Spännande värre...


Har varit en mysig dag hemma hos Lillemor. Hon bjöd på fika och så satt vi å snacka i x antal timmar. Va skönt ändå att vara inomhus då vädret var så fruktansvärt dåligt. Kallt å jäkligt. Regnet bara öste ner! Theo var lite gnällig för att vara han. Började lite igår kväll. Han har fått något nytt ryck. Han slänger sig. Ålar sig ur greppet. Men så fort han blir så vet ja ju att han är trött. Hann komma ut genom porten och så gick det väl 30 sek å sen sov han. Ända tills vi hade varit ute med hunden här hemma. Så det var en bra stund. Plus att han somnade ganska så tidigt ikväll. Han var verkligen helt slut.

Han har börjat kasta sig framåt mer å mer. Han sitter på rumpan å så gungar han. Rätt som det är så flyger han iväg.. Antingen framåt eller bakåt. Å skoj är det med! Men när han väl legat där ett tag igen så blir han förbannad och vill upp igen. Å så håller det på, om å om å om igen.. Lite enformigt kan ju tyckas..

ÅÅÅÅÅååå nu på kvällen så fick ja just ett sms. skojs. va bara tvungen å ringa upp. Vill inte säga någe än, men så fort jag vet någe då ska ja skrika ut det =) hah! Hoppas verkligen att det går jätte bra! Håller tummarna. Nu kommer inte jag kunna sova ju! Jag som hade planerat sänggång tidigt idag, då ja känner mej dassig nu igen.. suck!

I morgon ska ja träffa kompisarna på en fika. Ska bli skojs. Kunde ju inte haka på i förra veckan, men nu blir det andra bullar. Vi ska planera grillkväll med. Så mysigt! Kommer att bli super. Det ser jag fram emot!

Nu ska ja ta å logga ut för ikväll å stirra ivrigt på min mob =)


Hanna har sin första tävling på sin blogg och självfallet så måste jag ju vara med å tävla då. Fanns ju en hel del på den sidan som jag skulle vilja klicka hem!


"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"

#1 - - Therese och Henry:

Åååh, nu blev jag nyfiken!! =) Undrar vad det var för sms... funderar Hoppas det går bra i tävlingen!



kramis

#2 - - Therese och Henry:

Ang mors-dag så hade jag det jättehärligt, var såå mysigt och trevligt hos mormor, åt god mat och tårta =) njöt av vädret. har fått en del färg med, promenaderna har ju hjälpt till också... =)



haha, ja men det blir ju en fin födelsedagstårta! =) en sak mindre att göra i alla fall och de är ju ruskigt goda även om de varit i frysen tycker jag. sparade en bit av vår bröllopstårta (toppen) som vi åt på 1-årsdagen, var mycket god då med! =)



Ja, har haft en liten svacka men nu börjar det ta sig igen, ska försöka gå minst 10 000 steg om dagen. Får se hur det blir närmsta dagarna dock, ska ju vara regn och rusk =(



Nej, det var inte så farligt med rackartygen, men alltid hittar han något spännande att dra i eller så... skratt



Nu ska jag hoppa i säng, i morse var H pigg redan vid sju, men iofs somnade han vid sju igår kväll, var helt däckad av värmen tror jag...



Kramar!

#3 - - Therese och Henry:

Ååå, hoppas det går bra då, håller tummarna jag med! =) Märkligt att pilla så, det ska man ju inte så det "hände" nog något då.. Men låter ju onekligen som hinnsvepning. När var det dax egentligen? Du får hålla mig uppdaterad! =)



Ps. du kan ju strunta i att publicera detta inlägg ifall du inte vill att folk ska veta...



kramar

måste hoppa i säng nu, svarar på de andra inläggen imån! =)

#4 - - Barnens Hjältar:

Kikar in lite snabbt och säger hej bara, hoppas allt är bra..min arbetsdag tog precis slut så jag är ganska trött

#5 - - MS » Amor vincit omnia:

SV: hehe, så lite så :)

#6 - - Helena:

Godmorgon!Datorn är tyvärr helt körd nu. Virusprogrammet som jag hade avinstallerade viruset!, så nu måste jag dels formatera om datorn och dels köpa nytt antivirusprogram. Därför kommer jag inte kunna blogga under resten av veckan!Ha en fin dag!

#7 - - Kirsi:

Det ska bli riktigt spännande att få se beskedet på ditt sms sen. Jag kan ha en aning om vad det är, men man vet ju aldrig hihi.

