Börjar likna något..


Börjar få lite ordning på hemmet iaf. Det var ju ett tag sen vi flyttade hit, men Theo har tagit upp all vår tid. Kändes inte som om lägenheten behövde prioriteras direkt. Men nu har vi fixat en sak i taget, så bitarna håller på att falla på plats. Saknas lite saker som mattor och lite kul på väggarna. Sen är det ju dem andra rummen med. Men som sagt var, en sak i taget. Ska fota lite allt eftersom då det börjar bli mer och mer färdigt.

Måste börja ta tag i Theos rum snart. Schablonerna är ju på plats och garderoberna är ju klara och så. Men vi ska köpa nån hylla, förvaringsmöbler eller något sånt. Kanske nån söt matta. Ja det behövs lite som sagt. Nu när vi har så mkt leksaker oxå.

Nej nu ska jag och huvudvärken lägga oss och sova, begravning i morgon..,.
#1 - - Eva:

Tack, tack jag mår sakta bättre och bättre men det tar sin tid. Graviditet och allergi påskyndar ju inte processen direkt.

Vad fint ni har det, vi måste också ta tag i hemmet, vi flyttade ju in en månad innan Oskar föddes så det är inte alls fixat =)

#2 - - Helena:

Godmorgon! Det ser verkligen jättefint och fräscht ut. Skönt när allt är nytt och jag gillar lite nyare lägenheter som är fräscha istället för äldre,(har bott i en sådan), med en massa dammsamlande lister och underliga vrår. Allt gick bra igår, tyvärr fick min väninnna ett "återfall" och bara grät och grät när vi var klara, så hon följde med mig hem igen och sover på min soffa nu.Det enda jag kan göra är att finnas där, man känner sig så maktlös. Hoppas att du får en fin fredag, kramis!

#3 - - Olessia:

fint

#4 - - mindy:

God middag gumman..Så snyggt hem ni har...Hoppas att det inte är allt för tung dag..Är det från din sida eller från killens sida...Sänder massa kramar till söta dig..kram kram

#5 - - Frida:

Det ser jättemysigt ut, ser fram emot resten hihi!!

Förstår att det är skönt att bo sååå nära stan & söderstadion ;D

Vad jättemysigt att få träffa fina Theo & dig ..

Hoppas att du får en mysig dag i regnet!!

Krama<r3

#6 - - Petra:

Åh vad fint ni har fått det i lägenheten! Här har vi kommit i ordning, men det är mycket pyssel kvar.



Jösses vilken åsksmäll.. bäst att stänga av burken :P hade så bra!

kram



#7 - - Julia:

Hej!



Jag ville bara säga att du är en av FINALISTERNA i månadens blogg! Nu är det upp till dig att avgöra vad du vill göra för att få folk att rösta på just din underbara blogg.



ha en fortsatt trevlig kväll!

#8 - - Erika:

vad fint ni har! :D



haft en bra dag?



sv: oja det ska bli så rolit med hus verkligen. jag längtar :)

kram

#9 - - Anna:

Åhh, vad massa som har hänt! Grattis till dopet, skönt att det gick bra. Det såg ut att ha varit jättefint! Men med Theo i huvudroller går väl knappast annat... Vad stor han har blivit :), söta.



Har haft huuur mycket som helst att göra. Jag har i princip bara varit med Nico, sovit, ätit och varit på praktiken. Efter tre veckors riktigt slit känner jag att jag börjar komma in i det nu och har åtminstonde halvork att ta tag i lite annat som är roligare. Efter nästa vecka är jag klar och är nästan "ledig" hela sommaren. Gud, så jag längtar!



Ha en jättetrevlig helg med massa mys! Kram

#10 - - Hanna:

riktigt snyggt!! kan du komma hit och dona lite oxå?? haha...

hoppas ni får en trevlig helg!!

kram kram

#11 - - M A L I N:

det ser ju jättebra ut :D



sv: hihi :D

#12 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

klaaart du får alla detaljer imorgon =D

ska blli så kul att ses, hihi.

å lille theo.. gullungen.. ja det ska verkligen bli kul =)

#13 - - Åsa:

det blir ju jätte fint :D

ha en trevlig helg!

#14 - - M Y O L S S O N:

guud va fint! ;)



länge sedan nu, hur mår du & dina going theo? <3

#15 - - Viktoria:

Hej! Vad fint! Jättefint bord, jag är ute efter ett liknande, får man fråga var det är köpt? Fin han är eran lilla kille! Kram