Weeiiii!

En av mina favvo bilder

Ska fatta mig kort. Har haft en jobbig dag. Full fart sen 5 imorse och bara en massa gråt. Han har knappt sovit. När han äntligen somnade så kröp jag ner i sängen och då vakna han efter två min. Vilket är ett skämt. Fick sova lite så mannen kom hem iaf. Jag är så slut och jag har huvudvärk med. Så nu när Theo somnat ska jag hoppa ner i sängen jag oxå. Kommer ju en ny dag imorrn med nya tag.. Sjuka är att jag saknar att hålla i honom nu när han sover? Hur tragisk är jag. Gått med honom hela dan. Å nu lite ro, då får man "ångest" för det.

Fick låna lokalen!! YES! så glad! Måste piffas till lite, men ja har ju bra hjälp. Plus att jag vet vilka dukar å sånt jag ska ha. Så jag ska ta och köpa det snart. Ska bli ungefär som vårat bröllop fast babyanpassat.. Jag är iaf jäkligt nöjd! Så nu slipper vi punga ut 2000 kr för en lokal. Då kan vi lägga dem pengarna på annat! Så jäkla glad för det!

Nej nu ska jag sova, tidigt för en gångs skull! Natti natt!!
#1 - - Hanna:

älskar den blåbärsmössan!! ^^ funderar på att köpa en till neo, men det får nog bli till hösten!



inte kul med sömnbrist och skrika "ungar" =( hoppas det blir bättre snart! =)



kram H

#2 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Jag har hört att bebisarna ska bada i vatten som är kroppstempurerad och jag tyckte nog att babypoolen på Eriksdalsbadet var ljummen. Det var varmare än den stora poolen i allafall.



Vi badade lite i bubbelpoolen också och det var ju ganska så varmt. Men vi var bara i korta stunder.

#3 - - L:

Åh vad skönt att det ordnat sig med lokalen! :)

Förresten kolla jag datumet och det funkar utmärkt.!

Åh vad skoj det ska bli! Sov så gott.

kramisar

#4 - - Anna:

Nej, men jösses vilken lite sötnos. inte konstigt om du saknar att hålla honom fast han hållt dig uppe hela dagen! Och strålande nyheter med lokalen, det var dags för lite medvind på den fronten.



Antar att det inte blev någon sickla- invigning för dig heller. Efter föräldrafika var både jag och skrutten helt slut, dock är jag inte lika duktig som du och verkligen går och lägger mig. Bättring!



Måtte morgondagen bli bättre för er. Kram!

#5 - - Therese & Henry:

Åhå, va du var duktig som kom i säng tidigt ikväll! Jag ska snart nana jag med... =)

Nja, det är sådär. H är lite bättre inte lika snorig, men min hals är lite sämre dock. Skulle gått på begravning imån men får hoppa det och försöka bli frisk istället.

Va kul att lokalen funkar! Kan du bocka av det från listan... =)

Idag har vi mest tagit det lugnt, tittat på tv och myst. H var lite gnällig för förmiddagen men gick över sen som väl var.

Nej nu ska jag uppdatera bloggen lite.

Hoppas du får sova bättre inatt!

Kram T

#6 - - Mindy:

God kväll hjärtat...Så skönt att det ordnade sig med lokalen..Kul att dekorera ett dopp..Sov så gott.kram kram

#7 - - Helena:

Godmorgon! Låter som en kul utmaning, jag skall anta den också så småningom. Hoppas att du får en jättefin fredag, kram!

#8 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Vi var i den grunda barnpoolen som finns inne vid äventyrsbadet. Den var ganska varm och jag frös inte alls även fast vattnet bara täckte mina ben.



Men det skulle vara roligare att bara i en stor bassäng så att dom får sparka lite mer med benen. Men då är ju bassängen vid eriksdalsbadet för kallt tror jag.

#9 - - emma:

hoppas verkligen att dagen idag blir bättre!

#10 - - Anna:

Skönt att få vakna utvilad!



Det är knappt en kilometer från slutstationen till Sickla. Jag brukar gå den vägen när jag går, det är den närmsta. Ganska tråkig väg dock...



Kram!

#11 - - sandra:

Va härligt att ni fick lokalen :)



Känner igen det där. Brukar känna samma sak efter att ha trilskats med Niklas vid sängdags. Så fort han har somnat och sover så vill jag bara plocka upp honom och hålla i honom. Tror att det är en moderinstinkt att vi vill ha våra barn nära. Även när de vägrar att sova:P



Hoppas att du får lite mera vila och sömn idag.

#12 - - Anna:

Nu kanske du redan gått, men precis så. Förbi glashus hamburgerstället.



Ha en bra dag!

#13 - - Petra:

jisses nu var det länge sen jag kikade här och bloggade själv =)... går i perioder har jag märkt.

Oj oj, där var Theo inte stor! Så himlans söt! Hoppas du får sova lite nu då, det bästa med skriket är att det går i prioder, som tar slut. KÄnner igen det där med att man saknar dom när dom sover.. men det kan ju inte vara nått annat är äkta moderskärlek!

Ha en trevlig helg nu!

kramkram

#14 - - jen:

Åh vilken fin bild, man bara smälter.

Vi talar mycket om det om när. Rätt snart har vi sagt :)



Kram

#15 - - Alma:

Gud så söt

#16 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Jag mår jätte bra denna dag..Har varit hos frisören i morse sen har jag varit hos mamma & pappa & passade även på att träffa mormor nån timme på god fika..Har semester denna dag..Känner mig speciellt i kroppen men det återstår att se om 2 veckor :) Ha en skön kväll.kram kram

#17 - - Erika:

fin bild!

#18 - - Anna:

Oh darn! Hade helt missat ditt inlägg om promenad häromkring, så jäkla typiskt... Har ju bara haft tråk att göra. Kände mig nästan svimfärdig när jag stått i köket och kokat mat till Nico, diskat 100 kastruller och sen lagat mat igen. Går jättegärna promenad nån dag.



Kram och trevlig helg på er!

#19 - - matilda:

Oj så söt man får vara då!! :)



Sv: Sorg är hemskt men en del av livet..

#20 - - Andrea Selin:

fan.. längtar tills jag också får en sådan liten skutt! :o