Slapp dag..


Orkade inte komma in och uppdatera igår. Hade fullt upp. Jag sov länge och sen var jag ute med hunden. Städa lite här hemma och så kom några vänner över med deras barn. Blev 5 barn å 5 mammor. Vi fikade och snackade strunt som vanligt. Barnen lekte. Så roligt att se på dem och hur de utvecklas för varje vecka som vi ses. Efter det så köpte vi hem mat från restaurangen upp i centrum och åkte sen hem till brorsan för å kolla på match. Sen åkte vi hem och då vart jag så jäkla trött. Kom i sängs tidigt för att vara jag.

I morse vart det sovmorgon igen. Sov till kvart i elva. Då vaknade Theo runt halv elva. Han var trött han med. Han sov oroligt i natt. Drömde verkade det som. Han vaknade aldrig men pep till och rörde på sig mkt. Så skönt att mannen är hemma. Så vi tog en promenad. Hängt tvätt och satt på diskmaskin. Så nu tar jag en paus och svarar på alla kommentarer och passar på å och skriver ett inlägg. Ska ta och sätta mig i soffan med älsklingarna. Vi ska kika på en film eller något. Är så sugen på popcorn. Va länge sen. Men colan är slut. aaaahw!!! illa! :P

Ska ta fram strykbrädan sen, ska stryka kläderna som vi ska ha i morgon på begravningen. Vet inte vad jag ska ha på mig för den delen. Jag såg en klänning på hm, men när jag väl provade den så var den ju inte smickrande för kroppen. Om man redan är stor så vill man ju inte se större ut. Klänningen gick verkligen ut överallt, man såg ut som en ballong *S* Så synd. Orkade inte leta upp något mer sen. Så nu får jag ta det jag redan har. Vad det nu är..

Får se om ja kommer in ikväll å uppdaterar. Har iaf lyckats ta kort på lite saker här hemma. Ja kläderna. Så långt har ja kommit.. Ska montera ihop stolen sen med. Då blir det en bild!
Kram så länge!

Glömde säga. Såg på american idol och blev helt till mig då Chris Daughtry va där! Är ju helt besatt i den människan :D Efter att ha sett honom på american idol för x antal år sen (han skulle ha vunnit) så sa ja att om han någonsin släpper ett album så är det mitt. Sagt som gjort så köpte jag det. Körde sönder den skivan. Var på hans konsert här i sthlm. Å har nu bara väntat på att han ska släppa nytt. Då uppträder han på american idol och släpper sin nya singel iom det. Yeay! Så skivan släpps nu i juni!! hihihii! Ska köpas!
#1 - - Eva:

Vi har inte kommit längre med bilen ännu, men nu har alla papper kommit från svärfar så nu ska jag bara skriva under och skicka tillbaka dom. Det är bland att en fullmakt på att han får sälja bilen samt ett reg.bevis med rätt namn =)

Längtar till ul nu jag hoppas att maken går med på att ta reda på vad det är. Vill gärna köpa något nytt som denna aprvel får ha hem från sjukhuset.

#2 - - Frida:

Hej Goa du!!

Vad mysigt med mamma-barn träff...

Vilken liten sovkille ni har i Theo..vad skönt det måste vara.Klockan 11 äter vi nästan lunch ;D

Puss på dig<3

Tror att du är alldeles för kritisk mot dig själv, de kort jag sett på dig visar en superfin kvinna..

#3 - - Annika:

Så sjukt lik dig på ögonen på denhär bilden!!! Tycker jag iaf. Har han kanske mammas ögon ändå? :)

#4 - - Frida:

När jag ser din Theo blir jag alltid alldeles varm i hjärtat...han är bara såååå fin!

Förstår att du älskar honom.

Härligt att bo alldeles vid globen, då kan du gå ehm efter alla konserter hihi;D

ha en mysig kväll!!

Puss på dig<3

#5 - - Hanna:

vilken underbar bild!! vilka ögon!! :)

mysigt att träffa andra mammor och barn!



kram kram

#6 - - Mindy:

God kväll gumman..Hoppas att du har haft en skön & solig dag med familjen..Våran dag har varit en skön dag med mamma & pappa & fick träffa min moster & man som är inte allt för ofta...Ska kolla vad du har skrivit till mig i nästan..krma krma

#7 - - Eva:

Kom på att jag svarade på fel sak förut =) är lite lagom förrvirad förtillfället.

Jag kommer inte till storträffen i Stockholm det blir lite för långt för oss att åka över en helg. Jag hade tänkt lägga en resa till Sundsvall samtigt men nu är den redan planerat så det går inte =( det känns väldigt tråkigt för det vore så kul att träffa er alla.

#8 - - Nina:

hurrö du annika! är det inte på tiden att du skaffar dig en blogg så ja har nånstans att svara på dina kommentarer? =) heh.. kraaaaaaam!!