2 Veckor kvar

Ser lite skoj ut då han ganska så ofta står såhär? Hahh..

 

Idag är dagen som Theo egentligen beräknades att komma på. Men inte ville han titta ut. Han var två veckor sen. Dvs det är två veckor till att min lilla skrutt fyller ett helt år. Kan inte förstå vart tiden sprang iväg. Satt och läste på den andra bloggen va ja höll på med just detta datum 2008. Å jag var hos Bm och gjorde ultraljud, för att dem inte kunde hitta vart Theo var. Men han hade borrat sig ner i bäckenet, så han va på plats. Skrev även om att magen hade sjunkigt så mkt så att när man skulle upp från toa och sängen, så hade man magen i knät. Haha. Något som jag heeeeelt glömt bort idag. Tänk va man glömmer.

 

Har ju köpt lite inför kalaset. Kommer att gå i limegrönt å gult. Hittade servetter och sen körde jag på ballonger å sånt med. Däremot så kommer inte att plasttallrikarna att göra det. Blir fööör mkt pengar då eftersom det blir tre kalas. Ja det blir nu tre. hah. Först den 25:e då han fyller år. Då ska pappa å ja fira vår son. Sen på dagen så kommer grannen in med sin söta bebis, några ur mammagruppen och sen kanske några fler. Vi ska iaf inte bli så många. Har beställt en tårta. Ser fram emot den!

 

På lördagen så blir det för släkten. Och på söndagen då blir det för vännerna. Eftersom det var så många på dopet så ville vi dela upp det lite mer denna gång. Man hann ju inte gå runt och prata med alla. Och jag vill ta det lugnt dessutom (mm ja tror det när ja ser det).. Blir dessutom smörgåstårta då det är så lätt att göra och ordna i förväg. Sen finns det ju fördelar med att det är kallt ute. Då slipper man knöla in allt i kylen. Kanon! Blir en del att stå i med andra ord de närmsta veckorna. Dessutom så har vi inte köpt sötisen present än.

Vad köpte ni till erat barn då h*n fyllde ett år?

 

Lite från shoppingen. Jag var ju lite överallt. hah. Blev gardiner, som jag måste sy upp (suck). Blev ett nytt bäddset. Älskar ju stjärnor. Skulle kunna köpa hur mkt som helst av det. Ska tvätta upp det på måndag då vi har tvättstugan. Blir kanon!

Köpte även goa vantar till min prins.



Blev en tomtemössa med. Så igår körde jag järnet med å fota. Gick ju sådär va =) Men tog nu en bild, så nu är julkorten på väg hem med. Ah känner mig duktig att jag är ute i god tid iaf. hah.. Är väl det enda som jag är det på i år. Allt annat har man ju dragit på i sista minuten. Som kalaset, städning, Theo´s rum, ja hela lägenheten. Men tur att julkorten är beställda nu då. Det är ju det viktigaste ;) *skratt* Bra prioritering! (bilden är klickbar)
#1 - - Malin:

Jo jag vet..jag kom inte ens in själv..tror att det har nått att göra med min server. Den uppdaterades eller nått.. :)

#2 - - Annelie:

Kommer bli kanon fint med limegrön och gul!! Fina färger!! Ja, nu har du lite att stå i de närmsta 2 veckorna!! Men det är ju bara så himla roligt!! Längtar tills vi ska fira tvillingarnas 1 års dag!! Få fixa och dona till deras kalas!! Men är ju drya 4 månader dit bara... Hua... Kommer gå såååå fort!!

Närmast blir ju till att planera julen!! Svärmor, Dede och Deniz kommer och firar med oss, och hoppas även att mina föräldrar orkar komma!! Ska iallafall bli riktigt kul!! :D



Kramen

#3 - - Martina:

Hej gumman!

oj gick du över så mycket. fin mage du hade:) hihi va söt han är när han står så.

mycket som ska planeras ser jag:) hii!



SV: de gick bra hos läkaren allt hade kommit ut så nu ska man bara vila kropen inför att kunna bli gravid igen men blir inte fören i jan vi ska föröska på nytt.



Allt bra annasr?

kram

#4 - - ♥Linda med Familj♥:

Åhh du är inte ensam om att vara trött.

