Mammas gos ♥

Kan tänka mig att älsklingen ibland tröttnar på att ha kameran upp i nyllet. Men jag kan inte låta bli att ta kort. så enkelt är det. Tycker att det här kortet förklarar ett å annat *S* Känns som om ja vet vad han tänker på.. Gos snutten!

Idag provade vi lite ny mat. Provade Grönsaker med kalvkött. Det resulterade i att han spotta och hade sig. Fick kvällningar. Dvs det var ingen höjdare alls. Så den ska vi nog avvakta med ett tag. Tur att hunden gillade det iaf, så han kommer att få lite av det imorrn med. hahaha. Nästan alla desserter går iaf ner. Har köpt hem lite välling, så vi ska börja små starta på det. Ska bli skoj och se om han gillar det. Köpte även hem lite pastarätter och sånt. Så kul att han snart är 6 mån, då kan han prova lite mer. Även om han redan har mangopurén och morotspuré som sina favoriter..

Annars så var jag igår på huddinge sjukhus på en återkontroll. Jag opererades efter förlossningen och det var det som dem kollade upp. Att det läker bra etc. Och det gjorde det. Så himlans skönt. Var en rolig läkare som jag träffa, gick därifrån med ett leende på läpparna. Ska ringa en sjukgymnast i nästa vecka. Skulle egentligen fått en remiss efter månad två, men på något sätt så hade det kommit bort. Ganska så typiskt. Känner inte att jag lider av det speciellt mkt. Men inte dumt å lära sig att slappna av och få bukt med spända axlar, nacke med mera. Ska som sagt var ringa i nästa ve cka. Sen får vi se hur det blir.

Träffade grannen och fick reda på att hon är gravid. Hennes bebis kommer i september. Så skoj. Killen hennes var så glad. Han verkligen strålade av lycka. Dem är så hemskt trevliga våra grannar. Speciellt dem. Rolig nyhet iaf..

Idag så gick jag och Theo upp vid 10 snåret. Han va på så bra humör. Vi käkade och gick ut med hunden. Sen gick vi till globen. Hittade lite kläder. Köpte en ny slips åt mannen. En som vi kollat på tidigare. Fasen vad en slips kostar, det är ju ändå bara en slips.. Men aja.. Tror att Theo hördes över hela köpcentrumet. Han snacka å snacka. Väldans högt. Han var jätte glad och kollade runt. Blir på så bra humör då.

Jag käkade och la Theo för en sovstund. Sen kom mannen hem och jag åkte iväg på en gång. Skulle träffa Sinica. Så länge sen jag träffade henne. Känns verkligen som om hon är en nära vän. Så man vill inte bli av med henne. Kom dit och ja va väl där en timme. Vädret va då så bra, så då beslöt jag mig för att gå hem. Är så ofattbart vackert nu när sommaren är på ingång. Är så glad att vi har så nära till vatten och grönområden. Ringde mannen och han kom och mötte mig med Theo och hund. Så vi fick en mysig promenad med. Nu på kvällen har det varit serier för hela slanten. Är ju inte alltid man hinner med att se alla, så nu tar vi igen det.. Nu ska jag hoppa i säng.

I morgon så kommer det några mammor hit på en fika. Har ju en del kakor och sånt över, så det passade ju så bra. Ska bli trevligt att träffas igen. Så jag kommer ha å stå i under dagen med det. På tors så är det faktiskt noll planer, vilket känns skönt. Mannen är ju hemma den dagen, så man får väl passa på å hitta på någe skoj. På fredag ska vi ner till nyköping på begravning - vilket jag inte ser fram emot. Usch. På lör däremot så ska jag träffa Théa och tvillingarna, ska bli så skojs! Vi ska ta oss en tur på stan. På söndag ska jag sova! :D

Nej nu måste jag i säng här. Tycker att ja hör mannen snusa inne på soffan *s* hah..
ska väcka honom å skuffa in honom i sängen så att vi kan kramas..
♥ Natti natt! ♥



RÖSTA EN SISTA GÅNG PÅ MIN BLOGG.
SISTA DAGEN ÄR I MORGON ONSDAG!
 

Tack alla ni som röstade mig till final!