Allt bra annars? Här är det dystert väder, usch jag som vill ha en massa sol. Men så är det.. Nu kallar Alex på mig =)

#8 - - Louise:

Ja vilken syn, hängandes med överkroppen och sprallande med benen,



Förstår att du är rädd att ludde skall lägga sig på honom. Skönt iallfall att han lägger sig bredvid eller nedanför.

Kul med hudar som tror att de är knähundar.

Det är den där klumpigheten man kan skratta åt när man inte har barn men i nästa sekund tänker jag, oj inte bra om de gör så när den lille kommer.



Tyvärr gav inte kursen ng, fick reda på en grej som jag undrat över. men sambon och jag var överens om att de där 2 och en halv timmen i princip var slöseri med tid, tråkigt.



Jag kommer gå på nästa kurs på tisdag som skall handla om ammning och eftervård själv. Känns inte lönt att vi går båda och jag är ju redan ledig på förmiddagen.



Hoppas att vädret har blivit bättre igen så ni kan njuta och slippa sitta inne

#9 - - emma - mamma till meja:

hmm, nästa vecka kan vi måndag och torsdag, veckan efter det måndag, tisdag lr onsdag. veckan efter midsommar är än så länge helt tom...



ja väskan från stadium verkar toppen, den fanns både som helsvart och som ljusgrå/rutig :)och så lagom dyr...



kramkram

#10 - - Mindy:

Godmorgon gumman..Hahahha..bilden ser man lita brunare ut än vad man är..bilden är tagen i ett mörkt rum..hihihi...Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

#11 - - Martina:

hoppas ni får en bra dag:)

#12 - - Petra:

Jadå med åskan gick det bra. =)

Oj vad mycket ni har hunnit med sen jag var inne sist! Kul med så mycket bilder! Theo har ju blivit så himla stor sen jag började läsa din blogg förra året! Vart tar tiden vägen?

Och när jag var och hälsade på min gamla lekisfröken för ett tag sen berättade hon att spädbarnstiden är bara fram till dom är 8 månader. Sen räknas dom som "Småbarn".. hade jag ingen aning om!

Har ni mycket studentfiranden att gå på då? För våran del är det fullt upp den här helgen. Mycket firanden efter några år utan =) var så arg igår för jag kunde inte lägga ut bilder på bloggen så då struntade jah i att publicera nått men ikväll ska karln min hjälpa mig så då blir det bilder av!



(OTROLIGT nyfiken blev jag ju nu!! Har mina aningar, kommer springa och glo på burken och kolla om du har nått att berätta!) Hade så bra nu och kramis

#13 - - Veronica - mamma till Denver:

åhh, det vore verkligen jättekul, men jag har inte råd =(

#14 - - emma - mamma till meja:

men ska vi preleminärboka torsdag nästa vecka så flyttar vi om det är dåligt väder?



kram

#15 - - emma - mamma till meja:

pratade förresten med veronica på msn och hon kan inte komma upp förrän kanske i augusti...

#16 - - Frida:

Men gud vad nyfiken jag blev hihi..

Hoppas att du haft en toppen dag med kompisarna, vädret har ju iaf varit lite bättre idag.

Puss på dig<3

#17 - - Lina:

=)

#18 - - Lillemor:

Hehe hoppas du inte var alltför trött idag =)

Jag slumra till en timme på soffan sen åt jag en glass och mådde bättre vid 16tiden. Så det var skönt.

äter vattenmelon nu för att väga upp allt det onyttiga =) hehe.

HAft starka sammandragningar nu på kvällen så ja fredag kanske det händer något =D hoppas hoppas.



Imorgon ska jag vara sådär oförskämt effektiv igen. Ska dammsuga,baka minst 2 rulltårtor,handla present till rebeccas kompis eftersom hon ska på kalas på fredag. Så vill jag tvätta fönstrena också men ja får se om jag orkar. Sen vid 1830 ska rebecca på klassfest så då blir jag barnledig 2h. haha. Kanske blir en färdknäpp då. hahahaha.

#19 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

hihi ja jag tyckte dem passade bra där.

köpte jag ju när jag var med världens bästa nina minsann!

haha



fått lite bilder från dopet, men jag tänkte försöka vänta tills man har alla, lite roligare att lägga ut då ju.. =)

men snaaaaaaart..



ja vi har gunga, ska köpa en till bara.. så kan dem gunga samtidigt.. hihi