En butter jag..

Gammal bild, orkar inte fixa nån ny idag..
Jäkla skit dag jag haft. Inget har gått bra. Verkligen ingenting. Började med att ja upptäckte att mitt åkkort gått ut. eller rent av sagt kontrollanten påpekade det. där står ja som ett fån och tror att ja har ett fungerande åkkort. fick skicka en sms biljett. hitta plagget som ja ville att theo skulle ha på dopet. blev så glad å upptäckte att det fanns två kvar å ingen kunde han ha.

va å sola å ja tog bara 10 min. vill inte vara så himlans blek i ansiktet på lör. så ja la mig där och tyckte tillslut att de där 10 min inte ville ta slut. så då kolla ja på klockan å då hade det nästan gått 15 min!! Klev ut och då visar det sig att nån har stoppat in pengar i min automat. ja hade 26 min kvar på klockan.. tur att ja kollade på tiden. tänk om man hade somnat eller bara legat å dagdrömt å inte tänkt på tiden alls. å nu på kvällen är ja då såklart röd för de där få minuterna extra. tur hade ja iaf att ja verkar inte ha bränt mej. men hallå. måste ja se ut som en kräfta nu. hoppas att det lagt sig till imorrn.

dagen fortsätter. åker till frissan. tar en som jag varit hos förut. kliver in å de hade tid. så ja satte mig ner och förklara hur ja ville ha min frisyr. klippa topparna och jämna till luggen.. va händer. jo i stolen så håller jag nästan på å tvärböla. bara bryta ihop. mina toppar enl den frisören va en decimeter, för mig är det en till två centimeter. längden störde ja mig inte mkt på eftersom ja hade ju tanken på kort hår som förut. så det gjorde inget alls. men det var sen. först så gjorde hon en snelugg? ja sa, asså ja ville ha en lugg. inget ja kan lägga åt sidan. jaha så hon. å klippte på ännu mer. vet inte hur mkt hon tog där fram. luggen i sig är väl ok. det är ju en lugg. men på sidorna. va fan är det? hur får det se ut. tyvärr hade ja inte styrkan å säga att ja hatade det. det blev sååå fult. finns en gång tidigare då ja varit såhär missnöjd med mitt hår. å då gick ja i tvåan å mamma va med mig, visade en bild till frissan som förslag på hur ja kunde se ut i håret. bara skojja runt. å frissan tog det på fullaste allvar å klippte av mej hela håret.. så kändes det nu med. ja kan inte ens sätta upp håret bara för att det är så fult. man kan ju tro att ja va hos en nybörjare. som aldrig sett en sax. fan ja klipper bättre. usch ja ska aldrig mer gå dit. vet inte va ja ska göra nu. men ja kan ju inte göra så mkt än å bara låta det växa ut. synd att det inte växer så snabbt så att det är åtgärdat till lör, då vill man ju vara fin.. =(

va en massa annat som sabbade min dag.. men ja orkar inte dra det. hatar sl oxå. Nu sitter jag med en handduk i håret. har färgat håret. när ja tar bort det så är det väl orange:t eller nått. skulle ju inte förvåna mig sån dag som ja haft. hade tvättstugan nu på kvällen, åt jätte god middag - grekisk sallad *mums* å sen har ja bakat mer kaka och cheesecake. nu ska ja ta å kolla lite på schlager och vika servetter. sen kl 23 är det sängen. så får det bara bli. sova gott å vakna upp på ett bättre humör..

angående theo´s tänder så har de redan spruckigt igenom! helt sjukt va fort det går. kan inte förstå det. igår såg ja märken av att de va på g. å nu har de kommit upp. hihi.. men såååå vassa dem är.. han bet min man oxå. hahah! lite roligt.. kliade så förbaskat på honom. han va på bättre humör idag än igår iaf. men han fick en alvedon nu på kvällen då han verkade ha mer ont igen.. Saknat honom hela dan idag..

så nu orkar ja inte uppdatera mer. har inte så mkt skoj å säga.
svarar på alla kommentarer imorrn. nu är det slut för ikväll..
#1 - - Therese och Henry:

Hej!



Men fyyy så trist med håret. Det är så tråkigt när man inte blir nöjd för då går man och tänker på det hela tiden, kan verkligen förstöra en hel dag. Hoppas det känns bättre imorgon!



Ska svara på ditt inlägg imorgon, när jag hinner, nu ska jag nana och imorgon är det fullt upp från morgon till kväll. Så hoppas du får en bra dag med mycket gjort! =)



Ps. Hoppas du inte blev alltför röd, och som väl är hinner det gå ner till på lördag. Du kommer säkert vara superfin!



Kramar

#2 - - Frida:

Men vännen!

Jag vet hur man kan bli med håret, jag är oxå extremt känslig när det gäller mitt burr! Men oftast är det "bara" en själv som ser det!

Hoppas att färgningen blir bra iaf...

Kram & sov så gott!

#3 - - Veronica - mamma till Denver:

Inte kul med sånna dagar =(

#4 - - Ida:

vilken söt bild! Tycker Theo är ett väldigt fint namn och har oxå tänkt på det namnet om jag någon dag får en son :)

Gå gärna in på min blogg och läs dagens barncitat, barn är för härliga!

Kram!

#5 - - ISA - BLOPPIS!!:

Missa inte min BLOPPIS!!=) Säljer ut mina underbara plagg som inte längre får plats i garderoben! Välkommen att kika in och buda:)



Ha en underbar kväll"!

KRAMAR

Isa

#6 - - Sandie:

SÅna dagar e aldrig roliga =(

#7 - - emma - mamma till meja:

men usch vilken dag :( och vilken frisör!! inte roligt och gå runt missnöjd med sin frisyr :/

hoppas du får en underbar dag idag då som väger upp gårdagens skitdag!



själv har jag överlevt första natten ensam med meja eftersom sven är på konferens. väldgt ovant...



kramar

#8 - - Taweret:

Vad tråkigt med en dag full med krångel. Hoppas att du blir nöjd med håret när du vant dig, annars får du gå tillbaka och klaga hos frissan under veckan.

#9 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

tänkte bara säga kolla nästan lördag om du kan då?

det vore perfekt =D

#10 - - L:

Åh gumman. Finns verkligen inget värre än att vara missnöjd med håret efter ett frisör besök.

Ja du hade verkligen tur att du märkte tiden i solariet! Herregud du hade juh verkligen kunnat bränt dig så du fick allvarliga skador. Känner folk som fått åka in på akuten för dom fått brännblåsor. Hoppas allt känns lite bättre imorgon. Kramar

#11 - - L:

Gud jag är ju så förvirrad. Hoppas du mår bättre idag menar jag,du skrev ju det där igår. haha. Sorry.