#1 - - Veronica - mamma till Denver:

haha, det är nånting med den där kalvkött med grönsaker! ;D har ni testat broccoli? största favoriten hittills här hemma! och hoppas han gillar vällingen=) jag försökte ge denver välling idag eftersom han gillade det så igår, men idag dög det inte alls! knasplutt :P

#2 - - Kirsi:

Åååh vilka fina bilder su tagit =)

Verkar riktigt mysigt at gå promenader på de vägarna =)

Kramar

#3 - - Dorothéa - Nybliven tvillingmamma åt Noah & Jolie:

Ååååå vilken söt bild =D



Du på lördag.. jag tänkte om det var okej om vi träffades ganska tidigt?

För mina små lär ju äta på nå relativt lugnt ställe redan kl 11.00

För ska jag ge dem de målet hemma är vi ju inte i Sthlm förräns 14.00-14.30 och de blir ju lite sent ;)



KRAM

#4 - - Helena:

Godmorgon! Älskar att gå påSöder, framför allt ner bakom SÖS i koloniområdet och Tanto. Svar: Tack det känns bättre nu.Ha en jättefin dag, kram!

#5 - - Mindy:

Godmorgon min söta vän..Allt bra med dig denna morgon..Här kunde det varit bättre..vaknade av att det åskade & blikstrade & det tycker inte jag om..sen kunde jag inte somna om,,så man är helt groggi i kroppen..får spring apå toa en gång i timmen..hihihi..så det rubbar tiden en del med...Ha en skön dag ..kram kram

#6 - - Elisabet:

Vad härligt med promenad, jättefina bilder!

#7 - - Helene:

Hahahahaha!!! Vilket skönt kort!!! Det ser ju verkligen ut som du sa, "Aaaaa,men MÅSTE du ta kort HELA tiden" :D Han är sååååå söt!!!!!!!!!!!

#8 - - Frida:

Han är såååå fin din Theo, tänk redan 6 månader...

Vilken mysig dag ni haft, vart på söder bor ni eftersom ni kan gå till Globen??

Ha nu en gosig dag med lilla T.

Puss & Kram<3

#9 - - Frida:

Japp har du??

Krama<r3

#10 - - Petra:

Vilken charmig bild åp Theo! Kul med alla dessa miner =)

Luna gillade inte heller grönsaker med kalvkött, fast å andra sidan luktade det kattmat om den. Grönsaker med kyckling var inte heller nån hit. Lasagne, pasta med ostsås o broccoli och stuvad pytt går ner.



Nu måste jag rösta sista gången =) håller tummarna för dig!

#11 - - Nina:

Haha ja, jag garvar ihjäl varje gång jag fångar en rolig min på bild :)

#12 - - Therese och Henry:

Superfina bilder från dopet!! =)

Och vad skönt att allt gick bra och att Theo var charmig som vanligt. Härligt när det bara rullar på... Massa fina presenter fick han ju med låter det som, härligt det med =) H fick en massa fint med och för ovanlighetens skull inget trams eller massa fult som jag inte vill ha... ha ha.



Fy vad jag blivit dålig på att uppdatera bloggen och svara på inlägg, skäms nästan men jag har varken tid eller ork just nu. Det är fullt upp varje dag med något och så H som är i en fas och inte vill vara för sig själv längre. suck Nåja, det går ju över som väl är, men nu när sommaren står runt hörnet så lär det väl bli ännu mindre tid för datorn. Så jag hoppas verkligen att du inte blir sur eller ledsen för att jag inte svarar till dig så ofta längre, jag hade gärna svarat oftare... Men tiden räcker inte till!



Hoppas du får en trevlig helg, förutom begravningen så verkar du ha en del mysigt inplanerat!

Vi ska till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby imorgon med syster och hennes familj och mamma och pappa. Kommer bli supermysigt, har inte varit där på över femton år!! Sen så kommer makens syster hem från Stockholm imorgon med så ska umgås med henne i helgen, grilla med svärmor och så och träffa föräldragruppen och grilla på lördag kväll, ska göra en tårta till det med. (Förresten - Guuud så fin doptårtan och cupcakesen blev!! Förstår att cc tog tid, men dom var superfina verkligen).



Nej, nu ska jag lägga mig, måste upp tidigt imorgon!



Hoppas allt är bra annars!!

Många kramar

#13 - - Linda:

Fina bilder från dopet och även från din lilla promenad:-)



Söder är verkligen vackert:-)



Hoppas ni får en skön dag..

#14 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du får en härlig dag, här skall det städas hela dagen, kram!