Vilka fina saker ni har köpt och vilken fin mage du hade :)

Hoppas att du är piggare imorgon.

Kramar

#5 - - Petra:

Oj då gick du ju över tiden längre än vad jag gjorde. Luna kom bf+8. Visst känns det sjukt att det går så fort, det är nästan så man börjar fundera på syskon... inte än men gud vad gosigt det var när dom var färska! En nära vän och granne väntar barn som kommer att titta ut i april så man får följa en växande mage igen iaf.

Snygga färger till kalaset. Vi tog hela tjocka släkten+vänner på ettårskalaset. Så nästa år blir det uppdelat, man fick ju ränna runt som en yr höna. =)

hade bra nu!! kram

#6 - - Veronica - mamma till Denver:

åh, det är ju så snaaart! :D



Denver brukar också stå sådär ;)

#7 - - malin-mamma till sam:

åh vad kul, ni vill ha tätt mellan barnen?:) fick min igår och har feber o iont i armen idag:/

#8 - - Simone:

sv: Jahaaa, hade dom mamma-blogg gala ? Vad fint! Jag kan ingentin om olika galor ;P

#9 - - Elisabet:

Åh vad mysigt med kalas, tänk vad tiden går.

#10 - - Mina:

Godmorgon söta..Så mysig mage:) Kommer ihåg det var för dig då när vi pratade att du ville bara att han skulle komma ut till er :) det känns inte som det var så längesedan men ett helt år har gått..fan man blir smått rädd..hihii....Han komma på samma dag som min mamma har sin födelsedag :) Hoppas att du får en skön torsdag..Vad för skoj har du köpt till honom?= kram kram

#11 - - Malin-mamma till Sam:

åh jag håller tummen. Tog det lång tid innnan ni lyckades med Theo?

#12 - - Vicky:

Hej, ja visst glömmer man fort! Förlossningen också, jag tycker nu såhär i efterhand att det inte var så farligt trots att jag skrek att jag ville gå hem och dö när jag väl låg där haha!



Wilmer fick en morgonpresent av oss i form av en leksaksbil bara för att han skulle ha något att öppna på morgonen, men eftersom vi visste att han skulle få massa paket så fick han en extra stor slant i sitt fondsparande. Vi tyckte att han är så liten ännu att han inte lägger något värde i presenter ännu och därför ville vi inte köpa bara för köpandets skull. I julklapp kommer han få en Bobbycar och en till extraslant på kontot :)



Söt han var i sin tomteluva! kram

#13 - - Malin-mamma till Sam:

Jag förstår dig!!! Hoppas på tur snart!! Har ont i armen

#14 - - Malin-mamma till Sam:

Jag förstår dig!!! Hoppas på tur snart!! Har ont i armen forttfarande

#15 - - Simone:

sV: Nej vad tråkigt, lät inte alls kul :(

#16 - - Johanna:

låter som ni gör rätt och dela upp kalaset, man vill ha lite kul själv och inte känna sisg stressad...roligare kunna sitta ner och prata med :)

#17 - - N I L M A:

Hallå där!



Har bytt från nilma.blogg.se till denna adressen av en rad olika skäl. Hoppas du fortsätter följa mig!



Kram

#18 - - Malin:

Hehe nää inte bara du :) Det är lite segt dock..jag kunde uppdatera inlägg och allt som vanligt men inte sjutton kom jag in på bloggens framsida ens.. Aja, det är ju som vanligt nu igen :)

#19 - - Hanna - mamma till ♥Neo♥:

tänk att det snart gått ETT HELT ÅR!!! så sjukt... haha! snart är dom kaxiga tonåringar och ränner ute om nätterna! =( tick tack nej tack! =(



vilket söt tomteluva! ^^ sjäv köpte jag en tomtedräkt inkl. luva och en pepparkaksdräkt inkl. mössa/hatt på ullared för 39kr/st. som hittat! ;o)



pöss

#20 - - Ann-Louise [En bulle ur ugnen]:

Helt galet vad fort det här året har gått. Hjääälp! :)Jättefint med limegrönt å gult. :) Kram

#21 - - Malin-mamma till sam:

hej igen:) ännu så har jag inte m'rkt ngt sedan sprutan så hoppas det ej kommer ngt.

när skulle ni ta?kram