens verk.

#21 - - Annelie:

Ni har det så himla fint!! Du är så pysslig och donig!! Önskar jag oxå kunde va lite mer så!! Tänker ofta att så ska jag oxå göra, men det blir lixom aldrig!! Fattar inte... Är man lat? Bekväm? Eller vad är det frågan om?? Fast tiden... Den räcker inte riktigt till heller förståss!! Nåja... Måste försöka ta tag i saker å ting nångång!! Kanske blir lättare ju älder tvillingarna blir!!



Ja, avtalet Skåre Taxi har med Samåk, vanns av ett annat bolag denna gång. Så Matthias blev uppsagt på den tjänsten då det "nya" bolaget har "egna" chaufförer!! Men nu ska han iaf få fortsätta att jobba åt Skåre, dock på timmar, men cheferna har lovat att han ändå ska komma upp i en heltid, och det hoppas jag verkligen!! Fast han kommer ju inte bli hemma lika mycket då som han är nu, då det kommer bli endel kvällar och helger. Så han kommer ju inte komma hem varje dag, och sen va borta en del helger!! Men det får gå!! Vi klarar oss!! Huvudsaken han har ett jobb!! Så han kommer till en början att bo hos en kollega, som har ett stort hus, ensam, utanför Karlstad nånstans. Är det så att Matthias sen trivs men "nya" jobbet kommer vi skaffa en övernattningslägenhet i Karlstadsområdet!!



Hoppas du mår bättre nu förästen!! ;) Glömt å fråga!!



Ta hand om dej och lilla familjen!!



Kramen